shayna
New member
:riz481:...ممنون آقا نوتر...
یه سوال: چرا سن مرضیه نامعلومه؟؟!! :smiliess (11):
:riz481:...ممنون آقا نوتر...
یه سوال: چرا سن مرضیه نامعلومه؟؟!! :smiliess (11):
:riz481:
سلام بچه ها یه گپ جدی توی یه تاپیک طنز دارم
توی این مدت که عضوانجمن شدم سعی کردم توی تاپیکای مختلف باشم اما موی توی تاپیکهای پرطرفدار و معمولا طنز فضا طوری بود که احساس کردم جای من اینجا نیست و اینجا اومدم پستها رو بخونم و نهایتش چندتاشونو لایک کنم برم و پست نذارم شاید این حس رو خیلی های دیگه هم دارن
وقتی تاپیکها فقط کاربرهای خاصی رومخاطب قرار میدن فضای تاپیک انحصاری میشه
بهترنیست تاپیکهای پرطرفدارمون که اصولا تاپیکهای طنز هستن طوری باشن که همه کاربرها روجذب کنند نه 10_15 تا کاربرخاص که اصولا قدیمی ترهستن و به واسطه کنش هایی که دریافت کردن فعال ترشدن؟؟ میخام بگم بهتره کاری کنیم که بچه های تازه وارد و کمتر قدیمی توی جو انجمن احساس راحتی بیشتری کنند و خودشون رو از تاپیکهای مربوط به رشته بکشونند سمت تاپیکهای عمومی.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم و کسی رو ناراحت نکرده باشم
سایت 8 پیک آپلود میکنم همش ستایش جان...
رفع اسپم:یعنی چی میتونه باشه اینی که کشیدی؟؟!!!:33:
- - - Updated - - -
روش کلیک کنی بزرگ میشه
وای ستایش:25r30wi:
بابا عصا بدست -بابا جانب دارسلام انتقادتون رو خوندم خوب بود.
اما...
اینو در نظر بگیرین من همه ی این افراد رو میشناختم که اومدم باشون شوخی کردم.
اونایی که قدیمی هستند خاطره بد من رو از شوخی با افرادی که نمیشناسیمشون رو یادشونه
اصولا 70% آدمایی که ما اونارو نمیشناسیم اگر به دیده ی طنز بخواییم ازشون انتقاد کنیم عکس العمل نشون خواهند داد
تجربشو دارم میگم. تجربه خیلی خیلی بد و خیلی تلخ
برا همون همیشه جانب احتیاط رو رعایت میکنم و یجورایی عصا بدست راه میرم تو این زمینه
سلام انتقادتون رو خوندم خوب بود.
اما...
اینو در نظر بگیرین من همه ی این افراد رو میشناختم که اومدم باشون شوخی کردم.
اونایی که قدیمی هستند خاطره بد من رو از شوخی با افرادی که نمیشناسیمشون رو یادشونه
اصولا 70% آدمایی که ما اونارو نمیشناسیم اگر به دیده ی طنز بخواییم ازشون انتقاد کنیم عکس العمل نشون خواهند داد
تجربشو دارم میگم. تجربه خیلی خیلی بد و خیلی تلخ
برا همون همیشه جانب احتیاط رو رعایت میکنم و یجورایی عصا بدست راه میرم تو این زمینه
البته اینم به این معنی نیست که بقیه خدا نکرده جنبه این نقد رو نداشته باشن. به هیچ وجه منظورم این نیست.
فقط خواستم جانب احتیاط رو رعایت کنم