اعلام نتایج هفته ی آینده ( ایسنا)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kahkeshan

New member
احتمالاایناکله صب واسه کاراشون استخاره میگیرن وایندفعه واسه اعلام نتیجه بد اومده صلاح دونسن جهت به سامان شدن اوضاع بندازن هفته بعد:dadad4:

admin

Active member
پرسنل مدیریت
از بعضی حرفا آدم تعجب میکنه اونهم اینجا از طرف افراد آکادمیک... خواهشا مودبانه صحبت کنید
بالاخره شما باید مثل همه جای دیگه تو این مملکت انتظار اتفاقات غبرقابل پیش بینی رو میداشتید

hurrem sultan

New member
گفته بودم اینجا ایران است منتظر هر اتفاقی باشید. برای من که یک امر کاملا عادیه

parsa90

New member
بچه ها باز هم یادآوری میکنم
اینجا ایران هست
منتظر اتفاقات بعدی باشید
ما هیچیمون به کشورای دیگه نرفته
پس چه جای تعجب:14:

hurrem sultan

New member
استانداری 3 ماه پیش آزمون استخدامی گذاشته تمام کارای ثبت نام انجام شده هر هفته اطلاعیه میزد داریم مدارک ارسالی رو بررسی میکنیم فعلا مطالعه کنین تا خبرتون کنیم. این هفته اطلاعیه زده هنوز مجوز برگزاری آزمونو نگرفتیم.

زهرا-آ

New member
درسته همه ناراحتیم و عصبانی به خدا خودم من شب هارو با استرس گذروندم همین دیشب که از زور استرس فقط اشک ریختم اما اینم درست نیست بیاییم بخاطر یه تعویق اگرچه به ضرر ما باشه و بیشتر مضطربمون کنه اینطوری به کشور خودمون و ..... اهانت کنیم.این حرفا شاید از جوونای کوچه بازاری بربیاد ولی نه از شماهایی که تحصیل کرده این و خواهان مدارج بالایی هستین بچه ها یه کم فکر کنین وصبر.میدونم سخته.

a.sohrab

New member
خوش به حال این آمریکاییا!!! سازمان ملل اونجاست همش تعطیلا !! هر ماه 30لیتر بنزین بهشون میدن از شهر برن بیرون !!!! خوش به حال مردم نیویورک !!!وزارت و اداره و مردم..... هم که ندارن اونجا فقط سازمان ملل هستش !!! مثل اجلاس بی تعهد ما .......................

epi_info

New member
بچه های گل فکر نمی کنم پیش بینیش خیلی سخت بود که اعلام نتایج عقب می افته ها. پس چرا اینجوری می کنید. پارسال پریسال 24 25 شهریور اومد. این وزارت خونه و آدمهاش هم ایرانین و از بین خونواده من و شما. پس دیگه واسه چی فحش می دید. روز فلان میشه 22 فلان میشه کی میریزه تو خیابون؟ من و شما دیگه. پس فحش دادن و بد و بیراه گفتن به نظر من مسخرست. کدوم ما دانشجوها نظم داره تو زندگیش واقعا؟ زمان بی ارزشترین چیزه واسه همه امون. پس شما هم از این قاعده مستثنی نیستید(البته درصد کوچیکی هستید و همگی بچه های اینجا جز مستثنا هستند)

آخرین ویرایش:

parsa90

New member
beautiful_avatar.png

دوستان هرکدوم از این شکل ها اوضاع ما رو نشون میده البته الان بیشتر اون عصبانیته تو همه هست

thickety

New member
من فکر میکنم وزیر بهداشت باید ریاست این اجلاسو بعهده بگیره
چون واقعن به هیچ چیز تعهد ندارن
اون از وضع دانشگاها
اون از وضع ازمون استخدامی
اون از شرایط طرح برای شرکت در ازمون ارشد
این از وضع کارشناسی ارشد
در اینده هم تقلب در قبولی ها
و ...
من بیشتر این اتفاقاتو از چش بچه های تهران میبینم
بابا شما تهرانید برید وزارت یه حرفی یه حرکتی یه چیزی
همینجوری عین بره نشستید تو خونه خوب معلومه اوضاع اینجوری میشه
منتظر بقیشم باشید

شما نشستی بیرون میگی لنگش کن؟؟؟
چرا منتظری تهرانی ها کاری بکنن؟
اگه من و شما و هر کس دیگه ای معتقدیم با تجمع و تحسن چیزی درست میشه از هرکجای ایران که هستیم میریم تهران برای اعتراض
اگر حقتو می خوای چرا منتظری دیگران برات بگیرنش؟
خودت دست بجنبون
یا علی

Y A S

New member
از بعضی حرفا آدم تعجب میکنه اونهم اینجا از طرف افراد آکادمیک... خواهشا مودبانه صحبت کنید
بالاخره شما باید مثل همه جای دیگه تو این مملکت انتظار اتفاقات غبرقابل پیش بینی رو میداشتید

منم از بعضی طرز فکرا واقعا تعجب میکنم!!!شما چرا ادمین؟؟ مگه افراد آکادمیک آدمیزاد نیستن؟؟خسته نمیشن؟ناراحت نمیشن؟عصبانی نمیشن؟
اتفاقات غبرقابل پیش بینی چقد؟؟چند بار؟؟
همین 5شنبه تو6 تا بخش خبری گفتن نتایج ارشد پزشکی 2شنبه اعلام میشه...حالا بگذریم از اینکه تو سایت وزارت بهداشت معاونش گفته بود شنبه4شهریور نتیجه ها میاد!
همین دیشب هم زیرنویسشو تو خبر 3تا شبکه زدن....خب مرض دارن مگه؟؟؟
آخه همه از3-4ماه پیش میدونن شهریور اجلاسه بعد اینا نمیدونستن؟این کجاش غیرقابل پیش بینیه؟؟ از اولش میگفتن نتایج آخر شهریور میاد و با اعصاب و روان این همه آدم هم بازی نمیکردن

آخرین ویرایش:

amirreza

New member
منو باش شبو تا صب بخاطر اعلام نتایج بیدار موندم

خدا جوابتونو بده دست ما که از شماها کوتاهه ه ه ه ه..........................

edalat17

New member

منم از بعضی طرز فکرا واقعا تعجب میکنم!!!شما چرا ادمین؟؟ مگه افراد آکادمیک آدمیزاد نیستن؟؟خسته نمیشن؟ناراحت نمیشن؟عصبانی نمیشن؟
اتفاقات غبرقابل پیش بینی چقد؟؟چند بار؟؟
همین 5شنبه تو6 تا بخش خبری گفتن نتایج ارشد پزشکی 2شنبه اعلام میشه...حالا بگذریم از اینکه تو سایت وزارت بهداشت معاونش گفته بود شنبه4شهریور نتیجه ها میاد!
همین دیشب هم زیرنویسشو تو خبر 3تا شبکه زدن....خب مرض دارن مگه؟؟؟
آخه همه از3-4ماه پیش میدونن شهریور اجلاسه بعد اینا نمیدونستن؟این کجاش غیرقابل پیش بینیه؟؟ از اولش میگفتن نتایج آخر شهریور میاد و با اعصای و روان این همه آدم هم بازی نمیکردن

واقعا همینطوره.چندبار دیگه قراره این اتفاقات رو ما تحمل کنیم؟؟؟؟؟

amirreza

New member
ادمین تو خودتو قاطیه این مسائل نکن خواهشا.......................!

حقشونه با اون عوضی بازیا ...........................کورن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون کلید چی بود داده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا ما بیکارو علافیم پاشیم از شهرستان بریم دم در اتاقشون التماس کنیم

الانم میمردن؟؟؟؟؟؟جونشون درمیومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خفه میشدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون دیشب بگن که موند برا 12؟؟؟؟؟؟؟ بحد کافی ما اعصابمون از خیلی چیزا داغونه

نمیخاد دیگه اینا نمک بپاشن رو زخممون........عوضیا.........سادیسمیاااااااااا

yana

New member
واییییییییییییییییییییییی خدا لعنتشون کنه منو بگو از دیشب خواب به چشام نیومده همین الان دیدم به خدا هزار بار بیشتر اومدم تو سایت

kakoo

New member
میگما، کاکو اینا فقط تو تقویم دنبال یه روز تعطیلی میگردن برن عشق و حال.... بعد اونوقت فوق کارشناسای مملکت ای همه پژوهش و مطالعه میکنن تا علت عقب ماندگی جامعه رو بفهمن. عامو ولوم کن....:

vitamin

New member
beautiful_avatar.png

دوستان هرکدوم از این شکل ها اوضاع ما رو نشون میده البته الان بیشتر اون عصبانیته تو همه هست

2 شكل بالا سمت راست و چپ خانم وزير هستن سمت راست در ظاهر ناراحت از تاخير نتايج شكل سمت چپ باطن رو نشون ميده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا