به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

goo

New member
شما یا تو این کشور زندگی نمیکنین یا خودتون رو زدین به اون راه ایشون احتیاج به تخریب ندارن زحمت کشیدن 5 تا قطعنامه ی پر و پیمون گرفتن اگه یه نگاهی به دور برت بندازی میفهمی چه خبره تو تحریمیمم میفهمی حتی یه پیچ ماشین رو هم دیگه نمیتونیم وارد کنیم به لطف آقایون مقاوم ملت به فلاکت کشیده شدن من موندم اصلا با چه رویی کاندید شده خیلی تونسته تو 5+1 موفق باشه حالا میخواد بره راس کار واقعا موندم شعور سیاسی بعضی ها چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا ، ممنون که گوشزد کردی ، توی کشوری که همه تو صف نونوایی پزشکن ، همه ی مردم توی اتوبوس واحد متخصص تغذیه هستن و... ، خب حتما همشون هم اقتصاد دان هستن و روابط بین الملل می دونن و قشنگ موشکافانه بررسی کردند و به این نتایج که می فرمایید رسیدند.
من فقط شما رو ارجاع دادم به منطق و عقلتون ، خدا وکیلی شما از محتوای اون 5 تا قطعنامه که میگین خبر دارین ؟ اصلا دلیل تحریم چی بوده ؟ قبل از هسته ای هم که تحریم بودیم عزیزم نبودیم ؟ من فقط می گم اجازه ندیدیم کسان دیگه ای برامون تصمیم بگیرن و ما هم صرفا فرمایشات اونارو تکرار کنیم. من که اجازه نمی دم کس دیگه ای به جام تصمیم بگیره. ولی اگه دلیل منطقی و محکمی داشته باشین با کمال میل قبول می کنم.

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
آقای حداد عادل به نفع اصول گراها کنار رفت!!!!! :smiliess (11):

MAHSABANOO

New member
مرد سی و سوم (و بعد بیست و هشتم) نمایندگان تهران، از جمع هشت نفره خداحافظی کرد!

حداد رفت!

13911018000610_PhotoA.jpg

غلامعلی حدادعادل از انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد / خبرگزاری فارس | خبر فارسی

من که گفته بودم میره کنار احتمالا ولایتیم بره ولی درصدش کمه
:ad54ad:

b.nafas

New member
چرا ، ممنون که گوشزد کردی ، توی کشوری که همه تو صف نونوایی پزشکن ، همه ی مردم توی اتوبوس واحد متخصص تغذیه هستن و... ، خب حتما همشون هم اقتصاد دان هستن و روابط بین الملل می دونن و قشنگ موشکافانه بررسی کردند و به این نتایج که می فرمایید رسیدند.
من فقط شما رو ارجاع دادم به منطق و عقلتون ، خدا وکیلی شما از محتوای اون 5 تا قطعنامه که میگین خبر دارین ؟ اصلا دلیل تحریم چی بوده ؟ قبل از هسته ای هم که تحریم بودیم عزیزم نبودیم ؟ من فقط می گم اجازه ندیدیم کسان دیگه ای برامون تصمیم بگیرن و ما هم صرفا فرمایشات اونارو تکرار کنیم. من که اجازه نمی دم کس دیگه ای به جام تصمیم بگیره. ولی اگه دلیل منطقی و محکمی داشته باشین با کمال میل قبول می کنم.

درسته قبل از هستهای هم تحریم دلاشتیم اما اوضاع اینجوری بود که کمردم نتونن غذا بخورن من نمی دونم شما چه موقعیتی دارین اما اگه خوب به دورو برمون نگاه کنیم می فهمیم که چه خبره اخه مملکت ما باید چای وارد کنه برنج وارد کنه میوه وارد کنه غذا وارد کنه آخه این درد نیست ما داریم روز به روز چین و هند رو پول دار تر می کنیم و مردم خودمون بدبخت تر .من طرف هیچکس نیستم اما دیگه چرا به خودمون دروغ بگیم آخه .

b.nafas

New member

درسته قبل از هسته ای هم تحریم داشتیم اما اوضاع اینجوری بود که مردم نتونن غذا بخورن من نمی دونم شما چه موقعیتی دارین اما اگه خوب به دورو برمون نگاه کنیم می فهمیم که چه خبره اخه مملکت ما باید چای وارد کنه برنج وارد کنه میوه وارد کنه غذا وارد کنه آخه این درد نیست ما داریم روز به روز چین و هند رو پول دار تر می کنیم و مردم خودمون بدبخت تر .من طرف هیچکس نیستم اما دیگه چرا به خودمون دروغ بگیم آخه .

آخرین ویرایش:

darya63

New member
خبرگزاری فارس روز گذشته به دلیل اظهارات ضد امنیتی و غیرقانونی حسن روحانی خبر از بررسی صلاحیت مجدد او داده بود که فضای خبری کشور را به شدت متشنج کرد. این خبر ساعاتی قبل از روی سایت خبرگزاری فارس پرداشته شد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920319001529

فریز شده:

FreezePage

اما صبح امروز سخنگوی شورای نگهبان این خبر را تکذیب کرد و گفت: ما در خصوص بررسی صلاحیت نامزدها چیزی نداشتیم. متأسفانه برخی اخبار منتشر می شود که ما هم از آن مطلع نیستیم!

‮ايران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮سخنگوی شورای نگهبان بررسی دوباره صلاحیت روحانی را تکذیب کرد‬

برخی از خبرگزاری های داخلی همچنان هدفمند و جهت‌دار به انتشار بعضی اخبار کذب دامن میزنند.

rozhan20

New member

اتفاقا مشکل کشور ما همین جاست که هیچ کس سر جای خودش نیست کارهای کوچک دست افراد بزرگ و کارهای بزرگ دست افراد کوچیکه آخرش چی میشه اوضاعی که شاهدش هستیم
من نمیدونم شما از چه طیفی هستین و طرفدار کی ولی من خوب میدونم تعلیق تحصیلی یعنی چی میدونم بازداشت و زندان اطلاعات سپاه چه مزه ای داره خوب میدونم بی دلیل و مدرک 1 سال از درس و دانشگاه عقب بیفتی چه حالیه واسه همینم هیچوقت حاضر نیستم حتی 1 نفر دیگه تو این کشور این اوضاع رو تجربه کنه نسل من که نابود شد حداقل بذاریم نسل جدید زندگیش رو بکنه
من نگفتم دلیل تحریم درست بوده ولی به قول آقای ولایتی میشد با بهای خیلی کمتر به نتیجه رسید میشد تو آژانس حلش کرد نه اینکه همه ی زورمون رو بزنیم که بریم شورای امنیت!!!!!! بعدم هر چند وقت یکبار یه جلسه بذاریم با 5+1 و لبخند تحویل مردم بدیم تا وقتی که نون رو از مردم خودمون بگیرن بریزن تو حلق ونزوئلایی ها مهندس ها و دکتر های ما مجبورن برن عراق و دبی کار کنن ببین کارمون به کجا رسیده که عراقی که تا چند سال پیش حتی آب نداشت الان فرصت شغلی برتر واسه تحصیل کرده های ما شده من واقعا نمیدونم شما از چی دفاع میکنین از یه نظامی بدون سابقه اجرایی و با سابقه امنیتی که همه شاهد نتایجش هستیم؟
مشکل خیلی ها همین بود که دلشون نمیخواست کسی به جاشون تصمیم بگیره ولی الان سینه قبرستون خوابیدن!!!!! کسی 4 سال پیش رو یادش نرفته

mj1919

New member
محمدرضا عارف رسماً از کاندیداتوری انصراف داد

13920321072106808667443.jpg

...غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه‌ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به‌مصلحت ندانسته‌اند....

(محمدرضا عارف لحظاتی پیش در گفت‌وگو با فارس در بدو ورود به مشهد در پاسخ به این سئوال که آیا به نفع روحانی انصراف می‌دهید، گفت: نه، تا روز آخر در انتخابات می‌مانم و به نفع کسی کنار نمی‌روم.... 18 خرداد، مشرق نیوز، کد خبر: ۲۲۱۶۶۳)

آخرین ویرایش:

b.nafas

New member
اگر روحانی کنار رفته بود برای اصلاح طلب ها بهتر بود
من که نه اصلاح طلب و نه اصول گرا
محسن رضایی
چرا محسن رضایی کسی حاضر نیست به خاطر خودش یه سری حرفا رو بزنه فکر می کنی میتونه رئیس جمهور باشه و از حق ملت دفاع کنه ....
به نظر منم باید روحانی می رفت کنار چون عارف شانس بیشتری داشت تا روحانی

mj1919

New member
اگر روحانی کنار رفته بود برای اصلاح طلب ها بهتر بود
من که نه اصلاح طلب و نه اصول گرا
محسن رضایی

چرا محسن رضایی کسی حاضر نیست به خاطر خودش یه سری حرفا رو بزنه فکر می کنی میتونه رئیس جمهور باشه و از حق ملت دفاع کنه ....
به نظر منم باید روحانی می رفت کنار چون عارف شانس بیشتری داشت تا روحانی

اتقاثا این پیش بینی بود، که در پیام ها به یکی از بچه ها گفتم...

بسی تابلو بود که یکی دو روز مونده به انتخابات، عارف به نفع رو حانی میره کنار...

روحانی هم رایش بیشتره و هم معتدل تره و هم روحانی (ملبس به لباس روحانیت) است ...چند تا فاکتوری که رای سازه...

Persian-Masoud

New member
سیدمحمد خاتمی: از عارف متشکرم، همه به روحانی رای دهند / پیام تشکر روحانی از عارف

سیدمحمد خاتمی و حسن روحانی پس از کناره گیری از محمدرضا عارف از کاندیداتوری ریاست جمهوری، بیانیه های جداگانه ای منتشر کردند.

به گزارش عصرایران به نقل از خرداد، خاتمی در بیانیه ای ضمن تشکر از محمدرضا عارف، رسما اعلام کرد به حسن روحانی رای می دهد و از همه اصلاح طلبان و تحول خواهان خواست روحانی را حمایت کنند.

متن کامل بیانیه وی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، دست نیاز به درگاه آفریننده بی نیاز بلند می کنیم و از او می خواهیم که ملت شریف ایران را در این موقعیت خطیر و حساس به انتخابی رهنمون شود که خیر جامعه و کشور در آن است.

جناب آقای دکتر محمدرضا عارف، دانشمندی با باور استوار و بینش روشن که خلوص و شایستگی و توانمندی خود را در همه دوران خدمت و حضور پربرکتش در عرصه های علمی، سیاسی و مدیریتی نشان داده است، بی هیچ چشم داشت، به عنوان و مقام، در اثر احساس مسؤولیت در برابر خداوند و مردمی که خود را وامدار آنان می داند در ساحت انتخابات حضور مبارک یافت و صمیمانه از پایگاه بلند اصلاح طلبی به ترسیم موقعیت حساس کشور و بیان دردها و نیازهای مردم پرداخت و راه حل های عالمانه و مسؤولانه برای گشودن گره ها و خدمت به انقلاب و میهن ارائه داده تا بیش از پیش شایستگی خود را نشان دهد و اصلاح طلبی را در دوران فشارها و تنگناها به خوبی نمایندگی کند. و بالمال نیز با ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی و تلاش برای جلوگیری از تشتت آراء و تفرقه و پراکندگی نیروها ظرفیت ممتاز خود را نشان داد.

اینک در حالی که دیگر فرزند توانمند ملت جناب آقای دکتر حسن روحانی که اهل خیر و خدمت و اندیشه و تدبیر در صحنه است و مواضع استوار خود را که در مسیر خیر و نیاز و مطالبه مردم شریف است به خوبی اعلام کرده است، علاقمندان به کشور و سرنوشت آن و خواستاران تحول مثبت در عرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی می توانند به انتخابی دست بزنند که به یاری خداوند جامعه را به سوی آینده بهتر رهنمون شود.

اینجانب با سپاس فراوان از برادر عزیزم جناب آقای دکتر عارف که بحمدالله موقعیت معنوی بالایی را نصیب خود کرده است و پیروز عرصه اخلاق و ادب و خیرخواهی و اصلاح طلبی است؛ به حکم وظیفه سنگینی که نسبت به کشور و سرنوشت ملت شریف دارم رأی خود را به برادر گرامی جناب آقای دکتر روحانی خواهم داد و از همگان به ویژه اصلاح طلبان و تحول خواهان و خواستاران عزت و سربلندی میهن و وفاداران به آرمانهای بلند و مطالبات روشن ملت می خواهم که با هوشیاری وظیفه مهم خود را در این انتخابات به جا آورند و حضور جناب آقای دکتر روحانی را فرصتی مناسب برای رسیدن به خواست ها و مطالبات خود بدانند؛ باشد که لطف حضرت پروردگار مددکارمان باشد و شاهد نیک بختی ایران و ایرانی باشیم.

