فیلم که زیاده اول ایرانی ها
قیصر گوزن ها داش آکل تنگنا خاک تنگسیر گربه های ایرانی مارمولک بقیشو یادم نمیاد
خارجی ها
پاپیون فرار بزرگ فرار مرگبار هفت دلاور لوک خوش دست تیرانداز چپ دست برای چند دلار بیشتر قدرت مگنوم وحشی پدر خوانده حرفه ای بادیگارد و ...
و فیلم های استیو مک کویین پل نیومن مارلون براندو چارز برانسون کلینت ایستفوود ژان پل بلموندو کوین کاستنر دوست دارم و نگاه میکنم
دروود دکتر جان بدترین از چه نظر موضوع کارگردان سال ساخت ایرانی یا خارجی بودنش از چه منظر؟؟؟؟
بدترین فیلم نمیدونم فقط فیلم های ابولفضل پور عرب با خانواده میبینم همه بغض و گریه میکنیم چوم یادآور... شخصی میشه دیگه به نظر من فیلم بد میشه برای من
شما بگو دکترجان چه فیلمی خوشتون میاد
باسﻻم يه فيلم هست محصول سال 2008 آمريكا كه اين فيلم نه آهنك ساز نه بازيكر نه فيلم بردار و حتي نه كاركردان معروفي داره و كﻻ عوامل معروفي نداره ولي با اين وجود اكه ببيني حال ميكني به تمام معنا .
توي خوبي اين فيلم يه جيز بكم اين كه : اين فيلم با 500هزار دﻻر ساخته شده و موقع اكران نزديكاي 20 ميليون دﻻر فروش ميكنه اين يعني فروش 40 برابري و سود جند % ي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببينينش و صحنه ي آخر كه زنه داستان كريش ميكيره شما هم كريه كنين باهاش هر جند هم ك بي احساس باشين اونجا كريتون ميكيره . ولي توصيه ميكنم ك زبون اصلي با زير نويس ببينين .
هركي اين فبلم رو بيدا كرد بمن هم بكه كجا بيداش كرده من 2-3 سالي ميشه ك كمش كردم و دنبالش ميكردم ، يه مطلب ديكه هم اينكه شبكه 2 نشونش داده اين فيلمو ....
اسم فيلم : ضد آتش
film name : FIRE PROFE
ای جان تو هم اسپارتاکوس نگاه میکنیا.بهترین سریال:اسپارتاگوس
بهترین فیلم:پای