اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

bacillus.bs

New member
شوخي شوخي جدي ميشه انتينيوس جان پسرا را كه ميشناسي
622717_139fs108574.gif

fateme67

New member
نه فقط دخترا نیستن!

بنده هم یکی از افتخاراتم اینه که نذاشتم یکی از این مجنون ها به لیلی ش برسه!

هر دفه منو می بینه میگه تو منو کشتی! عشق منو کشتی! اینجور چیزا!

قضیه از این قراره:

این رفیق ما عاشق یکی میشه. 100% بهش نمی خوره. از من مشورت گرفت(6-7 سالی هست دوستیم، قضیه رو توضیح داد. گفتم یک نقطه ی مشترک بگو. نداشت. گفتم پس بذارش کنار: واسه ازدواج و اینا)

خلاصه یک چند هفته ای واسش استدلال آوردم، کلی تحقیقات رفتیم تو کارش.

الانم دلش میگه آره. عقلش میگه نه.

خلاصه ما شدیم چوب دو سر طلا.

به خاطر رفیق خوب . اینم اشکال ندارد.

چ جالب اتفاقا منم با دخترعمه م این کارو کردم...با 1کی آشنا شده بود ک پسره با اینکه شرایطش خوب بود ولی خب حالا ب هم نمیومدن دیگه و جالب اینه ک دختر عمه من پیشنهاد داده بود...پسره هم اولش گفته بود ک چ خوب ک تو سر راهم قرار گرفتی و از این حرفا:65d6a5d6s:...ولی بعدا هر روز 1 حرف میزد دختر عمه بنده هم ب شدت این آقا رو دوس میداش...قضیه مال اوایل آبان همین امساله..دختر عمه م هم برای کنکور علوم میخوند مثلا!!!!!!!!!!تا اینکه بعد چن بار حرف زدن و بهش گفتم ک این پسره ب درد تو و ازواج با تو نمیخوره بشین خوب بخون برا کنکورت :eek:t0837h0nn8zfqu8ultبیخیال شد...هرچند الانم میگه ک خیلی دوسش داشتم و اینا ولی خب تموم شد!!کنکورشم خوب داده:thanks:

antenyus

Active member
حالا بذارید منم یکم جدی بشم. اینکه واقعا تو جامعه ما حق انتخاب با پسره خیلی در حق خانمها اجحاف میشه. اعتقادم اینه که دوست داشتن چه از طرف پسر باشه چه از طرف دختر باید شجاعانه بازگو بشه. عمق فاجعه جامعه ما اینه که اگه مثلا خانمی این مورد رو بازگو کنه بی منطق ترین کار ممکنه از طرف اطرافیانش انجام میشه و آن هم توهین به نجابت این خانمی که فقط خواسته دوست داشتنشو بیان کنه . خیلی دردناکه که خانمی حرف دلشو بزنه حرفی که نه نشون دهنده ی تنفر هست نه نشون دهنده ی دشمنی بلکه نشون دهنده ی عشق، دوست داشتین، سرآغاز یه زندگی یا .... هست ، با تهمتی در قالب بی نجابت بودن برخورد بشه. این حق دختر خانمهاست که دوست داشتنشونو بیان کنن و من به عنوان یه نفری که میتونم خواستمو بازگو کنم همون حق رو هم برای ایشان قائلم. اما یه بعد دیگر ماجرا هم هست که امروزه دختر خانمها هم به نوعی غیر مستقیم میتونند حرف دلشونو بزنن به کسی که میخوان باش باشن. ولی کاش بجای اینکه با رمزو راز ، با ایما و اشاره ، با قایم باشک بازی حرفشونو میزدن محیطی را فراهم میکردیم که بتونن صمیمانه و خالصانه و بدور از هر گونه توهین و تحقیر که در حقشون میشه این مورد رو بازگو کنند. البته خود دختر خامها هم در این مورد بی تقصیر نیستند. یکی از دخترای دانشکده ی ما عاشق دوست من بود. و این مورد رو هم بازگو کرد. ولی میدونید هیچ کس حرفی نزد. اما امان از دست دختر خانمای دیگه. بیچاره رو له ش کردند. من نمیگم از این اقدامش حمایت میکردند بلکه دستش رو هم نمیگرفتند لاقل پاشم نمیگرفتند.البته آخر هم با هم ازدواج کردند.

