اصلا به روی خودم نمیارم
چن روز بعد واسش مثالی میزنم که غیر مستقیم بفهمه که اگه بدونم کسی دوربین تو اتاقم نصب کرده باشه تو صحراهای داغ کالاهاری سنگ سارش میکنم.که جرات نکنه ادعای دوربینشو کنه.t0837h0nn8zfqu8ult
بعدش دوربینو باز میکنم خودم میرم نصبش میکنم تو اتاق بقیه.
بعدشم واسه اینکه دلش نشکنه یه سری جرکاتی انجام میدم خوشجال شه بره واسه بقیه تعریف کنه:25r30wi:
البته خودم و داداشم با بقیه از این کارا کردیمh34r-smiley:
ما یه بار تو عروسی با خواهرم (ازدواج کرده ) و دو تا دختر داییم که یکیشون ازدواج کرده می خواستیم از قسمت مردونه فیلم بگیریم ! ( میخواستیم رقص یه شخصی رو ببینیم !!! :25r30wi: ) با کلی دوز و کلک من از صندلی بالا رفتم و خودمو رسوندم به پارتیشن بین قسمت خانم ها و آقایون !!
و به سختی دوربین بالای پارتیشن گرفتم که از قسمت آقایون فیلم بگیره ( خودم اصلا نمیدیدم چی داره می گیره ولی سعی کردم کمی دوربین رو بچرخونم که قشنگ بگیره ! )
یه 5 دقیقه ای گرفتیم و جوری که کسی نبینه و شک نکنه سریع اومدم پایین !!! فیلم رو پلی کردیم ! اولا که اصلا از سن رقص نگرفته بود و فقط از آقایونی که نشسته بودن به این شرح از قسمت مردونه فیلم گرفته بود !!
اولی پدرم ! دومی شوهر خواهرم ! سومی داییم ! چهارمی پسر داییم و پنجمی شوهر دختر داییم !!! یعنی دقیییییییییییییییییییییقا از آقایون خانواده خودمون فیلم گرفته بودیم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
تو اون لحظه نمی دونستیم بخندیم یا گریه کنیم !:5:
تا اون دوربین رو کی گذاشته باشه.
یه مجری رادیو هست ،صبا که میرم سر کار هر روز میگه: شما در مقابل دوربین مخفی زندگی هستین ؛لطفا لبخند بزنید .
من هر وقت این رو میگه بی اختیار لبخند می زنم.