به دنبال راهی برای رهایی از بن بست پرستاری

aohm

New member
واقعا عیبش چیه که شما تصمیم گرفتی بیوتکنولوژی بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يادم نمياد گفته باشم عيبي داشت كه من تغيير رشته دادم،ولي اشكال نداره براتون توضيح ميدم..من بخاطر علاقه به كار پژوهشي و البته در زمينه زيست شناسي جذب بيوتكنولوژي شدم،نه به خاطر فرار از رشته خودم!
خب..توضيح شما چيه؟

aohm

New member
خب دوست عزيزمون كه جواب ندادن..
اما من لازم ميدونم چيزي رو گوشزد كنم،فقط اميدوارم اينجا به صحنه جنگ رشته ها مبدل نشه

اتفاقا نوشته هاي شما و اظهارنظراتتون در باره رشته پرستاري......رو كه ميخوندم ياد يه تعداد از هم رشته ايهاتون ميفتادم كه تو دانشگاه انگار به نظر خودشون غير از بچه هاي بهداشت ديگه كسي پاينتر از خودشون رو پيدا نكرده بودن كه در مقابلش به خودشون افتخار كنند!! فخري ميفروختن كه نگووو... حالا هزاري هم كه همين حرفاي خودتون رو درمورد كارش وووو... ميگفتي انگار اصلا تو اين دنيا زندگي نميكردن!
جالبه كه همه هم تنها تفاوتشون با پزشكا رو در چندتا تست كمتر زدن ميبينن،اما نوبت خودشون كه ميشه انگار يادشون ميره اين اگه در باره پرستاري و پزشكي صدق كنه!! درباره پرستاري و بهداشت ووو كه حتما بيشتر از اينا صدق ميكنه!
چيزي كه مشخصه اينه كه مهم نيست نو دانشگاه كدوم رشته بالاتر و كدوم پاينتره...بقول خودتون تو دانشگاه كه اصلا آدم تو خيالاته! مهم اينجاييه كه ما ايستاديم،واقعيت،جامعه.. اينجا كه من بعنوان يه بازرس طبق قانون هر موقع كه دلم بخاد وارد يه كارخونه چند صد يا چندهزار نفري ميشم و مديرعاملي كه خدا رو بنده نيست دست به سينه جلوم مي ايسته و بقول شما اوردر ها رو تماما گوش ميكنه..و اونايي كه تو دانشگاه خودشونو اينطوري فرض ميكردن،الان برعكسش اتفاق ميفته.. پس هيچ مهم نيست اگه شما بهداشت رو در مقابل پرستاري مثل چاه در برابر چاله ميبينيد!!!

آخرین ویرایش:
خب دوست عزيزمون كه جواب ندادن..
اما من لازم ميدونم چيزي رو گوشزد كنم،فقط اميدوارم اينجا به صحنه جنگ رشته ها مبدل نشه

اتفاقا نوشته هاي شما و اظهارنظراتتون در باره رشته پرستاري......رو كه ميخوندم ياد يه تعداد از هم رشته ايهاتون ميفتادم كه تو دانشگاه انگار به نظر خودشون غير از بچه هاي بهداشت ديگه كسي پاينتر از خودشون رو پيدا نكرده بودن كه در مقابلش به خودشون افتخار كنند!! فخري ميفروختن كه نگووو... حالا هزاري هم كه همين حرفاي خودتون رو درمورد كارش وووو... ميگفتي انگار اصلا تو اين دنيا زندگي نميكردن!
جالبه كه همه هم تنها تفاوتشون با پزشكا رو در چندتا تست كمتر زدن ميبينن،اما نوبت خودشون كه ميشه انگار يادشون ميره اين اگه در باره پرستاري و پزشكي صدق كنه!! درباره پرستاري و بهداشت ووو كه حتما بيشتر از اينا صدق ميكنه!
چيزي كه مشخصه اينه كه مهم نيست نو دانشگاه كدوم رشته بالاتر و كدوم پاينتره...بقول خودتون تو دانشگاه كه اصلا آدم تو خيالاته! مهم اينجاييه كه ما ايستاديم،واقعيت،جامعه.. اينجا كه من بعنوان يه بازرس طبق قانون هر موقع كه دلم بخاد وارد يه كارخونه چند صد يا چندهزار نفري ميشم و مديرعاملي كه خدا رو بنده نيست دست به سينه جلوم مي ايسته و بقول شما اوردر ها رو تماما گوش ميكنه..و اونايي كه تو دانشگاه خودشونو اينطوري فرض ميكردن،الان برعكسش اتفاق ميفته.. پس هيچ مهم نيست اگه شما بهداشت رو در مقابل پرستاري مثل چاه در برابر چاله ميبينيد!!!
دوست عزیز! به نظر من بهداشت حرفه ای رشته خوبیه مخصوصا برای آقایون اما تو سیستم بهداشت و درمان در حال حاضر تو جامعه حرف اول و آخر رو پزشک میزنه و استقلال وهویت حرفه ای همه رشته ها به میزانی که با پزشک سرو کارشون بیشتره کمرنگ تر شده.تنها تفاوت شما با ما اینه که محیط کاریتون جوریه که کمتر با پزشک سروکار دارید و واقعیت رشته و هویت کاری و علمتون کمتر تحت الشعاع پزشک قرار میگیره و از طرفی با آدم هایی سرو کار دارین که از خودتون شاید پایین ترن(کارگر)
به استثنای مدیر عامل که اونم برای پیشبرد کارش به رضایت شما نیاز داره همونطور که ممکنه کارش لنگه یه کارمند ساده شهرداری هم باشه.رو این چیزا نمیشه خیلی حساب کرد.هرچند که به نظرم در نهایت بدون در نظر گرفتن این که کدوم رشته تو دانشگاه بالاتره وضعیت محیط کاری شما خیلی بهتر از ماست.
موفق باشید انشا الله

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
حرفهای جالبی گفتین. ادم رو تحت تاثیر قرار میده:ph34r-smiley:
من خودم موقع انتخاب رشته میخواستم علوم ازمایشگاهی یا... انتخاب کنم ولی هرچقد فکر کردم دیدم واقعا علاقه ای ندارم اخر سر زیست خوندم ولی بعد از فارغ التحصیلی پشیمون شدم که چرا نرفتم اون رشته هارو بخونم که لاقل استخدام بشم. چون واقعا علوم پایه موقعیت استخدامی نداره اصلا! ناگفته نمونه که من انتخاب های اولم زیست بود بعدش علوم ازمایشگاهی... و اونارو هم قبول شده بودم میخواستم حتی بعده ترم اول دانشگاه تغییر رشته بدم. یادمه ترم اول با خیلی از ارشدهای علوم ازمایشگاهی مشورت کردم اونا بهم گفتن فقط بدنبال علاقه ات باش. نه استخدامی!!
گفتن اگه قصدت ادامه تحصیل هست تو همون رشته خودت بمون و تو اینده به رشته مورد علاقه ات برو.
تا یادم نرفته اینم بگم من خودم پرستارا رو بیشتر از پزشکان قبول دارم. بنظرم غرور یه پزشک از جایگاهش اصلا نمیذاره که بخوبی کارشو انجام بده:smiliess (12):
دوستان عزیز من همیشه اینو گفتم و میگم تا زمانیکه احترام بین شغل ها وجود داره این وضع همچنان ادامه خواهد داشت!
ولی این همیشه برای خودمن سوال بوده که یه پزشک با تحصیلات دانشگاهی چرا باید انقدر غرور داشته باشه!!! من پزشکها رو در حد همین موقع مریض بودن و رفتن به مطبشون میشناسم ولی واقعا اکثرشون انقد غرور بیجا دارن که سختشون میاد مریض رو کامل معاینه کنن. سوالتو ده بار تکرار میکنی به زور جواب میدن.:tsimuzpzwoap1t9y3o7 یه پزشکی که با مریضش که بهش پول میده اینطور برخورد میکنه دیگه فکر کن با پرستار چطو برخورد خواهد کرد!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mehran35

New member
به خاطر این که فکرمیکنم خانم صبا وپرستار پشیمان به خوبی جواب aoham رو دادن دیگه جوابی نمیدم ولی از صباجون به خاطر نظراتشون ممنونم واز تمام پرستاران وپزشکان سایت دعوت به گفتگو وبحث میکنم!من امشب شیفتم ولی فردا بازم سر میزنم!

aohm

New member
سلام
رشته ماخداشکرازشماهاکه خیلی بهترماخودمونوباپزشکاداریم مقایسه میکنیم نه بقیه رشته وگرنه پرستاری از بقیه رشته هابجزپزشکی بهترموضوع بعدی هم اینه که فقط بچه هاپرستاری درمورد پرستاری نظرمخالف میدن نه بقیه رشته ها/مااینجاداریم درددل میکنیم لطفاسوءاستفاده نکنید

سوئ استفاده...؟؟!!!!:shocked:
از پرستاراي عزيز انتظار ظرفيت بيشتري ميره صبا خانم،نوشته من هم در جواب اقاي نصيري بود..شما به درد دل ادامه بدين
و ضمن اينكه،با استناد به صحبت هاي قبلي،و خيلي چيزاي ديگه كه از زبون هم رشته ايهاي عزيز خودتون و دوستاي خودم شنيدم،بايد خدمتتون بگم زياد هم مطمئن نباشيد كه رشته بهتري داريد!!!! مقايسه با پزشكا هم كه ديگه.....چي بگم والا!!:smiliess (6):

mehran35

New member
سوئ استفاده...؟؟!!!!:shocked:
از پرستاراي عزيز انتظار ظرفيت بيشتري ميره صبا خانم،نوشته من هم در جواب اقاي نصيري بود..شما به درد دل ادامه بدين
و ضمن اينكه،با استناد به صحبت هاي قبلي،و خيلي چيزاي ديگه كه از زبون هم رشته ايهاي عزيز خودتون و دوستاي خودم شنيدم،بايد خدمتتون بگم زياد هم مطمئن نباشيد كه رشته بهتري داريد!!!! مقايسه با پزشكا هم كه ديگه.....چي بگم والا!!:smiliess (6):
ماهم ظرفیتشوهم جراتشو داریم که از خودمون ووضعیتمون نقد میکنیم منظور هم مقایسه پرستاری با بهداشت نبود که شما جبهه گرفتی

aohm

New member
به خاطر این که فکرمیکنم خانم صبا وپرستار پشیمان به خوبی جواب aoham رو دادن دیگه جوابی نمیدم ولی از صباجون به خاطر نظراتشون ممنونم واز تمام پرستاران وپزشکان سایت دعوت به گفتگو وبحث میکنم!من امشب شیفتم ولی فردا بازم سر میزنم!

بله،حق با شماست دوست عزيز!

دوستان عزیز! لطفا سعی نکنید با زیر سوال بردن سواد و زحمات همدیگه در زمینه درس خوندن فضا رو به سمت بحث های غیر منطقی و متعصبانه پیش ببریم.اصلا دلیلی وجود نداره که انگیزه های همدیگه رو سرکوب کنیم.من تو دوران دانشجویی دو تا هم اتاقی داشتم که بهداشت حرفه ای می خوندن.به نظرم واقعا رشته مفید و مورد نیاز جامعه است مهارت هایی که بچه های بهداشت حرفه ای کسب میکنن دقیقا مث مهارت های ما بچه های پرستاری خیلی به کار جامعه میاد و ارزشمنده اما مشکل ما الان نوع نگاه جامعه س که پر از اشکاله.
بر خلاف نظر خانم صبا من معتقدم که اصلا اینجوری نیست که همه پزشکا بی سوادن و همه پرستارا باسواد.اگه اینقدر داره به ما پرستارها تو سیستم ظلم میشه که همش به خاطر پزشکا نیست.واقعیت اینه که پزشک بیشتر از ما درس خونده و میتونه تشخیص بذاره و دارو تجویز کنه،کاری که ما علمش رو نداریم.در عوض ما هم کارهای بالینی ای انجام میدیم که یه پزشک از عهده اش بر نمیاد.این درست نیست که ما بخاطر توجیه ناکامی های خودمون همش پزشکا رو مقصر میدونیم.مشکل از طراحی غلط سیستم درمانیه که میدان عمل و حیطه اختیارات ما رو شدیدا محدود کرده وگرنه پزشک که داره کار خودشو انجام میده.مشکل از مسئولین ارشد پرستاریه که کماکان هیچ بخاری ازشون بلند نمیشه.اگه کسی داره به ما اجحاف میکنه مسئولین عالی رتبه خودمون هستن.وقتی مسئولین حاکمیت بالینی در بیمارستانها منشورهای حقوقی بیمار رو طوری تدوین میکنن که همراه بیمار به خودش حق میده هر برخورد و توهینی که میخواد نسبت به پرستار داشته باشه و هیچ منشور حقوقی و پشتوانه حمایتی ای برای پرستار وجود نداره گناه پزشک این وسط چیه که شان ما تو جامعه پایین میاد؟؟؟؟ دوستان من مسئولین حاکمیت بالینی پرستار هستند!!!!!!!
من خیلی کم دیدم که پزشکی به پرستاری بی حرمتی کنه ولی در عوضش تا دلتون بخواد توهین و تحقیر از همراه بیمار و هد نرس و مترون و سوپروایزر شنیدم.یه جورایی مسئولین ارشد پرستاری ما دچار نوعی خوداتهامی شدن و برای کوچکترین مشکلی که پیش میاد هرجور که شده میخوان lیه گوشه ایشو برسونن به پرستار بخش و دست آخر یقه یه پرستار رو بچسبن،کاری که شاید یه پزشک جرات نکنه انجام بده ولی اونا برای شیرین تر شدن نزد پزشکان و ارتقا درجه خودشون انجام میدن!!!!

آخرین ویرایش:
بالا