من اگه بودم حتما ب دختره کمک میکردم... ویا ب جای اون میرفتم ب پسره میگفتم ... ک دوست من از شما خوشش میاد تا غرور دختره جریهه دار نشه........ ب نظر من اگه کسی این کارو نکنه معنیش اینه ک به دختره حسودی میکنه

raha 24

New member
[SIZE=5]یکی از آشناهامون می گفتش تو دوران دانشجویی شون یه دوستی داشتن که عاشق پسری شده بود که سوپر مارکت داشت و توی یه شهر دیگه زندگی میکرد. دختره روز به روز علاقش به این پسر بیشتر میشد طوری که هر روز تو خوابگاه گریه می کرد. پسره خیلی آدم مودب و موقری بود و همین بیشتر باعث میشد دختره علاقش بیشتر شه. خلاصه دوستاش باهاش صحبت کردن که آقا تو بیا بهش بگو اون بنده خدا از کجا بدونه که تو دوسش داری. چون خود دختره هم دختری بوده که تو عمرش با کسی ارتباط عاطفی نداشت و خیلی هم خانم بود و نمی خواست نجابتش رو اینجوری زیر سوال ببره.
گه گداری با تلفن دوستاش زنگ میزد مغازه تا فقط صدای الو گفتنشو بشنوه...... و همین براش کافی بود.
خلاصه بعد از یه سال که درسشون تموم شد و دوستا از هم جدا شدن . میگفت وقتی خبرشو پسره رو ازش گرفتم گفتش ازدواج کرده ، حالا بگید با کی؟ با صمیمی ترین دوست دختره که همیشه شاهد گریه کردن های دوستش واسه اون آقا بوده......
البته اون خانم هم الآن ازدواج کرده با یکی که هم اسم عشقشه....
وقتی شنیدم اشکم دراومد.....

[/SIZE]

mohana

Well-known member
حالا بذارید منم یکم جدی بشم. اینکه واقعا تو جامعه ما حق انتخاب با پسره خیلی در حق خانمها اجحاف میشه. اعتقادم اینه که دوست داشتن چه از طرف پسر باشه چه از طرف دختر باید شجاعانه بازگو بشه. عمق فاجعه جامعه ما اینه که اگه مثلا خانمی این مورد رو بازگو کنه بی منطق ترین کار ممکنه از طرف اطرافیانش انجام میشه و آن هم توهین به نجابت این خانمی که فقط خواسته دوست داشتنشو بیان کنه . خیلی دردناکه که خانمی حرف دلشو بزنه حرفی که نه نشون دهنده ی تنفر هست نه نشون دهنده ی دشمنی بلکه نشون دهنده ی عشق، دوست داشتین، سرآغاز یه زندگی یا .... هست ، با تهمتی در قالب بی نجابت بودن برخورد بشه. این حق دختر خانمهاست که دوست داشتنشونو بیان کنن و من به عنوان یه نفری که میتونم خواستمو بازگو کنم همون حق رو هم برای ایشان قائلم. اما یه بعد دیگر ماجرا هم هست که امروزه دختر خانمها هم به نوعی غیر مستقیم میتونند حرف دلشونو بزنن به کسی که میخوان باش باشن. ولی کاش بجای اینکه با رمزو راز ، با ایما و اشاره ، با قایم باشک بازی حرفشونو میزدن محیطی را فراهم میکردیم که بتونن صمیمانه و خالصانه و بدور از هر گونه توهین و تحقیر که در حقشون میشه این مورد رو بازگو کنند. البته خود دختر خامها هم در این مورد بی تقصیر نیستند. یکی از دخترای دانشکده ی ما عاشق دوست من بود. و این مورد رو هم بازگو کرد. ولی میدونید هیچ کس حرفی نزد. اما امان از دست دختر خانمای دیگه. بیچاره رو له ش کردند. من نمیگم از این اقدامش حمایت میکردند بلکه دستش رو هم نمیگرفتند لاقل پاشم نمیگرفتند.البته آخر هم با هم ازدواج کردند.

به عنوان یه خانوم میگم
به هیچ وجه این قضیه(خواستگاری نکردن خانوم از آقا) مغایر یا برابر بودن حق دوجنس نیست...زیرپا گذاشتن غروره!
ممکنه فکر کنین ادم خیلی مغروریم که اینطور صحبت میکنم...اگر اینطور باشه اشتباه هم فکر نکردین چون به نظرم یه خانوم باید در برابر آقایون غرور داشته باشه...

antenyus

Active member
به عنوان یه خانوم میگم
به هیچ وجه این قضیه(خواستگاری نکردن خانوم از آقا) مغایر یا برابر بودن حق دوجنس نیست...زیرپا گذاشتن غروره!
ممکنه فکر کنین ادم خیلی مغروریم که اینطور صحبت میکنم...اگر اینطور باشه اشتباه هم فکر نکردین چون به نظرم یه خانوم باید در برابر آقایون غرور داشته باشه...

:applause::applause::applause::applause:

mj1919

New member

وجدانی من به عینه دیدم

این همکلاسی ما رو (پسر) دخترهای دانشکده بی آبرو کردند

رسما تیکه مینداختن بهش

:13:
خواهر نکنید همچین

bacillus.bs

New member
[SIZE=5]یکی از آشناهامون می گفتش تو دوران دانشجویی شون یه دوستی داشتن که عاشق پسری شده بود که سوپر مارکت داشت و توی یه شهر دیگه زندگی میکرد. دختره روز به روز علاقش به این پسر بیشتر میشد طوری که هر روز تو خوابگاه گریه می کرد. پسره خیلی آدم مودب و موقری بود و همین بیشتر باعث میشد دختره علاقش بیشتر شه. خلاصه دوستاش باهاش صحبت کردن که آقا تو بیا بهش بگو اون بنده خدا از کجا بدونه که تو دوسش داری. چون خود دختره هم دختری بوده که تو عمرش با کسی ارتباط عاطفی نداشت و خیلی هم خانم بود و نمی خواست نجابتش رو اینجوری زیر سوال ببره.
گه گداری با تلفن دوستاش زنگ میزد مغازه تا فقط صدای الو گفتنشو بشنوه...... و همین براش کافی بود.
خلاصه بعد از یه سال که درسشون تموم شد و دوستا از هم جدا شدن . میگفت وقتی خبرشو پسره رو ازش گرفتم گفتش ازدواج کرده ، حالا بگید با کی؟ با صمیمی ترین دوست دختره که همیشه شاهد گریه کردن های دوستش واسه اون آقا بوده......
البته اون خانم هم الآن ازدواج کرده با یکی که هم اسم عشقشه....
وقتی شنیدم اشکم دراومد.....

[/SIZE]

160417_34zn0n5.gif
خيانتكاااااااااااار دوست بد ستمكار عجب ادمي بوده هاااااااا

ساحل

New member
دوره زمونه بر عکس شده دیگه
دو تا داداش دارم اونقدر که اونا خواستگار داشتن من نداشتم
:25r30wi:
حالام داداشام اینقد پرافاده شدن که تا یه خانواده دختر دار میبینن ازشون فاصله میگیرن میگن اینا میخوان دخترای تر...شون رو بهم بندازن!!!:sdasdasd::5::65d6a5d6s:

epidtehran92

New member
تو شهر ما دخترا هم میرن خواستگاری.البته خودشون نه مثلا یکی از دوستاشون یا بزرگتراشونو میفرستن

mj1919

New member
حالام داداشام اینقد پرافاده شدن که تا یه خانواده دختر دار میبینن ازشون فاصله میگیرن میگن اینا میخوان دخترای تر...شون رو بهم بندازن!!!:5::65d6a5d6s:

...............

mohana

Well-known member
دختره ترم یکی اومده پیش من و دوستم
اون پسره همکلاس شماس؟؟ همون که...
ازش بهم اطلاعات میدی؟! تو فیسبوک عضوه؟

