اره یبار یکی از هم اتاقیام بهمون قول داد که واسمون احظار روح کنه بلاخره بعد کلی پیگیری روز موعود فرا رسید البته شب موعودبچه هاکسی احظار روح کرده?یاشاهدش بوده تاحالا?
ترسناک نبود به جای کش دار کردن فیلم دوتا خوبشو بگو از ترس له شیم:mad_majidonline:قسمت سوم:
یه شب منزل مضنقر ، یه عالمه نون محلی فرستاده بودن براش !!هر کدوم از کف دست کمی بزرگتر !!
ما فرداش کلاس داشتیم ،از 8 صبح تا 8 شب !!
به مضنقر سپردیم نون بیار تا تو دانشگاه تلف نشیم !!بین دو کلاس گفتم مضنقر نون آوردی ؟؟گفتش آره ؟؟دست کرد تو کیفش یکی و نصفی در آورد ؟؟
من تعجب کردم چرا اینقد کم آورده !هیچی نگفتم !!
بین کلاس بعدی ،دیگه داشت جونم در میومد !!!!!!!من هیچی با خودم نیورده بودم !!اون روز بوفه ها رو هم تعطیل کرده بودن برا امر نظافت !چون قرار بود فرداش یه هیئت عظیمی بیان دانشگاه !!میخواستن آبرو داری کنن !!!
دیگه طاقت نیوردم !!به مضنقر گفتم آخه چرا کم آوردی ؟؟خب حداقل دو تا کامل می آوردی ؟؟این چه وضعشه خب !!
گفتش همین دوتا بود !!!!هرچی گشتم چیزی ندیدم ،حتما بچه ها خوردن !!!
وقتی رسیدم خونه ، دیگه جونی نداشتیم !!همون موقع از بچه ها طلب آذوقه کردیم !! من که شاکی بودم ،به بچه ها گفتم آخه شما کی اون همه نون رو خوردین ؟؟بی انصافا !!
بچه ها گفتن کدوم نون ؟!!فقط آتوسا الدوله گفتش بخدا من دیدم دوتاس ،فقط نصفی خوردم !!گفتم بقیه رو بذارم واسه صبحونتون !!!!!
این داستان ادامه دارد ........
واي خداي من.چقد اعصباني شديد؟منظوري نداشتم.به قران هم اعتقاد دارم.استغفرالله گافر نيستم.فقط نظرمو كفتم همين.اگه ناراحت شديد بازم معذرت.من بي منظور كفتم.ولي شما مستقيما توهين گرديد.
حیفه له شی اونوقت کی بقیه رو بترسونه نصف شبیترسناک نبود به جای کش دار کردن فیلم دوتا خوبشو بگو از ترس له شیم:mad_majidonline:
دوباره دعوام نگني ها.ولي به قران وقصه هاي قران در مورد جنيان اعتقاد دارم.ولي به قصه هاي عامه نهمتاسفانه.دعوام نگني ها.
دوباره دعوام نگني ها.ولي به قران وقصه هاي قران در مورد جنيان اعتقاد دارم.ولي به قصه هاي عامه نهمتاسفانه.دعوام نگني ها.
حیفه له شی اونوقت کی بقیه رو بترسونه نصف شبی
چرا اعتقاد نداری؟شاید بقول بچه ها تا حالا واست اتفاق نیوفتاده.اما من اگه یه جن همین الان جلوم ظاهر بشه انکارش نمیکنم و معمولیه واسم ولی اگه قیافش ترسناک بشه احتمالا سکته میزنم
منم خيلي اتفاقات ترسناگ برام اتفاق افتاده ولي به جن ربطش ندادم.