اگه بچه دار بشی

nutgirl92

New member
اگر دختر باشه: واریا
پسر باشه : امیرپاشا

الهییییییییییی مادرررررررررررر به فداتوننننننننننن فرزندانممممممممممممممم
پدرتان که نه، کل دنیا را اداره خواهم کرد !:thanks:

mamayi87

New member
من میگم حالا بابای بچه رو پیدا کنیم بعد به فرایند بچه دار شدن واسم گذاری فکر کنیم

mamayi87

New member
من میگم اول بابای بچرو پیدا کنیم بعد دنبال فرایند بچه دار شدن و اسم گذاری باشیم

am-ml

New member
کاملا موافقم .
واقعا چرا اينطوريه ؟(در واقع چرا اينطوري هستين - مطمئنم از بي توجهي نيست -)[/QUOTE
پسرا شاید از مواجهه با واقعیت بترسن

نه نه اصلا ،مطمئنم اين نيست .
شايد محتاط باشن ولي ترس نه .
به نظر من همون کم اهميت بودن بعض مسائل از نظر اونا و اهميت بيشترش از نظر ما درست تره .
يعني در واقع بعضي چيزا هست که از نظر ما نشانه اهميت قائل شدن براي اون مسئله هست (فکر کردن به اسم بچه = مهم بودن خود بچه )ولي در واقع براي مردا اين دو دو تا اينقدرام چارتا نيست ،در عين حالي که خيلي بيشتر از ما به ساير نياز هاي اساسي بچه شون فکر مي کنن

BBT

New member
بله اگه دوست دارین میتونین اسم بدر بچه رو هم انتخاب کنین :25r30wi:

MAHSABANOO

New member
آباریکلا مهسا بانو خانم. چقد شما در راستای اهداف مردها قدم بر میدارین.
نه به اون شوری شوری نه ....
نه به اون تاپیک زدنتون نه به این عاغام عاغام کردناتون:14:
خوب آخه عاغا من مثل اونایی که اومدن گفتن غذا چی هست شیمک پرست نیست که خخخخخخخخخخخخخخخخخخ چون با چشم باز انتخاب میکنم

BBT

New member
یه سوال هم داشتم به نظرتون چند درصد خانما از مادر شدن اصلا خوششون نمیاد و بهش فکر نمیکنن یه جورایی بدشون میاد
اصلا داریم ؟

mamayi87

New member
یه سوال هم داشتم به نظرتون چند درصد خانما از مادر شدن اصلا خوششون نمیاد و بهش فکر نمیکنن یه جورایی بدشون میاد
اصلا داریم ؟

عرضم به خدمتت که سوال فنی کردی که تو کار ما نیست جون حداقل باید علاقه به فرایند شستن بچه بعد از پی پی داشته باشیم و اون علاقهه هنوز بوجود نیومده خوشبختانه

MOHAMMAD.R

New member
اسم دخترمو میگم خانم انتخاب کنه چون چندتا ی مختلف دوس داره ولی پسرم علی :28:
کی گفته اقایون به اسم فکر نمیکننن؟؟؟:mad_majidonline:

BBT

New member
عرضم به خدمتت که سوال فنی کردی که تو کار ما نیست جون حداقل باید علاقه به فرایند شستن بچه بعد از پی پی داشته باشیم و اون علاقهه هنوز بوجود نیومده خوشبختانه

baby-feeding-bottle-018.gif

خب شاید زوده

بالا