بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

mf2009

New member
سلام این لینکی که گذاشتینو نمیتونم دانلود کنم.میشه توضیح بدین؟؟
http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=17718

سلام این لینک لینک نت فروم ویک است اگه تو باز کردن نرم افزار مشکل دارید و بعد از بازکردن هنگ میکند یا بسته می شود باید نصبش کنید این برای ویندوز xp Download Microsoft .NET Framework 3.5 Service pack 1 (Full Package) from Official Microsoft Download Center اینم برای ویندوز هفت Download Microsoft .NET Framework 4 (Standalone Installer) from Official Microsoft Download Center

دختر شرقی

New member
برای دانلود فایل ها اون صفحه ای که شما گفتید برای من باز نمیشه:دانلود میکنم اماوقتی دانلود تموم شد، فایل ها باز نمیشه!!!

آخرین ویرایش:

hem

New member
سلام
برنامه اصلی روی گوشیم نصب شده ولی فلش کارتا رو نشون نمیده
چرا؟باید چه کنم؟

mf2009

New member
برای دانلود فایل ها اون صفحه ای که شما گفتید برای من باز نمیشه:دانلود میکنم اماوقتی دانلود تموم شد، فایل ها باز نمیشه!!!

شما باید اول برنامه اصلی رو نصب کنید بعد فایل های لغت رو به نرم افزار وارد کنید . الان دقیقا مشکل شما کجاست ؟

دختر شرقی

New member
من برنامه رو نصب کردم.با اون مشکلی ندارم .خوب کار میکنه
اما مهارت ها درست دانلود نمیشه

دختر شرقی

New member
دانلود میشه. فایل زیپه.وقتی بازش میکنم ارور میده....
حالا چطوری باید توی برنامه واردش کنم؟
برم به محل نصب برنامه و بریزمشون توی دیکشنری؟
خوب آخه دانلود نمیشن!!!
واسه من regular و اینا نمیاد اصلا...

سلاااام کارتون فوق العاده است واقعا کمک کننده و خوبه، هرچی بگم کم گفتم . ایشالاااا ب هرچی میخایین برسین ک دل ما رو شاد کردین

فقط ی سوال الان تا مهارت چندم اومده؟؟ میشه لینک همه مهارت ها رو بذارین؟؟ :(

mf2009

New member
سلاااام کارتون فوق العاده است واقعا کمک کننده و خوبه، هرچی بگم کم گفتم . ایشالاااا ب هرچی میخایین برسین ک دل ما رو شاد کردین

فقط ی سوال الان تا مهارت چندم اومده؟؟ میشه لینک همه مهارت ها رو بذارین؟؟ :(

سلام الان تا مهارت 3 هست کم کم لینک بقیه مهارت ها گذاشته میشه انشا الله تو ماه رمضان که بی کارم بتونم تمام مهارت ها رو کامل کنم

mf2009

New member
دانلود میشه. فایل زیپه.وقتی بازش میکنم ارور میده....
حالا چطوری باید توی برنامه واردش کنم؟
برم به محل نصب برنامه و بریزمشون توی دیکشنری؟
خوب آخه دانلود نمیشن!!!
واسه من regular و اینا نمیاد اصلا...
اگه تو دانلود کردن مشکل دارید ایمیلتون رو بدید براتون ایمیل کنم

bioshimi93

New member
من دانلود کردم هه ی مراحلی که گفتین انجام دادم مهارتها رو ریختم تو فایل دیکشنری و عکسها رو جایگزین فایل فوتو کردم. حتی اسم فایل رو هم همون طور که گفتین به یه اسم انگلیسی تغییر دادم اما وقتی دیکشنری رو باز می کنم مهارتهای لزگی تو فهرست دیکشنری نیست!

bioshimi93

New member
اگه بخوام فایل فوتو هر سه مهارتو تو بخشی که دیکشنری رو نصب کردم بریزم چه طور باید ایکارو بکنم؟ فکر کنم نشه باید هر سری که میخوام یه مهارتو بخونم عکساشو بریزم چون فایل فوتو یکی هستش.

aseman63

New member
سلام با تشکر از کار ارزشمندی که انجام دادید.اگه ممکنه مهارتهای لزگی مربوط ب گوشیهای جاوا را هم اضافه کنید.الان مثل اینکه فقط مهارت 2 جاوا را گذاشتین.با تشکر

بالا