بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

sara_kazd

New member
سلام

خیلی ممنون mfعزیز بابت فایل لزگی.
من تازه عضو این انجمن شدم. فایل خیلی خوبیه مرسی.
زبانم بدک نیست اگه کمکی دوستان خواستن خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

شاد و موفق باشید

love virology

New member
درووووود ووولک دمت گرررررررررررم ای داغوم سیت عالی بید ولی سی مووووو عکساش نمیاد تمووم مراحلو رفتم عکسها هم کپی کردم نمیااااد ویندوزم 7 هست سپااااااااس شاد باشییییییی

Z0HRE

New member
مرحله اول : بر روی لینک دانلود کلیک می کنید . بعد از کلیک وارد سایت Depositfiles می شود. در این سایت مثل سایت رپید شیر برای شما 2 گزینه داده می شود. که شما بر روی لینک FREE Downloading کلیک می کنید ( شکل 1 )، زیر گزینه دیگری برای کسانی هست که عضو این سایت هستند.

مرحله دوم : بعد از کلیک بر روی FREE Downloading وارد صفحه جدیدی می شوید که برای شما یک ثانیه شمار فعال می شود . این ثانیه شمار ، 60 ثانیه است. ( شکل 2 ) و شما باید منتظر بمانید تا این 60 ثانیه تمام شود.

مرحله سوم : بعد از اتمام 60 ثانیه لینک دانلود برای شما فعال می شود. ( شکل 3 )، که با کلیک بر روی آن می توانید. فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
1deta.JPG

2data.JPG

3data.JPG

میشه بقیشم تصویری توضیح بدید؟من هیچکدوم ازین شکلایی رو ک شما گفتید ندیدم:smiliess (12):

nazgoli16

New member
هر کسی مشکل دانلود داره ایمیل بده براش میل کنم
قبلا یک بار مزاحمتون شده بودم من اصلا نتونستم فایل هارو تو گوشیم بریزم گوشیم ویوازه اصلا فکر کنید گوشی ندارم چطوری می تونم فایل هارو داشته باشم

mf2009

New member
قبلا یک بار مزاحمتون شده بودم من اصلا نتونستم فایل هارو تو گوشیم بریزم گوشیم ویوازه اصلا فکر کنید گوشی ندارم چطوری می تونم فایل هارو داشته باشم
سلام پست اول رو نخوندید ؟ نسخه کامپیوتر هم داره اون عکس بزرگ هست پست اول اون نسخه کامپیوترشه :riz513:

mahii

New member
لزگی

به پست اول مراجعه شود اگه سوالی داشتید در خدمتم

منظورم این بود که این فایل شما مثل کتاب لزگی هست؟
اخه من لزگی رو دارم
اینقدر کامپیوترم کنده که نمی تونم تمام فایلاتونو ببینم یا دانود کنم واسه همین خواستم یه کم توضیح بدید
به هر حال این کاری که انجام دادید تحسین برانگیزه.خسته نباشید

mf2009

New member
منظورم این بود که این فایل شما مثل کتاب لزگی هست؟
اخه من لزگی رو دارم
اینقدر کامپیوترم کنده که نمی تونم تمام فایلاتونو ببینم یا دانود کنم واسه همین خواستم یه کم توضیح بدید
به هر حال این کاری که انجام دادید تحسین برانگیزه.خسته نباشید
سلام این برنامه بر پایه جعبه لایتنره و فقط شامل لغات این کتابه و در سه نسخه کامپیوتر و جاوا و اندروید موجوده و بهتون پیشنهاد میکنم دانلود کنید

mahii

New member
ببخشید چرا اولین فایل(504)با پسوند exeهست؟
نکنه ویروسی شده؟من دانلود کردم ولی جریت باز کردن نکردم.چکار کنم؟
باتشکر

بالا