goo
New member
شما یا تو این کشور زندگی نمیکنین یا خودتون رو زدین به اون راه ایشون احتیاج به تخریب ندارن زحمت کشیدن 5 تا قطعنامه ی پر و پیمون گرفتن اگه یه نگاهی به دور برت بندازی میفهمی چه خبره تو تحریمیمم میفهمی حتی یه پیچ ماشین رو هم دیگه نمیتونیم وارد کنیم به لطف آقایون مقاوم ملت به فلاکت کشیده شدن من موندم اصلا با چه رویی کاندید شده خیلی تونسته تو 5+1 موفق باشه حالا میخواد بره راس کار واقعا موندم شعور سیاسی بعضی ها چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ، ممنون که گوشزد کردی ، توی کشوری که همه تو صف نونوایی پزشکن ، همه ی مردم توی اتوبوس واحد متخصص تغذیه هستن و... ، خب حتما همشون هم اقتصاد دان هستن و روابط بین الملل می دونن و قشنگ موشکافانه بررسی کردند و به این نتایج که می فرمایید رسیدند.
من فقط شما رو ارجاع دادم به منطق و عقلتون ، خدا وکیلی شما از محتوای اون 5 تا قطعنامه که میگین خبر دارین ؟ اصلا دلیل تحریم چی بوده ؟ قبل از هسته ای هم که تحریم بودیم عزیزم نبودیم ؟ من فقط می گم اجازه ندیدیم کسان دیگه ای برامون تصمیم بگیرن و ما هم صرفا فرمایشات اونارو تکرار کنیم. من که اجازه نمی دم کس دیگه ای به جام تصمیم بگیره. ولی اگه دلیل منطقی و محکمی داشته باشین با کمال میل قبول می کنم.
آخرین ویرایش: