mf2009
New member
اینا با چه برنامه ای باز میشن؟! چرا من نمیتونم بازشون کنم؟!!!
به پست اول مراجعه کن
اینا با چه برنامه ای باز میشن؟! چرا من نمیتونم بازشون کنم؟!!!
سلام دوست عزیز :riz304:
مهارت بعد رو کی میذاری؟
ممنون .لطف میکنید...سلام دیگه از فردا کاراموزیم تموم میشه تا جمعه بعدی رو میذارم تو ماه رمضان بی کارم زود زود بقیشض رو می ذارم
مرحله اول : بر روی لینک دانلود کلیک می کنید . بعد از کلیک وارد سایت Depositfiles می شود. در این سایت مثل سایت رپید شیر برای شما 2 گزینه داده می شود. که شما بر روی لینک FREE Downloading کلیک می کنید ( شکل 1 )، زیر گزینه دیگری برای کسانی هست که عضو این سایت هستند.
مرحله دوم : بعد از کلیک بر روی FREE Downloading وارد صفحه جدیدی می شوید که برای شما یک ثانیه شمار فعال می شود . این ثانیه شمار ، 60 ثانیه است. ( شکل 2 ) و شما باید منتظر بمانید تا این 60 ثانیه تمام شود.
مرحله سوم : بعد از اتمام 60 ثانیه لینک دانلود برای شما فعال می شود. ( شکل 3 )، که با کلیک بر روی آن می توانید. فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
![]()
![]()
![]()
کدوم فایل براتون فیلتره ؟ اگه خواستید ایمیلتون رو بدید براتون بفرستم فایل رو[/QUOT
منم نتونستم
قبلا یک بار مزاحمتون شده بودم من اصلا نتونستم فایل هارو تو گوشیم بریزم گوشیم ویوازه اصلا فکر کنید گوشی ندارم چطوری می تونم فایل هارو داشته باشمهر کسی مشکل دانلود داره ایمیل بده براش میل کنم
سلام پست اول رو نخوندید ؟ نسخه کامپیوتر هم داره اون عکس بزرگ هست پست اول اون نسخه کامپیوترشه :riz513:قبلا یک بار مزاحمتون شده بودم من اصلا نتونستم فایل هارو تو گوشیم بریزم گوشیم ویوازه اصلا فکر کنید گوشی ندارم چطوری می تونم فایل هارو داشته باشم
هر کسی مشکل دانلود داره ایمیل بده براش میل کنم
به پست اول مراجعه شود اگه سوالی داشتید در خدمتمسلام
ببخشید من الان لزگی رو دیدم
از هیچی هم خبر ندارم
میشه بگید حالا باید چکار کنم
به پست اول مراجعه شود اگه سوالی داشتید در خدمتم
سلام این برنامه بر پایه جعبه لایتنره و فقط شامل لغات این کتابه و در سه نسخه کامپیوتر و جاوا و اندروید موجوده و بهتون پیشنهاد میکنم دانلود کنیدمنظورم این بود که این فایل شما مثل کتاب لزگی هست؟
اخه من لزگی رو دارم
اینقدر کامپیوترم کنده که نمی تونم تمام فایلاتونو ببینم یا دانود کنم واسه همین خواستم یه کم توضیح بدید
به هر حال این کاری که انجام دادید تحسین برانگیزه.خسته نباشید
هر کسی مشکل دانلود داره ایمیل بده براش میل کنم