بهترین فیلم یا سریالی که تاحال دیدی؟

obstetrician88

New member
فیلم راستیتش تا حالا خیلی خیلی زیاد دیدم
کارتون:بابلنگ دراز.افسانه دوقلوها.زامیار.آنه شرلی.و کارتونهای که مربوط به امامان بود مثل یونس.صالح (((((((دوران کودکی)

فیلمهای ایرانی از بس دیدم دچار احساسات زیاد شدم به همین دلیل کم دیگر حدود 4 ساله که نگاه میکنم:پلیس جوان.چپ دست.قلب یخی....عشق ممنوع. و خیلی فیلم ها حضور ذهن بیشتر ندارم ولی اگر اشاره بشه حتما یادم میاد
فیلم های خارجی:..................leonarde davinchi.............................jack va lobiyaye sehramiz.......niketa.......halk...........residente............................................

orphan k kheili tarsnak bud............avatar.........mama

va kheili filmha aksaran man filmhaye khareji negah mikonam.

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
من جدیدا سوپرنچرال نیگا میکنم خوشم اومده خیلی باحاله
راستی بچه ها این اسپارتاکوس رو کدوم شبکه پخش میکنه؟؟؟؟ دوس دارم ببینم

mino90

New member
"درچشم باد" که یادتون هست؟ بهترین سریال دنیاست! "ذهن زیبا" رو هم خیلی دوست دارم

waria

New member
سری دوم
85735380132536844586.jpg
30124644113581262104.jpg
72905269902838250907.jpg
81693379981870825631.jpg

IL-2

Well-known member
خارجی: فرار از زندان
ایرانی:مدار صفر درجه،دزد و پلیس

farshad25

New member
بهترین سریال: خواب وبیدار فخیم زاده

بهترین فیلم: زندان با بازی سیلوستراستالونه بزرگ اسطوره ام

zErOOn3

Well-known member
باسﻻم يه فيلم هست محصول سال 2008 آمريكا كه اين فيلم نه آهنك ساز نه بازيكر نه فيلم بردار و حتي نه كاركردان معروفي داره و كﻻ عوامل معروفي نداره ولي با اين وجود اكه ببيني حال ميكني به تمام معنا .
توي خوبي اين فيلم يه جيز بكم اين كه : اين فيلم با 500هزار دﻻر ساخته شده و موقع اكران نزديكاي 20 ميليون دﻻر فروش ميكنه اين يعني فروش 40 برابري و سود جند % ي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببينينش و صحنه ي آخر كه زنه داستان كريش ميكيره شما هم كريه كنين باهاش هر جند هم ك بي احساس باشين اونجا كريتون ميكيره . ولي توصيه ميكنم ك زبون اصلي با زير نويس ببينين .
هركي اين فبلم رو بيدا كرد بمن هم بكه كجا بيداش كرده من 2-3 سالي ميشه ك كمش كردم و دنبالش ميكردم ، يه مطلب ديكه هم اينكه شبكه 2 نشونش داده اين فيلمو ....
اسم فيلم : ضد آتش
film name : FIRE PROFE

سلام ...

همینه ؟؟؟

Fireproof 2008

Download Fireproof.mp4 640*480 619.78 MB

bpmmgoizg1ci2fvqd1ba.jpg

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
من جدیدا سوپرنچرال نیگا میکنم خوشم اومده خیلی باحاله
راستی بچه ها این اسپارتاکوس رو کدوم شبکه پخش میکنه؟؟؟؟ دوس دارم ببینم

سلام ...

خیلی زیاده _ البته از دـی ال ... ما هم 23 داریم ببینیمــش /... سوپـرنچرال /... دانلود ...

اسپارتاکوس : کانال Starz

فصــل آخـــرش زیـاد با حال نبــود /... ینــی رفته رفته ضعیف تر میشــد سریال

مخصوصــا اینکه آخرش ــو خوبـــ نتونســـن تمــوم کنــن /...

البته اینــا کلا نظر zErOOn3ــه هـــا /...

دانلود

:riz304:

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
عالیهههههههههههههه
life in a day 2011 : زندگی در یک روز

چه قدر زیباست وقتی که بتونی تو یه مستند،زندگی های مختلفی رو ببینی.. از آدم ه پولدار گرفته تا فقیر،از ادم ه عاشق گرفته تا تنها،از زندگی ه ماجراجویانه گرفته تا یه زندگی ه معمولی...از شادیا گرفته تا غم ها...
و اون موقع س که میشه فهمید که تو همه جای دنیا،آدمایی شبیه به ما هستن..شبیه به هرکدوم از ما...

مستند ه زیبای life in a day که کار ریدلی اسکات و نشنال جئوگرافی ه،این موضوع رو به خوبی نشون میده.به این ترتیب که از مردم جهان خواستند که از زندگی خودشون فیلم بگیرن و به چند سوال ساده جواب بدن. 4500 ویدئو از 192 کشور دریافت شد که همگی در یک روز واحد فیلمبرداری شده : 24 جولای 2010.

sa@@ra

New member
Flight 2012 : پرواز

«هر وقت بخوام میزارمش کنار»

پرواز فیلم خوبی است که البته با عنوان و پوستر گول زننده اش همه رو مجاب می کنه که باید آماده دیدن یک فیلم هواپیمایی باشند. اما در واقع فیلمی است درباره اعتیاد به الکل. فیلمی در روانشناسی شخصیت یک خلبان که قادر نیست مشروب خواری را کنار بگذارد.

در ابتدای فیلم شاهد آماده شدن کاپیتان "ویپ ویتاکر" (دنزل واشنگتن) برای پرواز هستیم. او علی رغم اینکه می دونه وظیفه خلبانی یک هواپیمای مسافری به او واگذار شده اقدام به نوشیدن مقدار زیادی مشروب می کنه. و حتی در حین پرواز هم بطور پنهانی دو شیشه وتکا رو می نوشه. در ادامه بعلت نقص فنی پیش اومده هواپیما در خطر سقوط قرار می گیره اما "ویپ" با مهارت های ویژه ای که داره موفق میشه که به سختی هواپیما رو در زمینی هموار فرود بیاره. "ویپ" بعد از بهوش آمدن در بیمارستان متوجه می شه که از 102 مسافر هواپیما 96 نفر سالم و 6 نفر جون خودشون رو از دست دادند. ابتدا "ویپ" بعنوان قهرمان این پرواز شناخته میشه اما با تحقیقات بعدی او متهم به هدایت هواپیما در حالت مستی میشه. اما نکته بد ماجرا اینجاست که او حتی برای حاضر شدن در دادگاه نیز توانایی ترک مصرف الکل رو نداره و ...

کارگردان این فیلم "رابرت زمه کیس" فیلمساز شناخته شده ای است و فیلمهای مطرحی مثل "فارست گامپ"، "بازگشت به آینده" و “Cast Away” رو در کارنامه داره.

بالا