mehran35
New member
واقعا عیبش چیه که شما تصمیم گرفتی بیوتکنولوژی بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عيب بهداشت چيه كه از پرستاري بدتره؟
واقعا عیبش چیه که شما تصمیم گرفتی بیوتکنولوژی بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عيب بهداشت چيه كه از پرستاري بدتره؟
واقعا عیبش چیه که شما تصمیم گرفتی بیوتکنولوژی بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز! به نظر من بهداشت حرفه ای رشته خوبیه مخصوصا برای آقایون اما تو سیستم بهداشت و درمان در حال حاضر تو جامعه حرف اول و آخر رو پزشک میزنه و استقلال وهویت حرفه ای همه رشته ها به میزانی که با پزشک سرو کارشون بیشتره کمرنگ تر شده.تنها تفاوت شما با ما اینه که محیط کاریتون جوریه که کمتر با پزشک سروکار دارید و واقعیت رشته و هویت کاری و علمتون کمتر تحت الشعاع پزشک قرار میگیره و از طرفی با آدم هایی سرو کار دارین که از خودتون شاید پایین ترن(کارگر)خب دوست عزيزمون كه جواب ندادن..
اما من لازم ميدونم چيزي رو گوشزد كنم،فقط اميدوارم اينجا به صحنه جنگ رشته ها مبدل نشه
اتفاقا نوشته هاي شما و اظهارنظراتتون در باره رشته پرستاري......رو كه ميخوندم ياد يه تعداد از هم رشته ايهاتون ميفتادم كه تو دانشگاه انگار به نظر خودشون غير از بچه هاي بهداشت ديگه كسي پاينتر از خودشون رو پيدا نكرده بودن كه در مقابلش به خودشون افتخار كنند!! فخري ميفروختن كه نگووو... حالا هزاري هم كه همين حرفاي خودتون رو درمورد كارش وووو... ميگفتي انگار اصلا تو اين دنيا زندگي نميكردن!
جالبه كه همه هم تنها تفاوتشون با پزشكا رو در چندتا تست كمتر زدن ميبينن،اما نوبت خودشون كه ميشه انگار يادشون ميره اين اگه در باره پرستاري و پزشكي صدق كنه!! درباره پرستاري و بهداشت ووو كه حتما بيشتر از اينا صدق ميكنه!
چيزي كه مشخصه اينه كه مهم نيست نو دانشگاه كدوم رشته بالاتر و كدوم پاينتره...بقول خودتون تو دانشگاه كه اصلا آدم تو خيالاته! مهم اينجاييه كه ما ايستاديم،واقعيت،جامعه.. اينجا كه من بعنوان يه بازرس طبق قانون هر موقع كه دلم بخاد وارد يه كارخونه چند صد يا چندهزار نفري ميشم و مديرعاملي كه خدا رو بنده نيست دست به سينه جلوم مي ايسته و بقول شما اوردر ها رو تماما گوش ميكنه..و اونايي كه تو دانشگاه خودشونو اينطوري فرض ميكردن،الان برعكسش اتفاق ميفته.. پس هيچ مهم نيست اگه شما بهداشت رو در مقابل پرستاري مثل چاه در برابر چاله ميبينيد!!!
دوست من از چاه در نیای بیفتی توی چاله؟یعنی بهداشت از پرستاری بهتره؟
امیدوارم ولی خب دکترای پرستاری هم بد نیست شما هنوز طرحتو شروع نکردی؟اگه تا دکترا برم انشالله از چاه میرم روی قله!
سلام
رشته ماخداشکرازشماهاکه خیلی بهترماخودمونوباپزشکاداریم مقایسه میکنیم نه بقیه رشته وگرنه پرستاری از بقیه رشته هابجزپزشکی بهترموضوع بعدی هم اینه که فقط بچه هاپرستاری درمورد پرستاری نظرمخالف میدن نه بقیه رشته ها/مااینجاداریم درددل میکنیم لطفاسوءاستفاده نکنید
ماهم ظرفیتشوهم جراتشو داریم که از خودمون ووضعیتمون نقد میکنیم منظور هم مقایسه پرستاری با بهداشت نبود که شما جبهه گرفتیسوئ استفاده...؟؟!!!!:shocked:
از پرستاراي عزيز انتظار ظرفيت بيشتري ميره صبا خانم،نوشته من هم در جواب اقاي نصيري بود..شما به درد دل ادامه بدين
و ضمن اينكه،با استناد به صحبت هاي قبلي،و خيلي چيزاي ديگه كه از زبون هم رشته ايهاي عزيز خودتون و دوستاي خودم شنيدم،بايد خدمتتون بگم زياد هم مطمئن نباشيد كه رشته بهتري داريد!!!! مقايسه با پزشكا هم كه ديگه.....چي بگم والا!!:smiliess (6):
به خاطر این که فکرمیکنم خانم صبا وپرستار پشیمان به خوبی جواب aoham رو دادن دیگه جوابی نمیدم ولی از صباجون به خاطر نظراتشون ممنونم واز تمام پرستاران وپزشکان سایت دعوت به گفتگو وبحث میکنم!من امشب شیفتم ولی فردا بازم سر میزنم!
نه! من طرح ندارم خدارو شكر،امیدوارم ولی خب دکترای پرستاری هم بد نیست شما هنوز طرحتو شروع نکردی؟