بهترین فیلم یا سریالی که تاحال دیدی؟

baran71

New member
My Girl
mygirl00.jpg

waria

New member
منم از این ب بعد فیلمایی ک دیدم و دوس داشتمو میذارم.(من فیلمارو از رو نمره IMDB شون میبینم.نمره فیلمی کم باشه نمیبینمش اصلا مگر در مواقع خاص.شکلک سیگار)

23288478576050997365.png
45690791775697110223.jpg
39693936053850326118.jpg
09321968841114764366.jpg

love virology

New member
فیلم که زیاده اول ایرانی ها
قیصر گوزن ها داش آکل تنگنا خاک تنگسیر گربه های ایرانی مارمولک بقیشو یادم نمیاد

خارجی ها
پاپیون فرار بزرگ فرار مرگبار هفت دلاور لوک خوش دست تیرانداز چپ دست برای چند دلار بیشتر قدرت مگنوم وحشی پدر خوانده حرفه ای بادیگارد و ...

و فیلم های استیو مک کویین پل نیومن مارلون براندو چارز برانسون کلینت ایستفوود ژان پل بلموندو کوین کاستنر دوست دارم و نگاه میکنم

varia

Well-known member
فیلم که زیاده اول ایرانی ها
قیصر گوزن ها داش آکل تنگنا خاک تنگسیر گربه های ایرانی مارمولک بقیشو یادم نمیاد

خارجی ها
پاپیون فرار بزرگ فرار مرگبار هفت دلاور لوک خوش دست تیرانداز چپ دست برای چند دلار بیشتر قدرت مگنوم وحشی پدر خوانده حرفه ای بادیگارد و ...

و فیلم های استیو مک کویین پل نیومن مارلون براندو چارز برانسون کلینت ایستفوود ژان پل بلموندو کوین کاستنر دوست دارم و نگاه میکنم

ویرولوژی به نظرتون بدترین فیلمی که دیدید چی بوده؟!!!

love virology

New member
دروود دکتر جان بدترین از چه نظر موضوع کارگردان سال ساخت ایرانی یا خارجی بودنش از چه منظر؟؟؟؟

love virology

New member
بدترین فیلم نمیدونم فقط فیلم های ابولفضل پور عرب با خانواده میبینم همه بغض و گریه میکنیم چوم یادآور... شخصی میشه دیگه به نظر من فیلم بد میشه برای من

شما بگو دکترجان چه فیلمی خوشتون میاد

آخرین ویرایش:

lale120

New member
فیلم قصه های مجید.مارمولک.از بازی پرستویی وشهاب حسینی خوشم میاد.
خارجی:مدیر کل/گیوم تل

varia

Well-known member
بدترین فیلم نمیدونم فقط فیلم های ابولفضل پور عرب با خانواده میبینم همه بغض و گریه میکنیم چوم یادآور... شخصی میشه دیگه به نظر من فیلم بد میشه برای من

شما بگو دکترجان چه فیلمی خوشتون میاد

فیلمهای تاریخی رو خوشم: مثله فیلم حضرت رسول،امام علی،مختار، از خارجی ها: نبرد خدایان،جنگ صلیب ها، از پیشرفته ها هم ماتریکس،ارباب حلقه ها،...
ایرانی ها هم: سام و نرگس، خواب و بیدار(مهدی فخیم زاده)

ZIYA1366

New member
باسﻻم يه فيلم هست محصول سال 2008 آمريكا كه اين فيلم نه آهنك ساز نه بازيكر نه فيلم بردار و حتي نه كاركردان معروفي داره و كﻻ عوامل معروفي نداره ولي با اين وجود اكه ببيني حال ميكني به تمام معنا .
توي خوبي اين فيلم يه جيز بكم اين كه : اين فيلم با 500هزار دﻻر ساخته شده و موقع اكران نزديكاي 20 ميليون دﻻر فروش ميكنه اين يعني فروش 40 برابري و سود جند % ي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببينينش و صحنه ي آخر كه زنه داستان كريش ميكيره شما هم كريه كنين باهاش هر جند هم ك بي احساس باشين اونجا كريتون ميكيره . ولي توصيه ميكنم ك زبون اصلي با زير نويس ببينين .
هركي اين فبلم رو بيدا كرد بمن هم بكه كجا بيداش كرده من 2-3 سالي ميشه ك كمش كردم و دنبالش ميكردم ، يه مطلب ديكه هم اينكه شبكه 2 نشونش داده اين فيلمو ....
اسم فيلم : ضد آتش
film name : FIRE PROFE

genetics-92

New member
بهترین و جذاب ترین سریال: prison break

بهترین فیلما: a walk to remember واکنش پنجم lake house . the eye

..eli

New member
بهترین سریال هایی که خیلی واسم جذاب و تاثیر گذار بودن: آناتومی گری و نیکیتا
فیلم ها زیادن، نمیشه همرو اسم برد ولی perfume از جمله فیلم هایی هست که مفهومی و فلسفیه و واقعا ازش لذت بردم:a2d3:

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
باسﻻم يه فيلم هست محصول سال 2008 آمريكا كه اين فيلم نه آهنك ساز نه بازيكر نه فيلم بردار و حتي نه كاركردان معروفي داره و كﻻ عوامل معروفي نداره ولي با اين وجود اكه ببيني حال ميكني به تمام معنا .
توي خوبي اين فيلم يه جيز بكم اين كه : اين فيلم با 500هزار دﻻر ساخته شده و موقع اكران نزديكاي 20 ميليون دﻻر فروش ميكنه اين يعني فروش 40 برابري و سود جند % ي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببينينش و صحنه ي آخر كه زنه داستان كريش ميكيره شما هم كريه كنين باهاش هر جند هم ك بي احساس باشين اونجا كريتون ميكيره . ولي توصيه ميكنم ك زبون اصلي با زير نويس ببينين .
هركي اين فبلم رو بيدا كرد بمن هم بكه كجا بيداش كرده من 2-3 سالي ميشه ك كمش كردم و دنبالش ميكردم ، يه مطلب ديكه هم اينكه شبكه 2 نشونش داده اين فيلمو ....
اسم فيلم : ضد آتش
film name : FIRE PROFE

شما یه بازاریاب و مبلغ عالی میشین.....طوری تعریف کردین که آدم مشتاق میشه ببینه....مرسی

بالا