اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

xavad

New member
دوستان عزیز من آدرس فیسبوکم رو دادم که بتونیم با هماهنگی بیشتری به هدفمون برسیم واسه بعضی ها متاسفم که اومدن و پیامهای رکیک نوشتن . دیگه نمیدونم چی بگم. واقعا متاسفم

mahii

New member
دوستان عزیز من آدرس فیسبوکم رو دادم که بتونیم با هماهنگی بیشتری به هدفمون برسیم واسه بعضی ها متاسفم که اومدن و پیامهای رکیک نوشتن . دیگه نمیدونم چی بگم. واقعا متاسفم
:shocked:.......................

م.صفری

New member
big like
راه رهایی از هزینه های سرسام آور درمان سرمایه گذاری در بخش پیشگیریه کاری که کشورای توسعه یافته دارن انجام میدن

اره متاسفانه
چی بگم ...من لیسانسم پرستاری اگه این پزشکا فقط اجازه بدن 50% کاری که خوندیمو تو بیمارستان اجرا کنیم مذت بستری بعضی بیمارا نصف میشه
کار خاصی هم نیست فقط اموزش
اما مارو محدود کردن به کاغذ بازی و دادن دارو
اصن فایده نداشت اون رشته رو ادامه میدادم
فقط سرخوردگی داره
وقتی همه وزارت دشت پزشکاس خب معلومه ماها باید این قد حقمون خورده شه :mad_majidonline:

Azin E

New member
بچه ها به نظرم اگه بنر یا هر چیز تایپ شده بزرگ داشته باشیم خیلی تاثیر گذاره.من جایی رو نمیشناسم که چاپ کنه ولی تو هزینش شریک میشم.فکر کنم اگه نفری 10 تومن بدیم بشه باهاش کلی کار کرد.هر کس جایی رو میشناسه اعلام کنه

mohammad233

New member
بچه ها . متن رییس سازمان نظام پزشکی را بخوانید و در ادبیات اعتراضتان از آن الگو بگیرید:
لینک: http://irimc.org/NewsDetail.aspx?nssi=a149b6ce-9300-4604-aaad-bebc64a7fff5&Lang=FA
رئیس کل سازمان نظام پزشکی طی نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص کاهش سهمیه دستیاری پزشکی، اصلاح این مصوبه را خواستار شد.

جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم
با احترام، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، همان‌طور که مستحضرید آزمون دستیاری پزشکی یکی از مهم‌ترین و سخت‌ترین آزمون‌های کشور است که سالانه جمع عظیمی از این رشته با هم به رقابت می‌پردازند. اخیراً در مجلس شورای اسلامی 30 درصد از سهمیه‌ی آزمون دستیاری پزشکی کاهش و به مناطق محروم اختصاص یافته است. این در حالی است که سابق بر این، ظرفیت این مناطق جزو ظرفیت‌های مازاد بوده و در حال حاضر از سهمیه‌ی اصلی آزمون کسر شده است.
از آنجا که بسیاری از همکاران پزشک نزدیک به چندین سال از عمر خویش را صرف آمادگی این آزمون می‌نمایند با این روش بسیاری از کسانی که نمرات بالاتری کسب کرده‌اند یا از انتخاب رشته دلخواه محروم و اجباراً به رشته‌هایی دیگر خواهند رفت و یا موجب سرخوردگی و یأس در آنان شده و موضوع مهم‌تر دیگر آنکه به رغم همه زحمات صورت گرفته روی به سوی خروج از کشور می‌نهند که اکنون نیز به طور فزاینده‌ای قابل مشاهده است. اگر قرار بود این کار بی‌سابقه به این شکل صورت پذیرد می‌بایست حداقل از یکی دو سال قبل به اطلاع ذینفعان می‌رسید تا خود را برای چنین شرایطی آماده سازند.
نکته قابل ذکر و مهم این که علی‌رغم همه تلاش‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بعضاً فرستادن یک متخصص با آن همه هزینه‌های گزاف به یک شهر محروم نه تنها مبتنی بر عدالت اجتماعی نیست، بلکه اتلاف وقت، سرمایه و نیروی انسانی است.
لذا از جنابعالی که از علاقه‌مندان به جامعه‌ی پزشکی می‌باشید خواهشمند است نسبت به اصلاح روند مذکور که خیر و صلاح کشور و آینده‌ی جوانان پر امید این مرز و بوم در آن لحاظ شده باشد به هر نحو متقضی که صلاح می‌دانید اقدام لازم را مبذول فرمائید.