عجــــــــــــــــب:65d6a5d6s:

raha 24

New member
من می گم باید خودمونو بذاریم جای اون دختر یا پسر...
ببینید یه وقتایی یکی از همه لحاظ همونیه که می خوای خوب چه اشکالی داره دختر این علاقه رو ابراز کنه البته در عین حفظ کردن وقار و نجابتش..
اما اینا به گفتن آسونه و مطمئن باشید دختری که اصیل باشه براش خیلی سخته که همچین مسئله ای رو عنوان کنه و اگر هم بیان کرده باید مطمئن باشیم که واقعا عشقش براش بیشتر از غرورش ارزش داشته... بستگی به دختر داره ....
من هنوز تو این شرایط قرار نگرفتم امامطمئنم اینقد شجاعت ندارم که بیان کنم و ترجیح میدم در حسرتش بمونم ...
البته همه ی ما وقتی تو شرایطش قرار بگیریم مشخص میشه که می تونیم یا نه...

eco.bio

New member
حالام داداشام اینقد پرافاده شدن که تا یه خانواده دختر دار میبینن ازشون فاصله میگیرن میگن اینا میخوان دخترای تر...شون رو بهم بندازن!!!:sdasdasd::5::65d6a5d6s:

منکه از خنده روده بر شدم عزیزم. خیلی جالب گفتی

mohana

Well-known member
من می گم باید خودمونو بذاریم جای اون دختر یا پسر...
ببینید یه وقتایی یکی از همه لحاظ همونیه که می خوای خوب چه اشکالی داره دختر این علاقه رو ابراز کنه البته در عین حفظ کردن وقار و نجابتش..
اما اینا به گفتن آسونه و مطمئن باشید دختری که اصیل باشه براش خیلی سخته که همچین مسئله ای رو عنوان کنه و اگر هم بیان کرده باید مطمئن باشیم که واقعا عشقش براش بیشتر از غرورش ارزش داشته... بستگی به دختر داره ....
من هنوز تو این شرایط قرار نگرفتم امامطمئنم اینقد شجاعت ندارم که بیان کنم و ترجیح میدم در حسرتش بمونم ...
البته همه ی ما وقتی تو شرایطش قرار بگیریم مشخص میشه که می تونیم یا نه...

ببین خودش شخصا نه
هرچقدر هم اون آقا خوب باشه بازم بعدا ممکنه مشکل پیش بیاد
یه واسطه قابل اطمینان این کارو انجام بده.موضوع رو مطرح کنه خیلی بهتره

antenyus

Active member
حالام داداشام اینقد پرافاده شدن که تا یه خانواده دختر دار میبینن ازشون فاصله میگیرن میگن اینا میخوان دخترای تر...شون رو بهم بندازن!!![/:

آقا نگو... یه مجلسی رفته بودیم......یکی از اقوام... ک سال ب سال رنگشونو نمیبینیم.... پاشده اومده پیش ما ما هم با زن عموهام دور یه میز نشسته بودیم .....و دختر هاشو آورده بود تا یکی یکی با ما روبوسی کنن، خیلی تابلو بود حرکاتشون .....:25r30wi:

وقی رفتن..... من و دختر عموم گفتیم ..اه اه اه.......ازدواج فامیلی.........:25r30wi:

eco.bio

New member
دختره ترم یکی اومده پیش من و دوستم
اون پسره همکلاس شماس؟؟ همون که...
ازش بهم اطلاعات میدی؟! تو فیسبوک عضوه؟

عجــــــــــــــــب:65d6a5d6s:

راستش عزیزم یه بار ازمایشگاه بودم که یه چن تا دختر اومدن و شماره یکی از همکارا که ارشد میخوندن رو به بهونه منابع ارشد اینا گرفتن! بعدش نگو هدفشون یه چی دیگه بود حالا بیاو درستش کن من این وسط گیر کردم که شماره چرا دادی و.....:smiliess (12):

epidtehran92

New member
اسم شهرو نمیگم ولی شرق کشورم.پسرم و 2 تا داداش بزرگتر از خودم دارم که وجدانا خواستگاری از طرف خانمشون بوده.به منم چند دفعه پیشنهاد شده از طرف دخترای همشهریم ولی قبول نکردم

بالا