اگه بفهمی یکی تو اتاقت دوربین گذاشته چی کار می کنی؟

baran71

New member
1) میرم جلو میگم : Ilove you pmc
2) مسبب این کارو می کشم.
3) به کارایی که کردم فکر می کنم.
4) مهم نیست.

خودم اول به کارایی که کردم فکر می کنم بعدش مسبب این کارو می کشم

gollaleh

New member
بستگی داره کی گذاشته باشه.....زورم بش برسه میکوشمیشششششششششششششششششششش

sara77

New member
خخخخخخخخخخخ یه سری شکلک بدتر درمیارم که طرف خودش خجالت بکشه گزینه ی 1 بازم خوبه

mexin

Well-known member
اول میکشمش بعد به کارایی که کردم فکر میکنم بعد نمیگم i love you pmc وبعد دیگه مهم نیست!!1:a2d3:

مهم نیس ولی دعا میکنم خدا اونطرفو شفا بده که اومده تو اتاق من که فک نمیکنم چیزی دستگیرش بشه دوربین گذاشته خخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6:

maxin

Well-known member
اصلا به روی خودم نمیارم
چن روز بعد واسش مثالی میزنم که غیر مستقیم بفهمه که اگه بدونم کسی دوربین تو اتاقم نصب کرده باشه تو صحراهای داغ کالاهاری سنگ سارش میکنم.که جرات نکنه ادعای دوربینشو کنه.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
بعدش دوربینو باز میکنم خودم میرم نصبش میکنم تو اتاق بقیه.

STRUCTURE 66

New member
براش شکلک در میارم ....(برخورد فانتزی )...:4d564ad6:
بیچارش میکنم .......(برخورد واقعی)....
:image170:

mehrsan

New member
خودمو میزنم به دیوونگی....یا مثلا سوتیاشو جلو دوربین نشون میدم........خلاصه کاری میکنم تخریب روحیه بشه شدید

sa@@ra

New member
میفهمم از خودم یه دیونه ترم پیدا شده:25r30wi::25r30wi:
فقط طرف چیزی گیرش نمیاد چ.ن من اینفدر که تو اتافای بقیه زندگی میکنم تو اتاق خودم نیسم:riz481
:

sa@@ra

New member
بعدشم واسه اینکه دلش نشکنه یه سری جرکاتی انجام میدم خوشجال شه بره واسه بقیه تعریف کنه:25r30wi:
البته خودم و داداشم با بقیه از این کارا کردیم:ph34r-smiley:

setayesh71

New member
کار خاصی نمی کنم .
فکر کنم یه سکته در جا بزنم ...
چون کسی که چنین کاری کرده برای شوخی نبوده !

setayesh71

New member
بعدشم واسه اینکه دلش نشکنه یه سری جرکاتی انجام میدم خوشجال شه بره واسه بقیه تعریف کنه البته خودم و داداشم با بقیه از این کارا کردیم:ph34r-smiley:

ما یه بار تو عروسی با خواهرم (ازدواج کرده ) و دو تا دختر داییم که یکیشون ازدواج کرده می خواستیم از قسمت مردونه فیلم بگیریم ! ( میخواستیم رقص یه شخصی رو ببینیم !!! :25r30wi: ) با کلی دوز و کلک من از صندلی بالا رفتم و خودمو رسوندم به پارتیشن بین قسمت خانم ها و آقایون !!
و به سختی دوربین بالای پارتیشن گرفتم که از قسمت آقایون فیلم بگیره ( خودم اصلا نمیدیدم چی داره می گیره ولی سعی کردم کمی دوربین رو بچرخونم که قشنگ بگیره ! )
یه 5 دقیقه ای گرفتیم و جوری که کسی نبینه و شک نکنه سریع اومدم پایین !!! فیلم رو پلی کردیم ! اولا که اصلا از سن رقص نگرفته بود و فقط از آقایونی که نشسته بودن به این شرح از قسمت مردونه فیلم گرفته بود !!
اولی پدرم ! دومی شوهر خواهرم ! سومی داییم ! چهارمی پسر داییم و پنجمی شوهر دختر داییم !!! یعنی دقیییییییییییییییییییییقا از آقایون خانواده خودمون فیلم گرفته بودیم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
تو اون لحظه نمی دونستیم بخندیم یا گریه کنیم !:5:

ketabsabz

Well-known member
دوربینو از ریشه میکنم و طرفو یه تنبیه حسابی میکنم

این چه وضیه آدم تو اتاق خودشم راحت نیست :New (6):

am-ml

New member
تا اون دوربین رو کی گذاشته باشه.
یه مجری رادیو هست ،صبا که میرم سر کار هر روز میگه: شما در مقابل دوربین مخفی زندگی هستین ؛لطفا لبخند بزنید .
من هر وقت این رو میگه بی اختیار لبخند می زنم.

بالا