آوا خانم عکس بعضی از تایپیکها کمی مناسب نیستند.لطفا برخی پستهای نامناسب رو حذف یا ویرایش کنید. لطفا دوستان در آوردن برخی از پسترها دقت کنید.
آوا خانم عکس بعضی از تایپیکها کمی مناسب نیستند.لطفا برخی پستهای نامناسب رو حذف یا ویرایش کنید. لطفا دوستان در آوردن برخی از پسترها دقت کنید.
واااااااااااااااااااای ...من دیوونه ی این فیلمم. لایییییییییییک
پوکالیپتو : 2006 Apocalypto
مل گيبسن مکس ديوانه ای بود که به سِـر ويليام والاس شجاع دل رسيد. ويليام والاس برايش کوچک شد و از مصائب مسيح مرثيه ای خواند و امروز از آخرالزمان سخن می گويد و بشريت را مورد کنکاش قرار می دهد.گيبسن بازيگرمطرح هالـيوودتا امروز سه بار در مقام کارگردان فيلم هايی را ارائه دادهاست. شجاع دل(1995) ;مصائب مسیح(2004) و آپوکالیـپتو سه فیلم او هستند که همگی بر صاحب سبک بودن گیبسن گواهی می دهند و سینمای بکر او را تشکیل می دهند.
فیلم روایتگر انقراض تمدن مایا ست و به زبان غیر انگلیسی ساخته شدهاست. کیفیت پوشش و زندگی مردم مایا به سبک انسانهای اولیه به تصویر کشیده شدهاست، و توحش مردم و بیگانگی فیلم از مظاهر مدرنیته گواه بر این مدعاست...
این فیلم بنمایهٔ فلسفی دارد و تأکید فیلم بر شجاعت و بیباکیست که تنها نجات یافتهٔ قوم قربانی حمله قوم مایا نترسترین آنهاست که بهخاطر عشق به همسر و فرزندانش از مهلکهای که هیچیک از افراد قومش از آن نجات نیافتهاند نجات مییابد.
از مشخصههای دیگر این فیلم این است که آپوکالیپتو مایا یک فیلم بصریست و دیالوگ نقش مهمی رادر فیلم ایفا نمیکند. و شاید بهخاطر همین، فیلم به زبان غیر انگلیسی ساخته شدهاست.
ابتدای فیلم با سخنی از ویل دورانت آغاز میشود:
هیچ تمدنی به وسیله بیگانگان از بیرون فتح نمیشود مگر آنکه ابتدا خود را از درون تخریب کرده باشد.
این فیلم اولین اثر نویسنده ایرانی الاصل "فرهاد صافی نیا" می باشد. فرهاد صافی نیا از خردسالی به همراه خانواده به اروپا و سپس به آمریکا مهاجرت کرده است. این فیلم به عنوان اولین اثر او موفقیت بزرگی محسوب می شود.
![]()
واااااااااااااااااااای ...من دیوونه ی این فیلمم. لایییییییییییک
ووووووووووووووووای منم:4d564ad6:زندگی کردم باهاش:a2d3:
از طرق غیر قانونی !!!
این طرق رو ینی شما پیمودید؟؟ چجوری؟؟
طرق پیموده شده :
- دستفروشان این فیلمها همانند ...زیاد هستند .( از آنها بخواهید شما را یاری کنند)
- یک دوست که خوره فیلم باشد . یعنی یه جورایی دایره المعارف متحرک سینمای جهان هستند .
- دانلود ( چون ما سرعت اینترنت در کشورمون زیاده بیخیال بشید )
- منتظر ماندن تا از یکی از موسسات صوتی و تصویری دوبله فیلم بیرون بیاد
- .......
من میگم راه اول بهتره ...!!!:a2d3: