اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بچه ها لطفا به دوستاتون آشناهاتون فامیلاتون هم اتاقیای سابقتون هم کلاسیاتون و... اطلاع بدین که باهاتون بیان هرچی جمعیت زیادتر باشه تاثیرش بیشتره حتی کسی میتونه با والدینش بیاد هیچ شکالی نداره اتفاقا بهترم هست.

mahcima

New member
حرف شما کاملا درسته منم قصد جسارت نداشتم اما دارم تو پیجای مختلف میبینم کسائی که اعلام آمادگی کردن اکثرا شهرستانین که بعضیاشون گفتن یه 2 نفری رو هم میارن اما تعجب کردم از استان تهران به این بزرگی چرا به اون صورت کسی نیست اعلام آمادگی نکرده . فقط همین.

دوستم منم مثله شما تعجب كردم ولي منظورم كلي بود
چه اونايي كه تهرانن چه اونايي كه شهرستان خودشون بايد به فكر خودشون باشنو نذارن حقشون خورده بشه

آخرین ویرایش:

flor

New member
یکی از نماینده های مجلس نامه ای تهیه کرده!قراره اسرع وقت در مجلس عنوان بشه(خواهرش رشته ی تغذیه ست).نگران مجلس نباشین

ماتاتا

New member
سلام اگرتهران بودم حتما میومدم من با یه بجه یکساله امسال تلاش خودمو کردم .اصلا انتظار نداشتم قبول نشم.واقعا حقمون ضایع شد.امیدوارم موفق باشید.

mahii

New member
بچهها من مطمینم بیشتراز اینایی ک اسم نویسی کردن شنبه میان ایشالله .......
susan40_1.jpg

lodestar1110

New member
بچه ها من به دوستم گفتم یه صدتائی کاغذ پرینت بگیره با شعارای مختلف واسه روز شنبه حتی از بچه هام خواستم نظر راجع به شعارا بدن جوری که پر مغز باشه اما متاسفانه استقبالی ندیدم
توی شعارها بهتره تاکید کنیم که اگر قرار بوده ظرفیتها کم بشه باید چند ماه قبل از کنکور گفته میشده
چون اگر تاکید بر بالا رفتن ظرفیت داشته باشیم کلی دلیل و مدرک میارن که کم کردن ظرفیت به صلاح مملکته

Y77

New member
به اینم اشاره کنید : مگه ظرفیت ها یه ساله به اینجا رسیده که میخواند عرض یک سال کم کنند اگر هم قرار به کم کردن هست با همون شیبی که ظرفیت اضافه کردن کم کنند

mahii

New member
اعتراض اصلی ما به عدم اطلاع رسانی کاهش ظرفیتها قبل از کنکور است

به اینم اشاره کنید : مگه ظرفیت ها یه ساله به اینجا رسیده که میخواند عرض یک سال کم کنند اگر هم قرار به کم کردن هست با همون شیبی که ظرفیت اضافه کردن کم کنند
اره منم موافقم........

lodestar1110

New member
دوستانی که امسال مجاز نشدن با حتی با اضافه شدن ظرفیتها هم امیدی به قبولی ندارن(مثل من)
حتما در تجمع شنبه شرکت کنن
چون اینهایی که امسال رتبه شون بالاتر از ما شده اگر امسال قبول نشن سال دیگه رقیب ما میشن و احتمال قبولی ما کم میشه
پس حتما شرکت میکنیم

دوستان بهتره حرفامونو یک کاسه کنیم که اونجا هزارتا حرف مطرح نشه. مثلا بین الملل زیاد نشده دوستان.
فعلا بیخیال بین الملل اونجا نباید هر کس یه حرف بزنه. تاکید می کنم اونجا سوتی بگیرن حقتون رو نمی دن.

bacillus.bs

New member
اميدوارم موفق بشيد
والا سال ديگه ميشه نصف اين
و اين سير نزولي همين جور ادامه پيدا ميكنه

بچه ها پور کاظمی بهمن 92 قبل ثبت نام گفته اگه افزایشی نداشته باشیم کاهشی هم نداریم از این بر علیه اونا استفاده میکنیم حتما مصاحبشو با ایسنا بخونـــــــــــــــــــــــین.

دل آرام

New member
یکی از نماینده های مجلس نامه ای تهیه کرده!قراره اسرع وقت در مجلس عنوان بشه(خواهرش رشته ی تغذیه ست).نگران مجلس نباشین

به به پارتیمون کلفت شد آخ جوووووون

فقط بهش تاکید کن همه رشته ها رو بگه نه فقط تغذیه رو .
روانشناسی با 40 درصد کاهش این در شرایطیه که وزارت خونه واسه بورد روانپزشکی یه دوره روان درمانی گذاشته و درسای ما رو برده واسه روانپزشکیا ! اخه ادم به این بی سوادای بی ملاحظه چی بگه !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا