بهترین فیلم یا سریالی که تاحال دیدی؟

BBT

New member
این فیلم خیلی قشنگ بود
مخصوصا اونجا که هواپیما رو که رو هواست برعکس هدایتش میکنه خیلیی هیجان انگیز بود تا فرود بیاد

sa@@ra

New member

در سال ۱۹۳۳ یک آهنگساز مجارستانی، با تنها آهنگی که برای محبوب از دست رفته‌اش ساخت، ‌در تمام اروپا به شهرت رسید. اما بخش مهم ماجرا چیز دیگری بود.
صدها نفر در گوشه و کنار دنیا، پس از شنیدن آهنگ «یکشنبه غم‌انگیز» دست به خودکشی زدند. این سلسله خودکشی‌ها اولین بار در سال ۱۹۳۶ کشف شد؛ زمانی که پلیس بوداپست در تحقیقاتش درباره‌ی خودکشی کفاشی به نام جوزف کلر، متوجه شد که او در یادداشتی که پیش از مرگش نوشته بود، به سطرهایی از ترانه‌ی «یکشنبه غم‌انگیز» اشاره کرده بود.
موضوع اصلی فیلم «یکشنبه غم‌انگیز» به کارگردانی رالف شوبل، این آهنگ مشهور است که بر اساس رمانی نوشته‌ی نیک بارکو‌ ساخته شده است. البته نویسنده‌ی رمان و شوبل که فیلم‌نامه‌ی فیلم را هم نوشته، داستان را در مسیری جدا از واقعیت‌های زندگی خلق کرده‌اند و این اولین امتیاز فیلم «یکشنبه غم‌انگیز» است.

پیرمردی آلمانی به نام هانس ویک (بکر) همراه با همسر سالخورده اش بعد از گذشت نیم قرن به رستورانی در بوداپست سر میزند. او هنگام صرف ناهار از نوازنده می خواهد تا آهنگی قدیمی را بنوازد, چند لحظه بعد با دیدن عکس زنی بر روی پیانو دچار حمله قلبی شده و می میرد. عکس متعلق به دختر زیبایی به نام ایلونا (ماروزسن) بود که در زمان جنگ با همکاری مرد مهربانی به نام لاسلو (کورل) و پیانیست جوانی به نام آندریش (دیوروسینی) رستوران را اداره می کردند و...

از این آهنگ نسخه های زیادی ساخته شده ولی نسخه اصلی که با زبان مجارستانی خوانده شده لینکش دانلودش اینجاست

http://dl2.avang.in/Foreign-Music/Music%20Lyrics/Kalmár%20Pál%20-%20Szomorú%20Vasárnap%20(Gloomy%20Sunday).mp3

sa@@ra

New member
برنده اسکار بهترین فیلم
برنده اسکار کارگردانی برای کلینت ایستوود
برنده اسکار بازیگر نقش مکمل مرد برای مورگان فریمن
برنده اسکار بازیگر نقش اول زن برای هیلاری سوانک

چهارتا اسکار رو اول متن گذاشتم چون جای هیچ حرف و حدیثی نباشه پایان این فیلم تمام حدس و گمان و تفکراتی که واسه خاتمه ی فیلم در نظر گرفته بودین رو به هم میریزه پس انتظار پایانی تکراری رو نداشته باشین.
این فیلم داستان دختری 33 ساله را بی تصویر می کشد که علاقه ی بسیاری به ورزش مشت زنی دارد.او به سراغ یکی از مربیان برجسته ی این ورزش می رود و از او خواهش می کند که او را تمرین دهد اما او هر بار این دختر مشتاق را به بهانه های مختلف رد می کند.اما بالاخره بعد از اصرار های او و همچنین دستیار مربی (مورگان فریمن)مجبور میشود او را بپذیرد...

فیلم های زیادی در مورد ورزش بوکس ساخته شده : سری راکی٬ گاو خشمگین٬ باشگاه مشت زنی و... اما فقط در این فیلم است که بوکسور ما زن است. در واقع مگی دختری است با علایق مردانه و شاید به این خاطر این ورزش را اینقدر دوست دارد که بدین وسیله می تواند خودش را ارضاﺀ و اثبات کند. مگی فیتز جرالد دختر تنهایی است علیرغم اینکه خانواده ای دارد اما چون محبتی از آنها دریافت نمی کند و حتی ناسپاسی هم می بیند صراحتا به مربی اش فرانکی می گوید : من جز تو هیچکس رو ندارم...

بی شک هیچ هنر پیشه ی دیگری جز هیلاری سوانک توانایی بازی در این فیلم را نداشت.او با فیزیک مناسب و همچنین چهره ای که به این نقش می خورد خیلی خوب توانست از عهده ی این نقش برآید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

sa@@ra

New member

پوکالیپتو : 2006 Apocalypto

مل گيبسن مکس ديوانه ای بود که به سِـر ويليام والاس شجاع دل رسيد. ويليام والاس برايش کوچک شد و از مصائب مسيح مرثيه ای خواند و امروز از آخرالزمان سخن می گويد و بشريت را مورد کنکاش قرار می دهد.گيبسن بازيگرمطرح هالـيوودتا امروز سه بار در مقام کارگردان فيلم هايی را ارائه دادهاست. شجاع دل(1995) ;مصائب مسیح(2004) و آپوکالیـپتو سه فیلم او هستند که همگی بر صاحب سبک بودن گیبسن گواهی می دهند و سینمای بکر او را تشکیل می دهند.

فیلم روایت‌گر انقراض تمدن مایا ست و به زبان غیر انگلیسی ساخته شده‌است. کیفیت پوشش و زندگی مردم مایا به سبک انسان‌های اولیه به تصویر کشیده شده‌است، و توحش مردم و بیگانگی فیلم از مظاهر مدرنیته گواه بر این مدعاست...

این فیلم بن‌مایهٔ فلسفی دارد و تأکید فیلم بر شجاعت و بی‌باکیست که تنها نجات یافتهٔ قوم قربانی حمله قوم مایا نترس‌ترین آنهاست که به‌خاطر عشق به همسر و فرزندانش از مهلکه‌ای که هیچ‌یک از افراد قومش از آن نجات نیافته‌اند نجات می‌یابد.
از مشخصه‌های دیگر این فیلم این است که آپوکالیپتو مایا یک فیلم بصریست و دیالوگ نقش مهمی رادر فیلم ایفا نمی‌کند. و شاید به‌خاطر همین، فیلم به زبان غیر انگلیسی ساخته شده‌است.
ابتدای فیلم با سخنی از ویل دورانت آغاز می‌شود:
هیچ تمدنی به وسیله بیگانگان از بیرون فتح نمی‌شود مگر آنکه ابتدا خود را از درون تخریب کرده باشد.
این فیلم اولین اثر نویسنده ایرانی الاصل "فرهاد صافی نیا" می باشد. فرهاد صافی نیا از خردسالی به همراه خانواده به اروپا و سپس به آمریکا مهاجرت کرده است. این فیلم به عنوان اولین اثر او موفقیت بزرگی محسوب می شود.

varia

Well-known member
آوا خانم عکس بعضی از تایپیکها کمی مناسب نیستند.لطفا برخی پستهای نامناسب رو حذف یا ویرایش کنید. لطفا دوستان در آوردن برخی از پسترها دقت کنید.

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
2003 Mystic River : رودخانه مرموز

این پیرمرد هالیوود هنوز هم چیزهای زیادی در آستین دارد.کلینت ایستوود که تاریخ زنده هالیوود است در سال ۱۹۳۰ به دنیا آمده است.
ایستوود از ۱۹۵۵ وارد کار سینما شد و از معدود هنرمندانی است که تمام نسلهای زنده او را میشناسند. هرچند که بیشتر کارهای او زیر سایه فیلمهای وسترنش قرار گرفته اند.
رودخانه مرموز فیلمی با لایه های مختلف . این فیلم از معدود آثاری است که واضح حرف خود را میزند ولی این حرفهایش هستند که پیچیده است. شما شخصیتهارا همانگونه که هستند میبینید ولی درک شخصیتها با خودتان است. این فیلم واقعا عالی است از بازی و داستان گرفته تا صحنه پردازی ها و فیلم برداری و تدوین و خلاصه همه چی. صحنه اول (دزدیده شدن دیو بویل) شاید به نظر باید برای معرفی شخصیت بویل باشد اما مانند تمام نکات دیگر فیلم، ورای این قضیه است.

سه پسر بچه (جیمی مارکوم ، دیو بویل و شان دواین ) مشغول بازی در خیابان هستند که دیو بویل توسط دو کودک آزار دزدیده میشود. و پس از سه روز آزار جنسی موفق به فرار میشود. ۲۵ سال بعد دختر جیمی مارکوم (شان پن) به طرز غریبی کشته میشود. شان دواین(کوین بیکان) افسر پلیس، مشغول رسیدگی به این پرونده میشود. تحقیقات اولیه نشان دهنده قتل دختر جیمی به دست دیو بویل(تیم رابینز) انجام شده است .جیمی مارکوم تبهکار ،تصمیم میگیرد شخصا از دیو بویل که بخاطر آزاری که در کودکی دیده تبدیل به شخصی منزوی شده است انتقام بگیرد...
جوایز :
جایزه اسکار بهترین هنر پیشه نقش اول (شان پن)
جایزه اسکار بهترین نقش ساپورت (تیم رابیینز)

sa@@ra

New member
آوا خانم عکس بعضی از تایپیکها کمی مناسب نیستند.لطفا برخی پستهای نامناسب رو حذف یا ویرایش کنید. لطفا دوستان در آوردن برخی از پسترها دقت کنید.

:5:
وای ما هنوز اندر خم کوچه اولیم

AWWA

New member

من که امکان ویرایش پست بقیه دوستان رو ندارم. فک نکنم کسی تصویر نامناسب گذاشته باشه ولی اگه موردی دیدین لطفا خودتون ویرایش کنین یا از صاحب پست بخوایین تا حذفش کنه. ممنون

..RANA..

New member

پوکالیپتو : 2006 Apocalypto

مل گيبسن مکس ديوانه ای بود که به سِـر ويليام والاس شجاع دل رسيد. ويليام والاس برايش کوچک شد و از مصائب مسيح مرثيه ای خواند و امروز از آخرالزمان سخن می گويد و بشريت را مورد کنکاش قرار می دهد.گيبسن بازيگرمطرح هالـيوودتا امروز سه بار در مقام کارگردان فيلم هايی را ارائه دادهاست. شجاع دل(1995) ;مصائب مسیح(2004) و آپوکالیـپتو سه فیلم او هستند که همگی بر صاحب سبک بودن گیبسن گواهی می دهند و سینمای بکر او را تشکیل می دهند.

فیلم روایت‌گر انقراض تمدن مایا ست و به زبان غیر انگلیسی ساخته شده‌است. کیفیت پوشش و زندگی مردم مایا به سبک انسان‌های اولیه به تصویر کشیده شده‌است، و توحش مردم و بیگانگی فیلم از مظاهر مدرنیته گواه بر این مدعاست...

این فیلم بن‌مایهٔ فلسفی دارد و تأکید فیلم بر شجاعت و بی‌باکیست که تنها نجات یافتهٔ قوم قربانی حمله قوم مایا نترس‌ترین آنهاست که به‌خاطر عشق به همسر و فرزندانش از مهلکه‌ای که هیچ‌یک از افراد قومش از آن نجات نیافته‌اند نجات می‌یابد.
از مشخصه‌های دیگر این فیلم این است که آپوکالیپتو مایا یک فیلم بصریست و دیالوگ نقش مهمی رادر فیلم ایفا نمی‌کند. و شاید به‌خاطر همین، فیلم به زبان غیر انگلیسی ساخته شده‌است.
ابتدای فیلم با سخنی از ویل دورانت آغاز می‌شود:
هیچ تمدنی به وسیله بیگانگان از بیرون فتح نمی‌شود مگر آنکه ابتدا خود را از درون تخریب کرده باشد.
این فیلم اولین اثر نویسنده ایرانی الاصل "فرهاد صافی نیا" می باشد. فرهاد صافی نیا از خردسالی به همراه خانواده به اروپا و سپس به آمریکا مهاجرت کرده است. این فیلم به عنوان اولین اثر او موفقیت بزرگی محسوب می شود.

