اگه بخوای بین عشقت و خانواده یکی رو انتخاب کنی

aManofDetail

New member
درسته میگن هیچ وقت هرگز نگو ولی هرگز خانواده رو نباید ب پای کسی ک تازه از راه رسیده بسوزونیم مگر اینکه خانواده جلوی مصلحت رو بگیرن ک اونم بعیده کلا خانواده بهتره عشق هوس هست تموم میشه ولی تو چطور میخوای زحمت های ی خانواده رو ک بخاطر تو پیر و شکسته شده رو جبران کنی؟
من نظرم اینه ک کلا این معنی نمیده روابط خانوادگی و دوستیا شاید برگرده ولی زخم از دل نمیره
صلاح تو رو هیچ کس نمیتونه تشخیص بده جز عقل سلیم و خانواده پرتجربه بقیش کشکه!نباید افسار زندگیت رو بدی بدست احساس توی این مورد!!!:mad_majidonline::eek:t0837h0nn8zfqu8ult:image170::riz277:

محسن ن ک

New member
درسته میگن هیچ وقت هرگز نگو ولی هرگز خانواده رو نباید ب پای کسی ک تازه از راه رسیده بسوزونیم مگر اینکه خانواده جلوی مصلحت رو بگیرن ک اونم بعیده کلا خانواده بهتره عشق هوس هست تموم میشه ولی تو چطور میخوای زحمت های ی خانواده رو ک بخاطر تو پیر و شکسته شده رو جبران کنی؟
من نظرم اینه ک کلا این معنی نمیده روابط خانوادگی و دوستیا شاید برگرده ولی زخم از دل نمیره
صلاح تو رو هیچ کس نمیتونه تشخیص بده جز عقل سلیم و خانواده پرتجربه بقیش کشکه!نباید افسار زندگیت رو بدی بدست احساس توی این مورد!!!:mad_majidonline::eek:t0837h0nn8zfqu8ult:image170::riz277:

مادر من که تفلی میگه تو ازدواج کن هرجا هر طور که می خوای...با این قضیه که مشکلی ندارم اصلا...
100 % می دونی ادم تازه رسیده یعنی چی...به جرات می گم با این که پسرم از بیشترتون بیشتر از این تازه رسیده ها تو زندگیم اومدن و رفتن..داره از عشقت میگه نه تازه رسیده ....حرف حساب تو کتم نمی ره اشتباهم باشه اشتباه شیرینیه می رم تا تجربش کنم..این زندگی منه همش ماله اون

محسن ن ک

New member
از صاحب پست خواهشمندم یه تغییره توی پست بده...نگه عشق اخه مقدسه بگو بی اف یا جی اف معمولی اخه جواب بچه ها در ایت راستاس...جواب اکثرا اشتباهه شماها چطوری لیسانس یا بالاترشو گرفتین در تعجبم همه مشروطین باوو :دی

mikhak s

New member
اگه دختر باشه و قید خانوادشو بزنه (فرض میکنیم همسرش عالی) بعدا ضربشواز لحاظ احساسی میخوره چون از خانوادش دوره.پسرا تحملشون بیشتره. خدا نکنه هیچ وقت تو این شرایط گیر بی افتم چون واقعا سخته (یه لحظه خودمو تو اون شرایط گذاشتم نزدیک بود سکته کنم :13:چه برسه یه اینکه .... )ولی اگه دو طرف واقعا همو می خوان باید به هر شیوه ای که میشه خانواده ها رو راضی کنن. بی بی تی من میگم هیچ کدوم انتظار بهتر تره:rolleyessmileyanim:

mikhak s

New member
از صاحب پست خواهشمندم یه تغییره توی پست بده...نگه عشق اخه مقدسه بگو بی اف یا جی اف معمولی اخه جواب بچه ها در ایت راستاس...جواب اکثرا اشتباهه شماها چطوری لیسانس یا بالاترشو گرفتین در تعجبم همه مشروطین باوو :دی

کاملا موافقم بچه ها طوری صحبت می کنن که انگار یه دوستی ساده هست و راحت هم فراموش میشه . عشقی که واقعی باشه نمیشه به این راحتیا درموردش تصمیم گرفت.

fatalist

New member
اوه اوه محسن داغ کردیا آب بیارم برات ؟:smiliess (11): ولی بی شوخی منم با حرفات موافقم ولی بازم خانواده رو نمیشه دوباره پیدا کرد ولی عشقو میشه

aManofDetail

New member
ههه شما خوش باش ک معنی عشق و فهمیدی شاگرد زرنگ!اره ما ناپلئونی اومدین بالا بقیشم خدا کریمه!عشق و کشک یکی!اون چیزایی ک شما میگی بعد ازدواج بدست میاد اون عشق واقعی هست و اگ عشق عشق باشه راضی نمیشه تو از خونوادت جدا کنه برای اینکه حس مالکیت داره!:ahi5slcgm04mi8jqqkl:image170::riz277:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

Artmis.a

New member

پسر یعنی یکی مثل شما!
پس هیچ تقدسی توی علاقه به یکی مثل شما که همه پست هاتون خاطرمون هست نمیبینم!
و هیچ چیز مقدس تر از خانوادم بعد از خدا روی زمین نمیشناسم!
همینطور اینم بگم ترجیح میدم با شما بحثی نداشته باشم چون شما رو در حد جواب دادن هم نمیبینم!:smiliess (1):

