به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Taraa

Well-known member
http://ie92.ir/news/92/چه-کسی-مشهدی‌ها-را-از-دیدن-مستند-رضایی/
جامعه ایرانی جامعه ای اخلاقی است؛ جامعه ای که دست فتاده گرفتن را فضیلت می داند. جامعه ای که بر گذشته پر از اخلاق و فضیلت خود افتخار می کند. اما بر خلاف مردم، برخی از مسولان چنان به منفعت خویش مشغول هستند که برای حذف رقیب از هیچ اقدامی فرو نمی گذارند.
شب گذشته هنگام پخش برنامه تلویزیونی محسن رضایی از شبکه یک که با کمترین اطلاع رسانی توسط صدا و سیما صورت گرفت، هموطنان مشهدی از دیدن این مستند محروم ماندند.
ماجرا از این قرار بود که هنگام پخش این مستند تلویزیونی، پارازیت شدیدی بر روی شبکه یک ارسال شد و مشهدی ها را از دیدن این مستند محروم کرد.
هموطنانی مشهدی از شب گذشته با تماس های خود ضمن اذعان به این موضوع خواستار توزیع سی دی یا همان لوح فشرده این مستند در بین مشهدی ها هستند.
راستی این پارازیت ها از کجا بر روی شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران ارسال می شد؟
راستی چه کسی تلویزیون ها و نمایشگر های اماکن عمومی را بر روی شبکه دو تنظیم کرده بود تا مردم این مستند را از شبکه یک نبینند؟
لازم به ذکر است که دو نفر از کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری خود مشهدی هستند.

1100000_858.jpg

دکتر حداقل اون جمله آخر و عکساشو پاک مینمودید ، پسندیده تر بود ... (اگه دوباره تهمت مدعی علامه بودن نزنن بهم)

ariyana

New member
45
نقل قول رو برای نشون دادن ارجاع گرفتم،

ببنید دوست عزیز
در درجه ی اول، تا الان یکی از دو کاندید برتر، و نیز رای من، رضایی است!
هیچ جا نباید دنبال منجی گشت! چون اینها هم انسان اند و کمی و کاستی هایی دارند،
ولی در حال حاضر نقطه ی قوت رضایی (که خودش تاکید هم می کند) برنامه های مدون، اصولی، مردمی بودن، درد داشتن برای اقتصاد و.. است ، نه اینکه ادعل کنه جنگ رو من مدیریت کنم! (که نکرده-پس ستاد چه نقشی داشت، امام، رئیس جمهور......-)
د رمورد سن، منظورتون که تاریخ تولد که نیست؟؟؟ ها! مطمئنید که سن ، ملاک ، علم و عمر و ... است؟ منم همسن سالای شما کمی بیشتر ام.
پس بهتره با استدلال از کاندیداها دفاع کنیم دوست من! اگر نظرات من و تحلیل های بنده رو می خوندید، این طرفداری از برنامه ها ی رضایی و سیاست هاش، موج می زد، ولی خوب باید منطقی پیش رفت.
(جالبه قبله ی آمال چند ده میلیون نفر، در سال 84 و 88 الان شده فحش!)
در انتها، از حرف شما ناراحت نشدم، تعجب کردم!

ای بابا دارم کم کم حس میکنم بیان من مشکل داره که شما متوجه منظور من نشدید.
بله من صحبت های شما رو خوندم و نظر شما رو میدونم.
ولی من کی گفتم تمام تصمیم گیری های جنگ به عهده ایشون بوده!!!
پدر من یکی از فرمانده های جنگ بوده و در حال حاضر یکی از دوستان محسن رضایی هست پس مطمئن باشید تا حدودی میدونم جنگ چطور اداره شد!!!! دیگه نمیدونم چه مدلی صحبت کنم که سوء تفاهم نشه
و در اخر اقای احمدی نژاد در هیچ دوره ای جز امال و ارزوهای من نبوده!!!!!!!!!!
و در مورد سن دیگه هیچ حرفی ندارم چون برای منم جای تعجب داره که هنوز منظور منو متوجه نشدید. موفق باشید و خدا نگهدار