واااااااااااااااااااای ...من دیوونه ی این فیلمم. لایییییییییییک

STRUCTURE 66

New member
این طرق رو ینی شما پیمودید؟؟ چجوری؟؟

طرق پیموده شده :
- دستفروشان این فیلمها همانند ...زیاد هستند .( از آنها بخواهید شما را یاری کنند)
- یک دوست که خوره فیلم باشد . یعنی یه جورایی دایره المعارف متحرک سینمای جهان هستند .
- دانلود ( چون ما سرعت اینترنت در کشورمون زیاده بیخیال بشید )
- منتظر ماندن تا از یکی از موسسات صوتی و تصویری دوبله فیلم بیرون بیاد
- .......
من میگم راه اول بهتره ...!!!:a2d3:

varia

Well-known member
طرق پیموده شده :
- دستفروشان این فیلمها همانند ...زیاد هستند .( از آنها بخواهید شما را یاری کنند)
- یک دوست که خوره فیلم باشد . یعنی یه جورایی دایره المعارف متحرک سینمای جهان هستند .
- دانلود ( چون ما سرعت اینترنت در کشورمون زیاده بیخیال بشید )
- منتظر ماندن تا از یکی از موسسات صوتی و تصویری دوبله فیلم بیرون بیاد
- .......
من میگم راه اول بهتره ...!!!:a2d3:

ممنون.

بابت تشکر یه پیشنهادی بهتون بکنم: شما رشته تحصیلیتونو بنای درجه دو بکنید تا با ادامه تحصیل به درجه یک ارتقا یابید!
47443828877798685039.jpg

STRUCTURE 66

New member
علی جان درجه دو مال سال پیش بود . دهانم ....شد تا شدم درجه یک . ولی پولش از دکتری بهتره ...!!! باور کن :ph34r-smiley:( من بخاطر این اسپم عذرخواهی میکنم )

sa@@ra

New member
من فیلم هارو با پوستر معرفی میکنم واسه کسایی که به فیلم وعلاقه دادن و ارزش واقعی فیلمهای خوبو میدونن هرچند دیگه نیخواستم پست بزارم مرسی از کسایی که توجه دارن

بخشی از گفت وگوی هالیوود ریپورتر با «کوئنتین تارانتینو» :
«...من ممکن است تاریخ را جابجا کنم. در لعنتی های بی آبرو من واقعا تاریخ را در یک کاسه آب ریختم و تکانش دادم و هیچ اتفاقی هم نیفتاد. من فیلم تاریخی صرف نساختم. نگرشم از جنگ را بیان کردم.قصه تعدادی از آدم هایی را روایت کردم که از دو جنس متفاوت بودند: بدهای نامرد و بدذات و خبیث و طرف دیگر خوب های بدذات و نامرد(می خندد). قرار من این بود که قصه و تاریخ را با هم در کنار یکدیگر روایت کنم. یعنی قصه و تاریخ را باهم درآمیختم. حالا شما ممکن است کمی تا قسمتی تاریخ را هم عوض کنید. فیلم های من منابع تاریخی دانشگاهی و آکادمیک که نیستند. هستند؟! اصلا بگذار اینجور بگویم: من فقط بلدم قصه های عامه پسند بگویم...»

فيلم در جشنواره ي كن با انتقادات و همچنين تمجيدات مختلفي روبرو شد و توانست كانديد نخل طلايي (بهترين فيلم) و نيز برنده ي جايزه ي بهترين مکمل بازيگر مرد براي كريستوفر والتز شود.

حدود یك سال مانده به پایان جنگ جهانی دوم / چند سرباز آمریكایی كه همگی یهودی اند تحت فرمانده ای آلدو رین ( براد پیت ) سر از فرانسه در می آورند كه تحت اشغال نظامی آلمان است. وظیفه آنها به وجود آوردن موجی عظیم از ترس و وحشت و ارعاب در میان سربازان آلمانی است. آلدو رین دست افرادش را باز گذاشته تا با سر بریدن آلمانی ها، پوست سر كندن، چاقو كاری و هر عمل دیگری به آلمانی ها بفهمانند چنین سرنوشتی در انتظار بقیه آنهاست .در این گیر و دار عملیات و هویت گروه لو میرود و...

بازیگران : برد پیت، ملانی لورنت، کریستوفر والتز، الی روث، دنی کروگر

بالا