به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mohana

Well-known member
ی پست همینطوری:auizz3ffy9vla57584x

بخش هایی از نامه 53 نهج البلاغه نامه حکومتی امام علی (ع) به مالک اشتر

مبادا آنچه بر تو پنهان است آشكار گردانى، و آنچه كه هويداست بپوشانى، كه داورى در آنچه از تو پنهان است با خداى جهان مى‏باشد،پس چندان كه مى‏توانى زشتى‏ها را بپوشان، تا آن را كه دوست دارى بر رعيّت پوشيده ماند خدا بر تو بپوشاند، گره هر كينه‏اى را در مردم بگشاى، و رشته هر نوع دشمنى را قطع كن، و از آنچه كه در نظر روشن نيست كناره گير. در تصديق سخن چين شتاب مكن، زيرا سخن چين گرچه در لباس اندرز دهنده ظاهر مى‏شود امّا خيانتكار است.

دوست داشتنى‏ترين چيزها در نزد تو، در حق ميانه‏ترين، و در عدل فراگيرترين، و در جلب خشنودى مردم گسترده‏ترين باشد، كه همانا خشم عمومى مردم، خشنودى خواص (نزديكان) را از بين مى‏برد، امّا خشم خواص را خشنودى همگان بى‏أثر مى‏كند. خواصّ جامعه، همواره بار سنگينى را بر حكومت تحميل مى‏كنند زيرا در روزگار سختى ياريشان كمتر، و در اجراى عدالت از همه ناراضى‏تر، و در خواسته‏هايشان پافشارتر، و در عطا و بخشش‏ها كم سپاس‏تر، و به هنگام منع خواسته‏ها دير عذر پذيرتر، و در برابر مشكلات كم استقامت‏تر مى‏باشند. در صورتى كه ستون‏هاى استوار دين، و اجتماعات پرشور مسلمين، و نيروهاى ذخيره دفاعى، عموم مردم مى‏باشند، پس به آنها گرايش داشته و اشتياق تو با آنان باشد.

مبادا هرگز دچار خود پسندى گردى و به خوبى‏هاى خود اطمينان كنى، و ستايش را دوست داشته باشى، كه اينها همه از بهترين فرصت‏هاى شيطان براى هجوم آوردن به توست، و كردار نيك، نيكوكاران را نابود سازد.

matin

New member
آنجا که آزادی نیست ، اگر رای دادن چیزی راتغییر میداد ، اجازه نمیداند که رای دهید !!! :65d6a5d6s:

leyla-h

New member
چه کاریه! زوده خووووو!

بذارید فرداش بعد اعلام نتایج تصمیم بگیرید دیگه چه کاریه!!!!!!!!!!

هوممممممممممممممممم!

پیشنهاد خوبیه چرا تا حالا به ذهن خودم نرسیده بود!!!!!:25r30wi:
بابا من موندم چیکار کنم چرا درکم نمیکنید!!!!! بر خلاف بسیار از بچه ها که نظر دادن و بسیار محترمه ولی من رضایی رو شایسته نمیدونم از اصول گراها هم خوشم نمیاد ،غرضی هم که میخواست بقیه رو بنداز به جون هم و خودش خوبه باشه، حالا موندم بین دو نفر...روحانی تیزهوشه ولی احساس میکنم صادق نیست عارف هم احساس میکنم صادقه ولی تیزهوش نیست، هر کسی یه عقیده ای داره خواهشا طرفدارای بقیه کاندیدا جبهه نگیرن.. نگفتم درسته گفتم نظر منه.

mj1919

New member
خبرگزاری تسنیم: امروز مصطفی در پاسخ به سخنان جلیلی، در مناظره زنده تلویزیونی از طریق محمدرضا عارف، خبر درخواستش از خاتمی برای برخورد با تعدادی از دانشجویان را تکذیب کرد. تصویر نامه توسط خبرگزاری تسنیم منتشر می‌شود
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، سومین مناظره انتخاباتی کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری عصر امروز از شبکه اول سیما پخش شد.
در این مناظره سعید جلیلی در نقد اظهارات محمدرضا عارف گفت:حالا که بحث دانشجوی ستاره‌دار را مطرح می‌کنید، دانشجوی ستاره‌دار از کی مطرح شد؟ آقای توفیقی وزیر علوم دولت اصلاحات، فروردین ماه امسال مصاحبه کردند و گفتند این مال زمان ما بود.
وی افزود: فراتر از آن، این خیلی بی‌سابقه است که وزیر علوم وقت آقای ، نامه‌ای به رییس‌جمهور می‌نویسد که با 50 دانشجوی عضو انجمن اسلامی مستقل جلوی وزارت علوم رفته‌اند و اعتراضی کرده‌اند با آنها برخورد امنیتی، قضایی، اطلاعاتی و سیاسی و حقوقی شود.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: عرض من این است که چون شما به انصاف می شناسم که این طور بحث ها در برخورد با مردم مهم است زیاد در مورد جریانات سیاسی خاص بحث نمی‌کنم. برخوردهایی در شکل‌های مختلف صورت می گیرد و بعد آن گونه صحبت می‌کنیم که انگار آن موقع آن بحث‌ها نبوده است.
پس از پایان دور اول مناظره‌ها، محمدرضا عارف در جمع‌بندی دو دقیقه پایانی سخنانش به اظهارات جلیلی واکنش نشان داد و گفت: در موقع استراحت، به من گفتند که دکتر و آقای ظریفیان صحبت‌های آقای جلیلی را تکذیب کردند.
جلیلی هم پاسخ عارف را اینچنین داد: 10 سال دیر تکذیب کردند.
اگر چه محمدرضا عارف به نقل از مصطفی و یک2 تن دیگر سخنان جلیلی را تکذیب کردند؛ متن نامه مصطفی به سید محمد خاتمی را که در اوج سال‌های اصلاحات نگاشته شده، بازنشر میشود

13920317212126671648005.jpg

b.nafas

New member
پیشنهاد خوبیه چرا تا حالا به ذهن خودم نرسیده بود!!!!!:25r30wi:
بابا من موندم چیکار کنم چرا درکم نمیکنید!!!!! بر خلاف بسیار از بچه ها که نظر دادن و بسیار محترمه ولی من رضایی رو شایسته نمیدونم از اصول گراها هم خوشم نمیاد ،غرضی هم که میخواست بقیه رو بنداز به جون هم و خودش خوبه باشه، حالا موندم بین دو نفر...روحانی تیزهوشه ولی احساس میکنم صادق نیست عارف هم احساس میکنم صادقه ولی تیزهوش نیست، هر کسی یه عقیده ای داره خواهشا طرفدارای بقیه کاندیدا جبهه نگیرن.. نگفتم درسته گفتم نظر منه.

منم بین عارف و روحانی موندم اما نمیشه گفت که عارف تیز هوش نیست یه جورایی سریع داغ میکنه ..اما فکر نمی کنم از بین این دو نفر انتخاب بشن چون مردم زیاد باهاشون آشنا نیستند .....ولی تو بحثی که بین روحانی و قالیباف پیش اومد روحانی نتونست از خودش یه دفاع دندون شکن و درستو حسابی داشته باشه یه جورایی انگار توقع این حرفارو نداشت ..به نظرم عارف از همه منصف تر و درستره ....معلوم نیست چی میشه ..

darya63

New member
رگزاری فارس از قول یک منبع آگاه:
احتمال بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: به دلیل اظهارات ضد امنیتی و غیرقانونی حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، شورای نگهبان تصمیم دارد تا صلاحیت این کاندیدا را در جلسه فردای خود مجددا مورد بحث و بررسی قرار دهد.

وی افزود: حمایت از سران فتنه در جلسات سخنرانی، افشای اطلاعات نظام و حرکات ضد امنیتی همچون همایش حامیان روحانی در جماران از جمله مواردی است که شورای نگهبان تصمیم دارد تا به این دلایل صلاحیت این کاندیدا را مجددا مورد بررسی قرار دهد.

