انجمن از نگاه نقاشی

fmmohammadi

New member
بابا داداش خیللللللللللللللیییییییییییییی با حال بود دمت گرم کف کردم خخخخ

- - - Updated - - -

بابا داداش خیللللللللللللللیییییییییییییی با حال بود دمت گرم کف کردم خخخخ:riz304:

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها یه گپ جدی توی یه تاپیک طنز دارم
توی این مدت که عضوانجمن شدم سعی کردم توی تاپیکای مختلف باشم اما موی توی تاپیکهای پرطرفدار و معمولا طنز فضا طوری بود که احساس کردم جای من اینجا نیست و اینجا اومدم پستها رو بخونم و نهایتش چندتاشونو لایک کنم برم و پست نذارم شاید این حس رو خیلی های دیگه هم دارن
وقتی تاپیکها فقط کاربرهای خاصی رومخاطب قرار میدن فضای تاپیک انحصاری میشه
بهترنیست تاپیکهای پرطرفدارمون که اصولا تاپیکهای طنز هستن طوری باشن که همه کاربرها روجذب کنند نه 10_15 تا کاربرخاص که اصولا قدیمی ترهستن و به واسطه کنش هایی که دریافت کردن فعال ترشدن؟؟ میخام بگم بهتره کاری کنیم که بچه های تازه وارد و کمتر قدیمی توی جو انجمن احساس راحتی بیشتری کنند و خودشون رو از تاپیکهای مربوط به رشته بکشونند سمت تاپیکهای عمومی.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم و کسی رو ناراحت نکرده باشم

آخرین ویرایش:

کرهانی

New member
:riz481:
آخه من ثبات شخصیتی ندارم یهویی حال میکنم لیست دوستانم خالی باشه بعد شرمنده دوستان میشم و باید عذرخواهی کنم
سولاربه من الان بهتر شدم از بس همه گفتن تعداد دوستام کمه:ph34r-smiley:
البته این قانون جدیدم واسه دهه هفتادیا کماکان همون قبلیه:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran71

setayesh71

New member

این الآن از 8pic آپلود شده !
نمیدونم مال من چشه ؟؟
روش کلیک کنین بزرگ میشه

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
سلام بچه ها یه گپ جدی توی یه تاپیک طنز دارم
توی این مدت که عضوانجمن شدم سعی کردم توی تاپیکای مختلف باشم اما موی توی تاپیکهای پرطرفدار و معمولا طنز فضا طوری بود که احساس کردم جای من اینجا نیست و اینجا اومدم پستها رو بخونم و نهایتش چندتاشونو لایک کنم برم و پست نذارم شاید این حس رو خیلی های دیگه هم دارن
وقتی تاپیکها فقط کاربرهای خاصی رومخاطب قرار میدن فضای تاپیک انحصاری میشه
بهترنیست تاپیکهای پرطرفدارمون که اصولا تاپیکهای طنز هستن طوری باشن که همه کاربرها روجذب کنند نه 10_15 تا کاربرخاص که اصولا قدیمی ترهستن و به واسطه کنش هایی که دریافت کردن فعال ترشدن؟؟ میخام بگم بهتره کاری کنیم که بچه های تازه وارد و کمتر قدیمی توی جو انجمن احساس راحتی بیشتری کنند و خودشون رو از تاپیکهای مربوط به رشته بکشونند سمت تاپیکهای عمومی.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم و کسی رو ناراحت نکرده باشم

سلام انتقادتون رو خوندم خوب بود.
اما...
اینو در نظر بگیرین من همه ی این افراد رو میشناختم که اومدم باشون شوخی کردم.
اونایی که قدیمی هستند خاطره بد من رو از شوخی با افرادی که نمیشناسیمشون رو یادشونه
اصولا 70% آدمایی که ما اونارو نمیشناسیم اگر به دیده ی طنز بخواییم ازشون انتقاد کنیم عکس العمل نشون خواهند داد
تجربشو دارم میگم. تجربه خیلی خیلی بد و خیلی تلخ
برا همون همیشه جانب احتیاط رو رعایت میکنم و یجورایی عصا بدست راه میرم تو این زمینه

البته اینم به این معنی نیست که بقیه خدا نکرده جنبه این نقد رو نداشته باشن. به هیچ وجه منظورم این نیست.
فقط خواستم جانب احتیاط رو رعایت کنم

آخرین ویرایش:

sara77

New member
اما...
اونایی که قدیمی هستند خاطره بد من رو از شوخی با افرادی که نمیشناسیمشون رو یادشونه
اصولا 70% آدمایی که ما اونارو نمیشناسیم اگر به دیده ی طنز بخواییم ازشون انتقاد کنیم عکس العمل نشون خواهند داد
برا همون همیشه جانب احتیاط رو رعایت میکنم و یجورایی عصا بدست راه میرم تو این زمینه
بابا عصا بدست -بابا جانب دار
احتیاطاتت تو حلقم نوتی
ها منم یادمه

آخرین ویرایش:

leylii

New member
ماشالا چقد هنرمندداریم :rose:...اول به خاطر پیکاسو نوتر بعد مکس و بعد ستایش جون و سپید ی کف مرتب ...
هووووو ججیغغغ دستتتت خخخخخ :4d564ad6::thanks:خخخ خیلی با حال بود واقعنی :25r30wi:

hamidehjoon

New member
اما...

البته اینم به این معنی نیست که بقیه خدا نکرده جنبه این نقد رو نداشته باشن. به هیچ وجه منظورم این نیست.
فقط خواستم جانب احتیاط رو رعایت کنم

ممنون نوترجان از نقدپذیریت
جالبه بدونی من همین الان این پست رو خوندم
البته من تیرکمون انتقاد نکشیدم که صرفا یه نفر رو هدف بگیرم اونم نوتر نوترابادی بزرگ مگه جراتشو دارم
من به این پست بیشتر از دید پیشنهادیش نگاه میکنم تاانتقادیش البته بهتره بگم پیشنهاددوستانه باچاشنی نقد!
اوه اوه زیادی جدی شد بچه ها یه دقیقه دیگه تحمل کنید خوب میشم خخخخخخخ
تجربه تو رو درک میکنم اما پیشنهادم رو به همه ریش سفیدایی مثل توهست که ما جوجه موجه هارو هم زیرپروبالشون بگیرن یه کم رومون واشه
یکی به من بگه تواگه روت وابشه جای ادمین(نعوذبالله)رو میگیری
خخخخخخخ
مرسی از همه ریش سفیدها و ریش سیاه های باجنبه وانتقادپذیر

profsor

New member
:25r30wi::25r30wi: خخخخخ
فقط حیف که بعضی استعداد ها دیر شکوفا میشن وگرنه که الان به جای پیکاسو می گفتن نوتاسو!!!(بر وزن نوتر)خخخخخخخخخخخ
مرسی استااااد

Iris

New member
خیلی قشنگ بوووووووووووود بس خوشمان امد وخندیدیم:4d564ad6:
ممنون

- - - Updated - - -

خیلی قشنگ بوووووووووووود بس خوشمان امد وخندیدیم:4d564ad6:
ممنون

بالا