بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

mf2009

New member
این پیغامو می ده could not load file or assembly system.data.sqlite.version=1.0.79.0.culture=neutral.publickey token=db937bc2d44ff139 or one of its dependencies. an attempt was made to load a program with an incorrect format. جه کاری باید انجام بدم؟
ویندوز سیستمتون چیه ؟ شاید مشکل از اون باشه

mf2009

New member
با سپاس فراوان . واقعا خدا خيرتون بده :thanks:
من طبق دستور العمل صفحه 6 پيش رفتم ولي ديكشنري لزگي به برنامه اضافه نشد . چيكار بايد كنم ؟
دوست عزیز اگر فایل دیکشنری رو دقیقا در محل نصب نرم افزار در پوشه به نام Dictionaries بریزید حتما دیکشنری میاد شما چک کنید ببینید فایل دیکشنری تو اون پوشه هست یا نه اگه بودش و نتونستید از طریقه برنامه فایل دیکشنری رو باز کنید بهم اطلاع بدید .

Proteus

New member
دوست عزیز اگر فایل دیکشنری رو دقیقا در محل نصب نرم افزار در پوشه به نام Dictionaries بریزید حتما دیکشنری میاد شما چک کنید ببینید فایل دیکشنری تو اون پوشه هست یا نه اگه بودش و نتونستید از طریقه برنامه فایل دیکشنری رو باز کنید بهم اطلاع بدید .

باور كنيد من دوتا فايل لزگي رو داخل همين پوشه كپي كردم ولي از طريق برنامه باز نميشه . يعني جزو ليست نمياد .

mf2009

New member
باور كنيد من دوتا فايل لزگي رو داخل همين پوشه كپي كردم ولي از طريق برنامه باز نميشه . يعني جزو ليست نمياد .

میخاهید شما اسم فایل ها رو عوض کنید و برنامه رو یک بار ببندید دوباره باز کنید شاید درست شد

Proteus

New member
خييييييييييييييييييييييييييييييلي ممنوووووووووووووووووووووون درست شد :4d564ad6:

bioshimi93

New member
ام اف عزیز من خواستم دانلود کنم ویروس کش ارور داد بعدشم نشد.....

mf2009

New member
[COLORد="#000080"]ام اف عزیز من خواستم دانلود کنم ویروس کش ارور داد بعدشم نشد.....[/COLOR]

دوست عزیز فایل ها چک شدن فاقد ویروسن شما آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید بعد دانلود کنید و بعد از نصب دوباره فعالش کنید

bioshimi93

New member
خیلی ممنون از زحماتی که کشیدین انشالله خدا هرچی میخوایین بهتون بده
من تونستم لغات 504 رو ببینم عالی بود ممنون
اما بقیه لغات که برای مهارت 1 و 2 دانلود کردم باز نمیشه با چه برنامه ای باز میشه؟

mf2009

New member
خیلی ممنون از زحماتی که کشیدین انشالله خدا هرچی میخوایین بهتون بده
من تونستم لغات 504 رو ببینم عالی بود ممنون
اما بقیه لغات که برای مهارت 1 و 2 دانلود کردم باز نمیشه با چه برنامه ای باز میشه؟
سلام با همین برنامه باز میشه برای طریقه اضافه کردن مهارت ها به دیکشنری به صفحه 6 برید با عکس توضیح داده شده موفق باشید

bioshimi93

New member
سلام با همین برنامه باز میشه برای طریقه اضافه کردن مهارت ها به دیکشنری به صفحه 6 برید با عکس توضیح داده شده موفق باشید

ببخشید اما ص 6 فقط طریقه نصب لغات 504 هستش. من قبلا ترجمه مهارت 1 دانلود کردم مشکلم مهارت 2 باز نمیشه فایلش.

آخرین ویرایش:

mf2009

New member
ببخشید اما ص 6 فقط طریقه نصب لغات 504 هستش. من قبلا ترجمه مهارت 1 دانلود کردم مشکلم مهارت 1 باز نمیشه فایلش.

شما فایل دانلود شده رو به محل نصب نرم افزار ببرید و فایل دیکشنری رو به پوشه دیکشنری انتقال بدید و فایل عکس رو به پوشه عکس موفق باشید

bioshimi93

New member
نتونستم کاری بکنم از خیرش گذشتم اشکالی نداره بازم شرمنده بابت زحمتی که دادم.

بالا