این منبع آگاه تاکید کرد:‌ همچنین حرکات خیابانی مانند همایش ورزشگاه شهید شیرودی از دیگر مواردی است که شورای نگهبان تصمیم گرفت تا صلاحیت این کاندیدا را مورد بررسی مجدد قرار دهد.

منبع: خبرگزاری فارس

b.nafas

New member
صبر و تحمل موقعی خوب است که اصل مشروعی داشته باشد .وگرنه در مقابل حق کشی و تبعیض و بیدادگری میشود ضعف و ضعف مقدمه فناست ...
.
.
/
.
مهم این نیست که به نماز ایستاده باشی یا به شراب ...
مهم این است که در صحنه نباشی ...

b.nafas

New member
رگزاری فارس از قول یک منبع آگاه:
احتمال بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: به دلیل اظهارات ضد امنیتی و غیرقانونی حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، شورای نگهبان تصمیم دارد تا صلاحیت این کاندیدا را در جلسه فردای خود مجددا مورد بحث و بررسی قرار دهد.

وی افزود: حمایت از سران فتنه در جلسات سخنرانی، افشای اطلاعات نظام و حرکات ضد امنیتی همچون همایش حامیان روحانی در جماران از جمله مواردی است که شورای نگهبان تصمیم دارد تا به این دلایل صلاحیت این کاندیدا را مجددا مورد بررسی قرار دهد.

این منبع آگاه تاکید کرد:‌ همچنین حرکات خیابانی مانند همایش ورزشگاه شهید شیرودی از دیگر مواردی است که شورای نگهبان تصمیم گرفت تا صلاحیت این کاندیدا را مورد بررسی مجدد قرار دهد.

منبع: خبرگزاری فارس

این چه کاریه آخه اینجوری که دیگه کسی باقی نمیمونه ..فکر نکنم این کارو انجام بدن ..:smiliess (15)::13:

Persian-Masoud

New member
انشالله که روحانی رو عارف رو رد صلاحیت کنن. بسیار خوشحال میشم شخصا.
و همچنین امیدوارم اسم جلیلی با 50 میلیون رای از صندوق بیاد بیرون. یعنی قول میدم برای فردا صبح اون روز قیمت دلار 10 هزار تومان هست و حقوق یک کارمند فقط تا تاریخ 4 یا 5 برج کفاف زندگیشو میده. در شهریور هم برادران اسرائیلی و آمریکایی در میدان آزادی رژه میرن و عمر این انقلاب هم تموم میشه و به تاریخ میپیونده.

Persian-Masoud

New member
سال 88: "رای من کو؟ "
سال 92: "کاندیدای من کو؟"
سال 96: "حق رای من(انتخابات) کو؟"

:bunnyearsmiley:

rozhan20

New member
خوب بچه ها از انتخابات آزاد چیزی شنیدین تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسانی که که خونواده دوستان و آشنایانشون جز ناظر های شورای نگهبان هستن احتمالا شنیدن جهت اطلاع بقیه میگم با ناظرین شورای نگهبان جلسه گذاشتن گفتن که تا مهر ریاست جمهوری نخوره تو شناسنامه فرد نمیتونه تو انتخابات شوراها شرکت کنه حربه خوبیه که رای سفید زیاد بشه و یهو جلیلی با این همه طرفدار از صندوق بیاد بیرون!!!!!!!!!!! پس دوستان حواستون باشه یا کلا بی خیال رای دادن به هر دو انتخابات بشین یا سفید نندازین خط خطی کننین جوری که نشه چیزی توش نوشت ولی اگه من این حکومت رو میشناسم احمدی نژاد دیگه ای تو راهه!