دکتر علیرضا زالی
رئیس کل

م.صفری

New member
بچه ها . متن رییس سازمان نظام پزشکی را بخوانید و در ادبیات اعتراضتان از آن الگو بگیرید:
لینک: سازمان نظام پزشکي جمهوري اسلامي ايران
رئیس کل سازمان نظام پزشکی طی نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص کاهش سهمیه دستیاری پزشکی، اصلاح این مصوبه را خواستار شد.

سلام علیکم
با احترام، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، همان‌طور که مستحضرید آزمون دستیاری پزشکی یکی از مهم‌ترین و سخت‌ترین آزمون‌های کشور است که سالانه جمع عظیمی از این رشته با هم به رقابت می‌پردازند. اخیراً در مجلس شورای اسلامی 30 درصد از سهمیه‌ی آزمون دستیاری پزشکی کاهش و به مناطق محروم اختصاص یافته است. این در حالی است که سابق بر این، ظرفیت این مناطق جزو ظرفیت‌های مازاد بوده و در حال حاضر از سهمیه‌ی اصلی آزمون کسر شده است.
از آنجا که بسیاری از همکاران پزشک نزدیک به چندین سال از عمر خویش را صرف آمادگی این آزمون می‌نمایند با این روش بسیاری از کسانی که نمرات بالاتری کسب کرده‌اند یا از انتخاب رشته دلخواه محروم و اجباراً به رشته‌هایی دیگر خواهند رفت و یا موجب سرخوردگی و یأس در آنان شده و موضوع مهم‌تر دیگر آنکه به رغم همه زحمات صورت گرفته روی به سوی خروج از کشور می‌نهند که اکنون نیز به طور فزاینده‌ای قابل مشاهده است. اگر قرار بود این کار بی‌سابقه به این شکل صورت پذیرد می‌بایست حداقل از یکی دو سال قبل به اطلاع ذینفعان می‌رسید تا خود را برای چنین شرایطی آماده سازند.
نکته قابل ذکر و مهم این که علی‌رغم همه تلاش‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بعضاً فرستادن یک متخصص با آن همه هزینه‌های گزاف به یک شهر محروم نه تنها مبتنی بر عدالت اجتماعی نیست، بلکه اتلاف وقت، سرمایه و نیروی انسانی است.
لذا از جنابعالی که از علاقه‌مندان به جامعه‌ی پزشکی می‌باشید خواهشمند است نسبت به اصلاح روند مذکور که خیر و صلاح کشور و آینده‌ی جوانان پر امید این مرز و بوم در آن لحاظ شده باشد به هر نحو متقضی که صلاح می‌دانید اقدام لازم را مبذول فرمائید.

دکتر علیرضا زالی
رئیس کل

میبینین چقد پشت همن :wacsmiley:

abtin13

New member
لینک: سازمان نظام پزشکي جمهوري اسلامي ايران

سلام علیکم

دکتر علیرضا زالی
رئیس کل

اونا صنف خودشون رو دارن و رییس صنف هم وظیفه اش حمایت از هم صنفی های خودش هست.ما هم اگه حداقل نظام آزمایشگاهی داشتیم پشتمون به یه جایی گرم می شد.وقتی برای آزمایشگاهی ها هم پزشکان تصمیم می گیرن چه انتظاری می شه داشت؟

Azin E

New member
اره متاسفانه
چی بگم ...من لیسانسم پرستاری اگه این پزشکا فقط اجازه بدن 50% کاری که خوندیمو تو بیمارستان اجرا کنیم مذت بستری بعضی بیمارا نصف میشه
کار خاصی هم نیست فقط اموزش
اما مارو محدود کردن به کاغذ بازی و دادن دارو
اصن فایده نداشت اون رشته رو ادامه میدادم
فقط سرخوردگی داره
وقتی همه وزارت دشت پزشکاس خب معلومه ماها باید این قد حقمون خورده شه :mad_majidonline:

دست رو دلم نذار که خونه.منم لیسانسم پرستاریه.ارشدو بیوتک دادم.به قول یه دوستی تو بیمارستانای ایران یا پزشکی یا هیچی

بچه ها من با نماینده مجلس حرف زدم تلفنی اقای ابوالفضل ابوترابی اعتراض کردم گفت اعتراضتو بنویس بده دفترم تا این هفته ببرم نامتو تهران منم نوشتم یه پرینتم از گفته پور کاظمی گرفتم ضمیمه ی نامه ام کردم به عنوان مدرک .ایشالا درست بشه.

بچه ها من به دوستم گفتم یه صدتائی کاغذ پرینت بگیره با شعارای مختلف واسه روز شنبه حتی از بچه هام خواستم نظر راجع به شعارا بدن جوری که پر مغز باشه اما متاسفانه استقبالی ندیدم

چرا اینقدر از استان تهران کمن ؟؟!!!چرا تعداد استان تهرانیا واسه اعتراضو اعلام آمادگی کمه؟!!!!استان تهران که باید بیشترین داوطلبو داشته باشه که!!!!! یعنی تمامشون راضین؟!!!یا دیگه بیخیال شدن یا تنبلن واسه رفتن به وزارت خونه و مجلس؟!

بچه ها یکی از اقواممون چند سال پیش راجع به وضعیت استخدامیشون جلوی مجلس تحصن کرده بودن که نتیجم گرفتن ، ایشون بهم گفتن ما خیلی موندیم پشت در، و واقعا تحصن کردیم، تحصن کنیم تا جواب بگیریم البته ایشون گفتن تعداد ما زیاد بودگفتیم تا یه جواب حتمیو قطعی به ما ندین ما از اینجا نمیریم ،ما هم باید اینجوری تحصن کنیم البته ایشون گفتن تعداد ما زیاد بود.

mahcima

New member
Man tehraniam dafeye pish raftam in dafam miam :)
Vali be nazare man gereftane hagh rabti be tehran boodan ya naboodan nadare chon harkas baraye khodeshe k unjast
Midoonam shayad tehran umadan sakhte vali age miyayn baraye khodetoone k umadin o az haghetoon defa kardin

بچه ها یکی از اقواممون چند سال پیش راجع به وضعیت استخدامیشون جلوی مجلس تحصن کرده بودن که نتیجم گرفتن ، ایشون بهم گفتن ما خیلی موندیم پشت در، و واقعا تحصن کردیم، تحصن کنیم تا جواب بگیریم البته ایشون گفتن :گفتیم تا یه جواب حتمیو قطعی به ما ندین ما از اینجا نمیریم ،ما هم باید اینجوری تحصن کنیم البته ایشون گفتن تعداد ما زیاد بود.

mahcima

New member
بچه ها من به دوستم گفتم یه صدتائی کاغذ پرینت بگیره با شعارای مختلف واسه روز شنبه حتی از بچه هام خواستم نظر راجع به شعارا بدن جوری که پر مغز باشه اما متاسفانه استقبالی ندیدم

به نظرم اسم اون نماينده با حمايت حمايت خوبه

حرف شما کاملا درسته منم قصد جسارت نداشتم اما دارم تو پیجای مختلف میبینم کسائی که اعلام آمادگی کردن اکثرا شهرستانین که بعضیاشون گفتن یه 2 نفری رو هم میارن اما تعجب کردم از استان تهران به این بزرگی چرا به اون صورت کسی نیست اعلام آمادگی نکرده . فقط همین.

والا باید آدم بره جلو تلاش کنه واسه هدفش تا ببینه نتیجه ای هم داره یا نه همین بچه های اینجا کلی پیجای مختلف اطلاع رسانی کردن که حالا نتیجه ی تلاششونو دارن میبنن و اونم اینه که تعداد داره زیادتر میشه/انشالا نتیجه بگیریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا