بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

varia

Well-known member
آفرين mf جان
clap.gif

shima.p

New member
دوست عزیز سیستم شما فاقد sql های لازم است شما میتوانید با نصب این فایل مشکلتان را حل کنید SQLSysClrTypes.zip اگر بازم مشکلی داشتید درخدمتم :riz304:
سلام دوستم ممنون از پاسختون من اجرا کردم برنامه رو اما بازم همون ارور رو میده خیییییییییییییلی گگگلی

mf2009

New member
سلام دوستم ممنون از پاسختون من اجرا کردم برنامه رو اما بازم همون ارور رو میده خیییییییییییییلی گگگلی

سلام شیما جان. برنامه من اصلا باز نمی شد از این سایت دوباره دانلودش کردم بستگی به ویندوزت داره اونجا راهنماییت میکنه اینم آدرسش
طراحی و توسعه نرم افزار - دانلود نرم افزار و برنامه

masoumeh90

New member
عالی بود.. دستتون درد نکنه mf عزیز
ایشالله بهترین رتبه رو میاری....:thanks:

تنها

New member
mfعزیز بابت زحمتی که کشیدید بسیار بسیار ممنونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم...................................................

mf2009

New member
مهارت 3 بنا بر درخواست دوستان در سایت picofile آپلود شد

bioshimi93

New member
خیلی ممنون از زحمات فراوان شما انشالله ارشد هرچی می خواین قبول بشین:rose::rose::rose:

nani33

New member
سلام خدمت همه شما دوستان من کمتر از یک ماه پیش عضو این سایت شدم در همون ابتدا یه تایپکی دیدم به نام لزگی را با هم تموم کنیم رفتم توش ببینم لزگی چیه ؟ کیه ؟ یه دفعه دیدم لزگی یه کتابه گفتم خوب چه خوب میخان یه کتاب رو تموم کنن خوب گفتم ببینم کتاب چیه ؟ دیدم کتاب زبانه انگار خیلی هم مهمه . گفتم خوب چه خوب گفتم چه بچه های فعالی اومدن یه کتاب زبان مهم رو با هم تموم کنن یه کم که رفتم جلو یک دفعه دیدم اون وسط دعوا شد و همه اینجورین : گویا یک سری همکاری نکرده بودن و یک سری فلش ها و ترجمه ها رو احتکار کرده بودن . خوب به خودم گفتم من خودم با این که زبانم خیلی خوب نیست ولی انجامش میدم یعنی به خودم از اینا دادم ++++++++++++ سرتون رو درد نیارم گفتم برم لزگی بخرم رفتم بخرم دیدم اوه اوه چقدر گرونه 30 تومن ولی با هزار زحمت خریدمش و تو عید شروع کردم به ترجمعه و فلش کردن لغت تازه فهمیدم واقعا ایران خانم حق داشت . واقعا کار سختی بود ترجمعه + فلش کارت کردن + تایپ کردن + تایپ فلش کارت ها + اضافه کردن تلفظ . ولی بالاخره تصمیمم رو گرفتم و شروع کردم از اول عید تا حالا یه مهارت رو کامل ترجمعه و فلش کردم در اختیارتون میزارم اگه از سبک کار راضی بودید بگید ادامه بدم در غیر این صورت ....
برای اطلاع دوستان این کتاب برای رشته های :پرستاری ، مامایی ، آناتومی ، فیزیولوژی ،بیوشیمی ،آموزش بهداشت ، مهندسی پزشکی ، بهداشت محیط ،مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ، هماتولوژی ، بیوتکنولوژی ،تغذیه ، صنایع غذایی ، روان شناسی بالینی ، ژنتیک ، آمار زیستی ، اپیدمیولوژی ، ایمنی شناسی ، فیزیک پزشکی ، انگل شناسی ، بهداشت حرفه ای ، حشره شناسی ، ویروس شناسی ، نانوتکنولوژی ، شنوایی سنجی و گفتار درمانی قابل استفاده است
تغیررات جدید اعمال شد
نرم افزار لغت رو از این لینک دانلود کنید :Setup
ویژگی های این نرم افزار : دارا بودن لغات کتاب 504 به صورت فلش کارت به صورت پیش فرض ، تمام لغات داری تلفظ است ، تمام لغات داری هم معنی است ، تمام لغات داری مثال است ، بیشتر لغات داری تصویر است و بسیاری از ویژگی های دیگر مثل جعبه لایتنر تصاویری از محیط برنامه
z0ox0fis6b3jknaqf3z.jpg

مشاهده فایل‌پیوست 1154
این هم فایل لغات لزگی مهارت یک با عکس های همراه :لزگی مهارت 1
این هم فایل لغات لزگی مهارت دو با عکس های همراه :لزگی مهارت 2
این هم فایل لغات لزگی مهارت 3 با عکس های همراه :لزگی مهارت 3
طریقه نصب نرم افزار با عکس در صفحه 6 موجود است اینم همون اموزش به صورت عکس در یک فایل زیپ اموزش لزگی. طریقه دانلود فایل ها در صفحه 5 موجود است و در صورتی که ویندوز هشت دارید یا در هنگام باز کردن برنامه خود به خود بسته می شود یا ارور sql دریافت میکنید طبق آموزش صفحه 8 عمل کنید
مژده مژده نسخه گوشی های اندرویدی و جاوا اضاقه شد
نرم افزار مخصوص اندروید: http://dl.androidkade.com/2012/july/softwar/learning/AnkiDroid_Flashcards_v1.1.3_www.androidkade.com_.apk
فایل لغت مخصوص اندروید مهارت یک : اندروید لزگی مهارت 1
فایل لغت مخصوص اندروید مهارت دو :اندروید لزگی مهارت 2
ابتدا نرم افزار رو نصب کرده فایل مهارت دلخواه را از زیپ در آورده و ان را به کارت حافظه یا مستقیما به روی گوشی بریزید و از طریق نرم افزار آن را باز کنید
نسخه مخصوص جاوا
ابتدا نرم افزار مخصوص جاوا را نصب کنید توجه داشته باشید که در این فایل دو نسخه مختلف از این نرم افزار هست که شما هر کدام که علاقه داشتید را نصب نماید پرشین گیگ - دانلود - 1.zip

این هم فایل لغت مهارت دو :lezgi 2.pau
فایل را مستقیما به کارت حافظه انتقال داده و از طریق نرم افزاری که نصب کرده اید ان را باز کنید

منتظر پیشنهادات و نظرات شما دوستان هستم
در آخر لازم دیدم از آبجی آرام به خاطر کمک های که کردند تشکر کنم

با توجه به این که ایام امتحانات نزدیک است تا قبل از بیست خرداد مهارت دو ارایه میشود بعد از بیست خرداد هر 5 روز یک مهارت اریه شده و تا آخر تابستان هر دوازده مهارت به پایان می رسد در ایام پاییز متن های متفرقه ترجمه خواهد شد و در زمستان سوال های کنکور سال های قبل یعنی اگر شما داوطلب کنکور 93 باشید و با برنامه من پیش بروید تا آخر زمستان زبان را جمع خواهید کرد با توجه به این که هر مهرت تقریبا 300 لغت جدید دارد تا پایان کتاب شما تقریبا 5000 لغت جدید خواهید آموخت که طیف وسیعی از آن مربوط به علوم زیستی است پس شما در سر جلسه کنکور لغت جدیدی نخواهید یافت و اگر یک کم باهوش باشید درصد زبان بالای هشتاد دور از دسترس نیست . پس قرار بعدی ما تا قبل از بیست خرداد:

salam mamnoon چرا بعد دانلود باز نمیشن

آخرین ویرایش:

saaaghi

New member
وااااااای خیلی ممنون
منم داوطلب ارشد 93 هستم و مشتاق نسخه اندروید ترجمه هاتونم
ضمنا اگه کمک احتیاج داشتین برای ترجمه میتونین روی منم حساب کنین
تا جایی که بتونم دریغ نمیکنم
موفق باشید :ad54ad:

bioshimi93

New member
سلام ببخشید باز اسباب زحمت شدم
من تمام مراحل رو همونطور که گفتید انجام دادم اومدم دیکشنری رو باز کردم لزگی تو لیست دیکشنری ها نبود عکسها هم نبود.

mf2009

New member
سلام ببخشید باز اسباب زحمت شدم
من تمام مراحل رو همونطور که گفتید انجام دادم اومدم دیکشنری رو باز کردم لزگی تو لیست دیکشنری ها نبود عکسها هم نبود.
شما فایل رو تو پوشه دیکشنری در محل نصب میریزید ؟ اگه آره نام فایل دیکشنری رو به یک نام انگلیسی تغییر بدید

saaaghi

New member
فایل setup نصب نمیشه فکر میکنم چون ویندوز من 64 بیتی ولی این نرم افزار 32 بیتی هستش
چیکار میتونم بکنم؟

saaaghi

New member
معذرت میخوام جسارتا امکانش نیست مهارتا رو جوری بذارین تا بتونیم پرینت کنیم؟مثلا فایل Pdf
مرسی

آخرین ویرایش:
بالا