اگه بفهمی یکی تو اتاقت دوربین گذاشته چی کار می کنی؟

TaTi

مدیر بخش
نتیجه گیری اخلاقی !!!

تا به اینجا از بیانات حظار عظام (هه!) مشخص شد که آقایون در مقایسه با خانم ها تو اتاقشون کارای خطرناک تری انجام می دن...چون واکنش کاربرهای آقا خیلی دردناک و حیرت آور بود...:shocked:
پس سر فرصت تو اتاق یکی از گونه هاشون باید دوربین بذارم و بعدش ...
:riz481:...... ههههه :25r30wi:

..RANA..

New member
تا به اینجا از بیانات حظار عظام (هه!) مشخص شد که آقایون در مقایسه با خانم ها تو اتاقشون کارای خطرناک تری انجام می دن...چون واکنش کاربرهای آقا خیلی دردناک و حیرت آور بود...:shocked:
:a2d3:...............

@parisa

New member
چرا دروغ؟..............من اولین واکنشم اینه که فلنگ رو میبندم وفرار میکنم!

Hamidvet

New member

گونه یا سویه یا شاخه یا سلسله؟؟! خخخخخخ

sa@@ra

New member

تاتی ما یبار تودفتر همین کونه های نادر که داییم بود دوربین گذاشتیم واسه مچ گیری:25r30wi:
که اساسی مچشو گرفتیم:i:

asal 92

New member
1) میرم جلو میگم : Ilove you pmc
2) مسبب این کارو می کشم.
3) به کارایی که کردم فکر می کنم.
4) مهم نیست.

خودم اول به کارایی که کردم فکر می کنم بعدش مسبب این کارو می کشم
گزینه 1.....:rolleyessmileyanim:

k-b

New member
بابا هرکس دوربین بذاره تو اتاق من سر دو روزه خودش میاد بازش میکنه میبرتش بعدش هم بهم میگه آخه اینم شد زندگی که تو داری؟!!! یا خوابی یا پای اینترنتی!:25r30wi: کلا چیزی دستگیرش نمیشه!

behnaz.h

New member
من اگه بفهمم کار کیه به روم نمیارم میرم خانوادمو میارم تو اتاقم میشینیم اون شخص رو مسخره میکنیم تا حسابی از دیدن اون صحنه ها لذت ببره!

zina

New member
نگاه میکنم به دوربین میگم حالا اگه تونستی دوربین منو تو اتاقت پیدا کنی:4d564ad6:

sara77

New member
خخخ میرم جلو دوربین میگم پخخخخخخخخخخ که بترسه:4d564ad6:

Fariba 90

New member
اول یه کم جا میخورم .بعد رو به دوربین میگم:مگه خودت خواهر مادر نداری آخه!:p7977cujr38iyymsu8:

من به اهمیت خودم پی میبرم که مردم چقدر کنجکاون درموردم.بعد به زندگیم ادامه میدم.چون کسایی که به من نزدیکن یا باهاشون زندگی میکنم هنوز نتونستن ازم سر در بیارن چه برسه به اینکه دوربین بذارن و بفهمن.نا گفته نماند تو اتاقم از خواهر و مادرش هم یادی میکنم :smiliess (8):

shima.p

New member
سعی میکنم آرامش خودمو حفظ کنم با خونسردی کارایی که میدونم طرف با انجامش مگسی میشه رو انجام میدم اونم ببینه:4d564ad6:

بالا