ZOT

New member
چرا کسی تو این مناظره برنامه اش رو نمیگه ! چرا دارن تو سر و کله ی هم می زنن ! اینا که همه سابقه اشون خرابه به چه کسی رای بدهیم !:1dco2x0p1lilzhfpg1t

padideh

New member
خدا ب خير كنه واقعا!!!!! تنها چيزي ك از مناظره ميشد فهميد اين بود كه ٢ تا از اقايون اصلا استقلال فكري نداشتند! تنها بله قربان گو بعضي ها بودن!!
از روحاني بيشتر از بقيه خوشم اومد ، از جليلي و حداد عادل اصلاااااا خوشم نمياد فقط شعار بلدن و چشم گفتن !

stat90

New member
واقعا کسانی بهتر از اینها نبودن که کاندیدا بشند ؟؟؟؟ همه سعی دارند دیگری رو تخریب کنند .... به نظرم رای سفید بهترین گزینه اس

leyla-h

New member
وای وای عجب مناظره ای! خیلی بهتر از 2 تا برنامه قبلی بود!!!
عجب آدم ازشون ناامید میشه، اون گروه 2+1 چرا همدیگرو تخریب کردن!!!!
احساس میکنم قالیباف و ولایتی ، جلیلی با این مناظره خیلی نزول کردن. غرضی هم که خیلی باحاله آتیش بیار معرکه بود و کلا کسی تحویلش نمیگیره فقط بهش میخندن... آخی گناه داشت کسی به سوالاش جواب نمیداد.
موندم بین اون 2 تا که شک دارم ( بماند که توی این انتخابات بین بد و بدتره باید یکی رو انتخاب کرد ) به یکیشون رای بدم یا سفید بندازم :13:

آخرین ویرایش:

Asena90

New member
متاسفم برای این نامزدها که فقط دشمن شادمون کردن:14:
به نظرم رفتار رضایی خیلی عاقلانه تر بود

padideh

New member

عزیزم دشمن چیه؟ ما با خودمونم درگیریم فقط عادت کردیم هر چی میشه بریم بگیم مرگ بر دشمن!!!!! تو ایران همه سران با همدیگه درگیرن و تا ی فرصتی پیش میاد همه سوابق درخشان بقیه رو بیان میکنن........... ب خدا ما خودمون دشمن همدیگه هستیم ! اینجا هیچکس حرف دل مردم رو نمیفهمه!!
چطوری ب عزت برسیم وقتی مردم نون شب ندارن؟وقتی مردم کار و کاسبی ندارن؟ وقتی جوونای بدبخت کشورمون ی شغل ندارن ی خونه ندارن ! اونوقت بعضی ها نفسشون از جا گرم بلند میشه و میگن اقتدار و عزت و ...... ! تا کجا؟ ما خسته شدیم از همه چی از این وضع از این تورم ! ؟ تا کجا باید این وضع رو تحمل کنیم!

Taraa

Well-known member
خدا ب خير كنه واقعا!!!!! تنها چيزي ك از مناظره ميشد فهميد اين بود كه ٢ تا از اقايون اصلا استقلال فكري نداشتند! تنها بله قربان گو بعضي ها بودن!!
از روحاني بيشتر از بقيه خوشم اومد ، از جليلي و حداد عادل اصلاااااا خوشم نمياد فقط شعار بلدن و چشم گفتن !

پدیده کدوما استقلال فکری نداشتن؟

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
print_logo.gif

ماجرای تصویر "معدن" در مناظره عصر جمعه!

تصویری که مجری مناظره‌ها امروز برای کاندیداهای ریاست جمهوری به نمایش گذاشت، در کجا قرار دارد؟

کد خبر: ۱۵۱۶۷۲
تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵

تصویری که مجری مناظره‌ها امروز برای کاندیداهای ریاست جمهوری به نمایش گذاشت، در کجا قرار دارد؟

به گزارش فارس، در نخستین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری که امروز بعد از ظهر برگزار شد، «مرتضی حیدری» تصویری را به کاندیداهای ریاست جمهوری نشان داد و از آنها خواست تا برداشت خود را درباره این عکس مطرح کنند.

برداشت های 8 کاندیدا در این باره به شرح زیر بود:

عارف: این بیانگر یک دره ای است که در کشور ما بسیار فراوان است و جزو آثار بسیار زیبا و جاذب برای جذب توریست است که ما اشاره کردیم جذب توریست برای هر کشور جزو اولیت‌ها باید باشد و هم ارتقاء فرهنگی و مبادلات فرهنگی و هم افزایش ثروت و هم ایجاد اشتغال.

رضایی: این معدن است... یک معدن مال سنگ آهن یا مس است که اتفاقا نزدیک یزد و کرمان است که اتفاقا خاکبرداری شده و خاک را برده‌اند و درونش فلز تولید کنند و نشان می‌دهد که ما باید خام فروشی را باید در کشور تمام کنیم. اینکه خاک به این مهمی را برمیدارند و همینجوری می‌فروشند آسیب جدی می‌رساند و ما باید به خام فروشی در کشور پایان بدهیم.

روحانی: این قاعدتا یک معدن است، آن هم یک معدن ارزان. چون معمولا در دنیا بسیاری از معادن در عمق بسیار زیاد برای استخراج تلاش می‌کنند ولی معدن روی زمین ارزان است و خیلی شبیه به معدن مسی است که من چند جا بازدید کرده‌ام.

غرضی: معدن متروکه... صاحبش حتما فراری شده، خانه‌ها هم رها شده، تورم پوست آن آدم را کنده و حتما صاحبش الان زندان است.

قالیباف: من فکر می‌کنم این یک نمونه از تخریب محیط زیست است. حتما باطله‌برداری از یک معدن بوده که کارشناسی غیرمنطقی انجام شده چون معلوم است رها شده و بعد هم در آینده اگر نزدیک شهر باشد، می‌شود محل انبوه زباله و معضلات بعدی. این نتیجه یک اقدام غیرکارشناسی است.

ولایتی: این یک کار عمرانی رها شده است و غیر فنی و غیر منصفانه بهره برداری شده است که بسیار آموزنده است. ممکن است برخی از عللی که باعث شده این نیمه کاره رها شده باشد، به خاطر فقدان بودجه عمرانی باشد.

جلیلی: بخشی از یک ظرفیت کشور است که احتیاج به یک مدیریت صحیحی برای یک استفاده حداکثری دارد.

حداد عادل: این عکس یادآور ثروت کشور عظیم ماست از حیث منابع زیرزمینی و معدن و به ما ایرانی‌ها یادآوری می‌کند که اگر در شمال جنگل داریم، در کویر معدن داریم و همه جای ایران صاحب ثروت‌های خدادای است و منتظر عزم و اراده ما ملت با دولت خوب است تا این ثروت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

اما این عکس متعلق به کجاست؟

تصویری که مرتضی حیدری به نمایش گذاشت همانگونه که اکثر کاندیداها به درستی اشاره کردند، مربوط به یک معدن است. معدن یوتا در جنوب غربی امریکا است که با 1200 متر عمق بزرگترین گود معدنی ایجاد شده توسط بشر در جهان است

68193_407.jpg

کار خاک برداری این حفره عظیم از سال 1863 شروع شد و هنوز ادامه دارد و هر روز بر بزرگی آن افزوده می‌شود. این معدن متعلق به شرکت شرکت ریو تینتو (Rio Tinto) است. این معدن به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ مس در ایالات متحده، حدود 13 درصد از مس مورد نیاز این کشور را فراهم می‌کند.

این معدن به مدت بیش از 100 سال مشغول عملیات بوده و بیش از هر معدن دیگری در جهان سنگ معدن مس تولید کرده است (حدوداً 16.4 میلیون تن).

معدن مس یوتا در هر سال حدود 272000 تن مس، همراه با 500000 اونس طلا، 4 میلیون اونس نقره، حدود 30 میلیون پوند مولیبدن و تقریباً 900000 تن اسید سولفوریک، به عنوان فرآورده فرعی کارخانه ذوب، تولید می‫کند.

زادگاه هر یک از مدال‌های طلایی که به ورزشکاران حاضر در رقابت‌های المپیک لندن اهدا شد‌، در دل 350 تن توده خاک و سنگ خاکستری رنگ معدنی در معدن رو باز یوتا در آمریکا بوده است.

معدن روباز یوتا،‌ منطقه‌ای وسیع و محل تردد کامیون‌های دامپ‌ به بزرگی یک خانه کوچک است که با سر‌وصدایی که زمین را به لرزه می‌اندازد،‌ تخته‌سنگ‌هایی هم‌وزن یک جت جامبو را حمل می‌کنند،‌ تکه نخاله‌های معدنی که در دلشان رد و نشانه‌های طلا،‌ مس و نقره را پنهان کرده‌اند.

مدال‌های این رقابت‌ها در کوهستان بیابانی یوتا‌ در حاشیه شهر «سالت لیک» و فلات‌های دورافتاده آن متولد شده‌اند

b.nafas

New member
وای خیلی جالب بود همه داشتن یه جورایی خود زنی می کردن یکی باید اول توضیح بده که کلا مناظره یعنی چی اینا داشتن فقط همدیگرو له می کردن همه اشتباهاتی دارن اما راه حل چیه آخه این نشد راه که زیر آب همدیگرو بزنن .چه شناختی به مردم دادن تو این مناظره اینا فقط غیبت همو کردن همشون مثل هم بودن الان ما راجع به کاندیداها چی میدونیم .... اینکه 8 نفر که می خوان بزرگ ترین مقام اجرایی کشور رو داشته باشن اینجوری عین بچه ها به هم بپرن اصلا قشنگ نبود به جای اینکه مردم رو بیشتر درک کنند و از وضعیت الان بگن داشتن از هم انتقام می گرفتن ...بنده خدا غرضی یه جورایی نقش زنگ تفریح رو داشت اصلا به حرفاش کسی گوش نمی دادن ...

mj1919

New member
به نظر من:
در بین همه این 8 نفر، رضایی صادق تر بود، کم خطا تر بود، تخریب نکرد! اشتباهاتش رو قبول کرد! و گفت با همه تعامل داره!

روحانی و عارف که اصن قبول نمی کردند که اصلاحات مشکل داشت!

ولایتی و قالیباف و خداد: به دروغ گفتند با هم ائتلاف داریم، ولی به هم پریدند آبروی همو بردند، با دولت و ملت چه م یکنند!

غرضی: :riz481:

جلیلی: در مورد پرونده ی هسته ای چندین تا ایراد داشت که نتونست توضیح بده، اقتصاد و فرهنگی هم که بماند برنامه ای نداره!

ZOT

New member

نظرتون کاملا متینه !

از نظر منم آقای رضایی که فقط برنامه داره و قصد تخریب یا دفاع از گروه خاصی رونداره!

b.nafas

New member
همشون اشتباه داشتن درسته اما رضایی نمی خواد وارد این بازی که راه افتاده بشه علت سکوتش هم همین بود نه اینکه خطاهای کمتری داشته باشه در واقع به کسی گیر نداد که بهش گیر ندن ... کلا مخالف بودن تنها کسیم که به غرضی گوش می داد مجری بود الهی دلم کباب شد واسش ...همه می دونن که دولت اصلاحات چه خطاهایی کرده و اصول گراها کجا اشتباه کردن اما من می گم الان چه باید کرد یعنی یک نفر پیدا نمیشه که بدون اینکه کسی رو له کنه از برنامهاشو اهدافش منطقی .عاقلانه و باور کردنی حرف بزنه به خدا اینجوری درستره الان وضعیت بحرانیه ..نمی شه که همش بخوایم اشتباهات این چند سالو بگیم ما راه حل می خوایم نه شعار

b.nafas

New member
...... امیر کبیر بزرگ .............
اگر نیت یک ساله دارید ....گندم بکارید ...
اگر نیت ده ساله دارید...درخت بکارید ....
و...
اگر نیت صد ساله دارید...انسان تربیت کنید .....

آخرین ویرایش:
بالا