ZOT

New member
همه می دونیم که بعد از خدا تو این دنیا فقط پدر و مادر آدمن که دلسوز آدم هستن و خدا هم گفته که از پدر و مادر پیروی کنید مگر اینکه خلاف رای خدا باشه ! پس اگر خانواده مخالف باشن حتما حتما مصلحتی رو می بینن که ما ازش بی خبریم حدیثی از امام علی (ع) هست که می فرماید علاقه ی بیش از حد به چیزی آدمی را کر و کور می کند پس واقعا تو همچین شرایطی آدم باید یه خیر خواه و یه بزرگتر و مصلحت بین داشته باشی که چیزی که مثلا من نوعی نمی بینم ببینه و بهم بگه ! دلیلی نداره که دیگه رو این موضوع بحث بشه !

bahar9368

New member
بابا عشق کشکه .
من که خانوادمو انتخاب میکنم .مامانم یه عمر زحمتمو کشیده حالا ولش نمیکنم بچسبم به یکی که معلوم نیس تا کی عاشق بمونه .

Leyenda

Well-known member
یه سوال میپرسم،خوشحال میشم دوستان نظراشونه بگن...

حاضرید به خاطر کسی که در اتی قراره بشه عشقتون!! از خانوادتون جدا بشید و یه شهر و حتی کشور دیگه زندگی کنید؟؟
در صورتی ک خانوادتون تصمیم گیری رو به عهده خودتون بذارن و مخالف نباشن...؟؟؟؟

bahar9368

New member
این دوره زمونه عشق واقعی کجاست که بشه بهش امید داشت؟دلت خوشه ها
مگه تو دوره لیسانس درس عاشقی میدن که چطوری لیسانس گرفتیم؟:sarma:

shiva3322

New member
اگه وااقعا عشقت ارزششو داشته باشه باید خانوادتو راضی کنی که هر دوشونو داشته باشی اما اگه نشد واقعیت اینه که باید خانوادرو حفظ کنی چون کمتر کسی پیدا میشه که در اینده ارزش فداکاریتو بدونه و خانوادت تنها کسایی هستن که میتونی برا همیشه رو دوس داشتنو صداقتشون حساب کنی..هرچند که واقعا گاهی مخالفت خانواده بی مورد و ظالمانست

bahar9368

New member
اگه وااقعا عشقت ارزششو داشته باشه باید خانوادتو راضی کنی که هر دوشونو داشته باشی اما اگه نشد واقعیت اینه که باید خانوادرو حفظ کنی چون کمتر کسی پیدا میشه که در اینده ارزش فداکاریتو بدونه و خانوادت تنها کسایی هستن که میتونی برا همیشه رو دوس داشتنو صداقتشون حساب کنی..هرچند که واقعا گاهی مخالفت خانواده بی مورد و ظالمانست
درسته شیوا جان .گاهی به نظرمون ظالمانه و غیر منطقیه .
اما با این وجود بازم نمیشه رهاشون کنیم .

Haydi

New member

حاضرید به خاطر کسی که در اتی قراره بشه عشقتون!! از خانوادتون جدا بشید و یه شهر و حتی کشور دیگه زندگی کنید؟؟

لیندا جونم اگه بخواد به یه شهر دیگه بره من مشکلی ندارم البته نباید به اهداف منم لطمه ای بخوره
اما در مورد کشور فرق میکنه باید ببینم هدفش از رفتن به یه کشور دیگه چیه
آیا میخواد واسه تفریح و خوشگذرونی بره یا نه واسه ادامه تحصیل یا موقعیت کاریه بهتری که اونجا براش فراهمه
که اگه این باشه خب من مشکلی ندارم و باهاش میرم البته باید این رفتن به نفع منم باشه

bahar9368

New member

منم اگه شرایط جوری باشه که باید بریم یه شهر دیگه باهاش میرم اما در مورد خارج از کشور یه جورایی تصمیم گیری خیلی سخته .

mikhak s

New member
نمی دونم چرا نمی تونم حرفاتونو درک کنم. اونایی که قبلا شکست عشقی داشتن که مطئمنا اعتماد نمی کنن و خانواده رو انتخاب میکنن. ولی کسایی که تجربه ایی نداشتن چرا انقدر راحت میگن؟ یعنی به خودتونم اعتماد ندارید؟ نمی تونید یه عاشق یا معشوقه واقعی باشید؟ اگه واقعا به خودتون ایمان دارید پس نباید خیلی راحت انتخاب کنید

mikhak s

New member
همه می دونیم که بعد از خدا تو این دنیا فقط پدر و مادر آدمن که دلسوز آدم هستن و خدا هم گفته که از پدر و مادر پیروی کنید مگر اینکه خلاف رای خدا باشه ! پس اگر خانواده مخالف باشن حتما حتما مصلحتی رو می بینن که ما ازش بی خبریم حدیثی از امام علی (ع) هست که می فرماید علاقه ی بیش از حد به چیزی آدمی را کر و کور می کند پس واقعا تو همچین شرایطی آدم باید یه خیر خواه و یه بزرگتر و مصلحت بین داشته باشی که چیزی که مثلا من نوعی نمی بینم ببینه و بهم بگه ! دلیلی نداره که دیگه رو این موضوع بحث بشه !

زهرا جان اگه خانواده به قول یکی از بچه ها زور بگه چی؟ مخالفتشون فقط براساس سلیقه باشه چی؟ بازم قیدشو میزنی؟

بالا