سیدمحمد خاتمی
بیست و یکم خردادماه 1392

بيانيه جدید حسن روحاني بعد از ائتلاف اصلاح طلبان

حسن روحاني کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پس از کناره گیری محمدرضا عارف از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری، بیانیه ای صادر کرد.

متن این بیانیه به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم

ملت بزرگ ايران

اكنون در آستانة تحولي ديگر قرار گرفته‌ايم تا با عنايات پروردگار متعال و در راستاي فرمايش حضرت امام(ره) كه (ميزان راي ملت است)، حماسه‌اي نوين خلق كرده و دوشادوش هم در تداوم حضور پرشور سال 1368 و برآوردن دولت سازندگي و خرداد 1376 و استقرار دولت اصلاحات، بار ديگر در خرداد 1392 گفتمان اعتدال و اخلاق و دولت تدبير و اميد را در افكنيم.

چراكه برادر بزرگوار جناب آقاي دكتر عارف و من، هر دو به عشق اسلام و ايران و آرزوي خدمت به شما ملت عزيز به صحنه آمده‌ايم؛ و اينك كه ايشان صميمانه رداي خويش در قامت اصلاحات را بر دوش گفتمان توامان اصلاحات و اعتدال نهاده است، سوگند مي‌خورم كه پاسدار راستين قانون اساسي و انديشه‌ها و دغدغه‌هاي گفتماني همة ملت ايران باشم؛ تا با تشكيل دولت تدبير و اميد، دوشادوش يكديگر و دست در دست بزرگان اين مرز و بوم، مراجع عظام ديني، نخبگان و انديشه‌ورزان، و اشراف حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر بزرگوار انقلاب، صفحه‌اي نو در سربلندي ايران گشوده و با شما ملت بزرگ از گردنه‌هاي خطرناك در راه عبور نماييم.

ملت عزيز ايران

گفتمان اعتدال و اخلاق، گفتمان فراگير سازندگي، اصلاحات و اصولگرايي است؛ گفتمان حكمراني خوب و حاكميت راستگويي و درستكاري است؛ گفتمان منافع و امنيت ملي، حقوق شهروندي، آزادي و آباداني، امنيت و آرامش، انسجام و وحدت ملي، ‌ثبات و پايداري است. گفتمان اخلاق و ميانه‌روي، دوري از افراط و تفريط، و اولويت ايران و ايراني است. آنچه آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني آن را اعتدال اسلامي و تداوم فرهنگ اصيل اهل‌بيت و حكومت راستين ايشان خوانده است، و حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد خاتمي دوري از افراط‌‌گرايي و گريز از تندروي ناميده است.

ايرانيان عزيز

آفرينش اين حماسه مي‌طلبد كه دست در دست هم و با آرامش خاطر، در روز جمعه، بر سر صندوق‌هاي راي حاضر شده و ميهن خويش را كنيم آباد. من پيشاپيش اين حضور را به شما عزيزان تبريك گفته و از همه طرفداران اعتدال و ميانه‌روي فروتنانه درخواست مي‌كنم كه خود را براي اين تحول بزرگ آماده نمايند.

حسن روحاني

Taraa

Well-known member
خدا ب خير كنه واقعا!!!!! تنها چيزي ك از مناظره ميشد فهميد اين بود كه ٢ تا از اقايون اصلا استقلال فكري نداشتند! تنها بله قربان گو بعضي ها بودن!!
از روحاني بيشتر از بقيه خوشم اومد ، از جليلي و حداد عادل اصلاااااا خوشم نمياد فقط شعار بلدن و چشم گفتن !

پدیده کدوما استقلال فکری نداشتن؟

محمدرضا عارف رسماً از کاندیداتوری انصراف داد

13920321072106808667443.jpg

...غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه‌ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به‌مصلحت ندانسته‌اند....

(محمدرضا عارف لحظاتی پیش در گفت‌وگو با فارس در بدو ورود به مشهد در پاسخ به این سئوال که آیا به نفع روحانی انصراف می‌دهید، گفت: نه، تا روز آخر در انتخابات می‌مانم و به نفع کسی کنار نمی‌روم.... 18 خرداد، مشرق نیوز، کد خبر: ۲۲۱۶۶۳)

فک کنم الان کاملا مشخص شد که کدوما استقلال فکری و عملی ندارن

آخرین ویرایش:
بالا