mf2009
New member
دوست عزیز تمام عکس ها رو تو همون پوشه فتو بریزاگه بخوام فایل فوتو هر سه مهارتو تو بخشی که دیکشنری رو نصب کردم بریزم چه طور باید ایکارو بکنم؟ فکر کنم نشه باید هر سری که میخوام یه مهارتو بخونم عکساشو بریزم چون فایل فوتو یکی هستش.
دوست عزیز تمام عکس ها رو تو همون پوشه فتو بریزاگه بخوام فایل فوتو هر سه مهارتو تو بخشی که دیکشنری رو نصب کردم بریزم چه طور باید ایکارو بکنم؟ فکر کنم نشه باید هر سری که میخوام یه مهارتو بخونم عکساشو بریزم چون فایل فوتو یکی هستش.
سلام با تشکر از کار ارزشمندی که انجام دادید.اگه ممکنه مهارتهای لزگی مربوط ب گوشیهای جاوا را هم اضافه کنید.الان مثل اینکه فقط مهارت 2 جاوا را گذاشتین.با تشکر
:14:میشه لینک این 3 نا مهارت رو ک تا الان حاضره بدین؟؟ :rose:
سلام ام اف عزيز من كل تاپيكت رو خوندم سر در گم شدم اخر كدوم نرم افزار رو دانلود كنم از طرفي كدوم فلش كارت هايي كه ساختي اگر ممكن هست دوباره لينك اخرين نرم افزار و فلش كارتها رو دوباره بذار
در ضمن كارت واقعا ستودني هست ايشاا.. رتبه 1 بشي:applause:
شما برید تو این صفحه و نسخه مورد نیاز خودتون رو دانلود کنید طراحی و توسعه نرم افزار - دانلود نرم افزار و برنامه
قرار دادن متن مهارت ها شرعا و قانونا مجاز نیست
mf جون سلام ممنون از لطفت . من تمام مراحلی رو که گفتید انجام دادم ولی بازم به مشکل برمیخورم .لزگی رو تو قسمت دیکشنری نشون نمی ده.میشه راهنماییم کنید لطفا؟