rozhan20

New member
اگه کسی فکر کرده اجازه میدن یه اصلاح طلب یا یه مستقل بیاد سر کار سخت اشتباه کرده
توجه کردین جنگ رو قالیباف شروع کرد و افشاگری ها رو اول اون انجام داد ولی یکی دیگه توبیخ شد خوبه برنامه زنده بود وگرنه مثل فیلم اوشین آن چنان سانسورش میکردن که بیا و ببین آقازاده هایی که تصمیم گرفتین روحانی باز خواست بشه اون وقت قالیباف چی میشه؟ یا سعید جلیلی چی که یه چیزایی گفت فکر نکنم کسی تا حالا شنیده باشه؟ یا رضایی که این حرفا رو خیلی وقت پیش تو وب سایت رسمیش گفت!!!!!!!!!
شعور ملت رو به سخره گرفن خوب با خیال راحت خودتون بگین کیه ما هم این همه تو خماری نمونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leyla-h

New member
اگه کسی فکر کرده اجازه میدن یه اصلاح طلب یا یه مستقل بیاد سر کار سخت اشتباه کرده
توجه کردین جنگ رو قالیباف شروع کرد و افشاگری ها رو اول اون انجام داد ولی یکی دیگه توبیخ شد خوبه برنامه زنده بود وگرنه مثل فیلم اوشین آن چنان سانسورش میکردن که بیا و ببین آقازاده هایی که تصمیم گرفتین روحانی باز خواست بشه اون وقت قالیباف چی میشه؟ یا سعید جلیلی چی که یه چیزایی گفت فکر نکنم کسی تا حالا شنیده باشه؟ یا رضایی که این حرفا رو خیلی وقت پیش تو وب سایت رسمیش گفت!!!!!!!!!
شعور ملت رو به سخره گرفن خوب با خیال راحت خودتون بگین کیه ما هم این همه تو خماری نمونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منم دقیقا همین عقیده رو دارم....:a2d3:

goo

New member
اینکه عده ای بدون دلیل و منطق به تخریب کاندیدایی مشغولن و اینطور تعصبی و با عصبانیت برخورد می کنند باعث میشه که من بیشتر به اون کاندیدا فکر کنم، چون اگه دلیل منطقی و با مدرکی داشتن برا تخریبش حتما استفاده می کردند.
و قضیه چیه که بعضی ها فکر می کنند تا وقتی ما سر کاریم و رای میاریم همه چی درسته و خوبه ولی اگه رقیبم رای بیاره حتما یه تقلبی چیزی شده؟؟؟
:65d6a5d6s:

rozhan20

New member
شما یا تو این کشور زندگی نمیکنین یا خودتون رو زدین به اون راه ایشون احتیاج به تخریب ندارن زحمت کشیدن 5 تا قطعنامه ی پر و پیمون گرفتن اگه یه نگاهی به دور برت بندازی میفهمی چه خبره تو تحریمیمم میفهمی حتی یه پیچ ماشین رو هم دیگه نمیتونیم وارد کنیم به لطف آقایون مقاوم ملت به فلاکت کشیده شدن من موندم اصلا با چه رویی کاندید شده خیلی تونسته تو 5+1 موفق باشه حالا میخواد بره راس کار واقعا موندم شعور سیاسی بعضی ها چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mj1919

New member
مستند دوم محسن رضایی که تلویزیون حاضر به پخش آن نشد+فیلم

گیل آبادی معاون رسانه ای ستاد محسن رضایی می گوید صدا و سیما برای پخش نکردن مستند دوم محسن رضایی هم دروغ می گوید و حرف های رضایی را سانسور می کند. رقابت نابرابر با رسانه ای که با پول مردم اداره می شود و به نفع برخی کاندیداها و علیه برخی دیگر برنامه پخش می کند، فقط بر عهده تابناک نیست. مردم ایران هر کدام باید خود یک رسانه باشند. تا رسانه ای ملی تشکیل دهند. با دانلود فیلم پخش نشده محسن رضایی و توزیع آن رسانه ای ملی برای ایرانیان باشید.

262466_894.jpg

دانلود مستقیم فیلم:
http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1392/3/20/262457_277.flv

بالا