بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

mf2009

New member
اگه بخوام فایل فوتو هر سه مهارتو تو بخشی که دیکشنری رو نصب کردم بریزم چه طور باید ایکارو بکنم؟ فکر کنم نشه باید هر سری که میخوام یه مهارتو بخونم عکساشو بریزم چون فایل فوتو یکی هستش.
دوست عزیز تمام عکس ها رو تو همون پوشه فتو بریز

mf2009

New member
سلام با تشکر از کار ارزشمندی که انجام دادید.اگه ممکنه مهارتهای لزگی مربوط ب گوشیهای جاوا را هم اضافه کنید.الان مثل اینکه فقط مهارت 2 جاوا را گذاشتین.با تشکر

باشه امروز اضافه میشه

milad_f67

New member
سلام ام اف عزيز من كل تاپيكت رو خوندم سر در گم شدم اخر كدوم نرم افزار رو دانلود كنم از طرفي كدوم فلش كارت هايي كه ساختي اگر ممكن هست دوباره لينك اخرين نرم افزار و فلش كارتها رو دوباره بذار
در ضمن كارت واقعا ستودني هست ايشاا.. رتبه 1 بشي
:applause:

mf2009

New member
سلام ام اف عزيز من كل تاپيكت رو خوندم سر در گم شدم اخر كدوم نرم افزار رو دانلود كنم از طرفي كدوم فلش كارت هايي كه ساختي اگر ممكن هست دوباره لينك اخرين نرم افزار و فلش كارتها رو دوباره بذار
در ضمن كارت واقعا ستودني هست ايشاا.. رتبه 1 بشي
:applause:

سلام بله من اول با یه نرم افزار دیگه داشتم کار میکردم وسط راه منصرف شدم با نرم افزار جدید شروع کردم شما همون نرم افزار صفحه اول رو دانلود کن همونه موفق باشید

maryam1010

New member
سلام m fعزیز.
واقعا کارتون عالی بود.من دانلود کردم اما باز نمیشه میشه لطف کنید سه مهارت رو به ایمیلم بفرستید
maryam323131@yahoo.com
ممنون

fada19990

New member
سلام بچه هاجونم میشه ترجمه لزگی رو برام میل کنی؟fada19990@yahoo.com

fada19990

New member
:28:سلام دوست گلم من 12 مهارت رو فلش کردم وتا مهارت 7 تو سایت quizletگذاشتم.درضمن اگه کمکی از دستم براومد دریغ نمی کنم

fada19990

New member
mf جون سلام ممنون از لطفت . من تمام مراحلی رو که گفتید انجام دادم ولی بازم به مشکل برمیخورم .لزگی رو تو قسمت دیکشنری نشون نمی ده.میشه راهنماییم کنید لطفا؟

آخرین ویرایش:
بالا