فهیمه محمدی
New member
بچه ها لطفا به دوستاتون آشناهاتون فامیلاتون هم اتاقیای سابقتون هم کلاسیاتون و... اطلاع بدین که باهاتون بیان هرچی جمعیت زیادتر باشه تاثیرش بیشتره حتی کسی میتونه با والدینش بیاد هیچ شکالی نداره اتفاقا بهترم هست.
حرف شما کاملا درسته منم قصد جسارت نداشتم اما دارم تو پیجای مختلف میبینم کسائی که اعلام آمادگی کردن اکثرا شهرستانین که بعضیاشون گفتن یه 2 نفری رو هم میارن اما تعجب کردم از استان تهران به این بزرگی چرا به اون صورت کسی نیست اعلام آمادگی نکرده . فقط همین.
توی شعارها بهتره تاکید کنیم که اگر قرار بوده ظرفیتها کم بشه باید چند ماه قبل از کنکور گفته میشدهبچه ها من به دوستم گفتم یه صدتائی کاغذ پرینت بگیره با شعارای مختلف واسه روز شنبه حتی از بچه هام خواستم نظر راجع به شعارا بدن جوری که پر مغز باشه اما متاسفانه استقبالی ندیدم
کاملا مطمئنیم که نتیجه میده وگرنه بیکار که نیستیم این همه وقت بذاریمخسته نباشید بچه ها
فکر میکنید نتیجه ای هم داره؟!
اعتراض اصلی ما به عدم اطلاع رسانی کاهش ظرفیتها قبل از کنکور است
اره منم موافقم........به اینم اشاره کنید : مگه ظرفیت ها یه ساله به اینجا رسیده که میخواند عرض یک سال کم کنند اگر هم قرار به کم کردن هست با همون شیبی که ظرفیت اضافه کردن کم کنند
یکی از نماینده های مجلس نامه ای تهیه کرده!قراره اسرع وقت در مجلس عنوان بشه(خواهرش رشته ی تغذیه ست).نگران مجلس نباشین
یکی از نماینده های مجلس نامه ای تهیه کرده!قراره اسرع وقت در مجلس عنوان بشه(خواهرش رشته ی تغذیه ست).نگران مجلس نباشین