اعتراض به کاهش شدید ظرفیت ارشد پزشکی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamaie

New member
دوستان من تاتونستم زنگ زدم وزارت بهداشت و اعتراض کردمو درخواست افزایش ظرفیت. اولش مث توپ منو پاس دادند بعدش رسید به نفر که اونم بهم گفت اصلا دست وزارت خونه نیست!!! (کی باورش میشه؟) میگه ظرفیت ها رو دانشگاه ها اعلام میکنه و این ظرفیت از چندتا فیلتر رد میشه تا میرسه به اینی که هست . خود دانشگاه ها این ظرفیت رو اعلام کردند و اگه اونا اعلام آمادگی کنند که حاضرند بیشتر بگیرند ما هم تایید میکنیم. بعدش گفت تا پارسال فشار مجلس زیاد بود امسال اصلا فشار نیاوردند برای ارشد گرفتن . پرسیدم چرا نصف روزانه بین الملل میگیرید آیا میخاید پول روزانه هارو از جیب بین المللی ها در بیارید ؟! گفت کساییی که اینو تصویب کردند توجیهشون جور دیگه است معتقدند هستند کسایی که خیلی راحت سه چهار برابر این مبلغ رو حاضرند خارج خرج کنند خب چرا پولشونو ببرند خارج؟! همین جا خرج کنند.
تهش هم بهم گفت.... عزیز خودتو بیخود عذاب نده دستت به هیج جا بند نیست . قشنگ اینو بهم گفت!!!!
گفت احتمال افزایش ظرفیت ها هم ضعیفه . منم گفتم من دستم به تلفن بیشتر نمیرسه همه که اینجوری نیستند.
از این پرسیدم که چرا قبل عید نگفتید ما بیشتر بخونیم؟! واسش عجیب بود... از اعتراض ترسیده بودند واسه همین قبلش اطلاع ندادند!!!

اینطور بگم مسئولان دو زار مارو مد نظر قرار ندادند ! به همه فشارها و محدودیت ها و مزایا و عواقب فک کردند جز سرنوشت ما!!!

اینم شماره فکس معاونت آموزشی وزیر بهداشته... بنویسید خطاب به دکتر ضیاعی. واسش فکس بدید و ملتمسانه و مودبانه ازش درخواست کنید که تو ظرفیت ها تجدیدنظر کنند و پیگیر اوضاع ما باشند. زنگ زدن فایده نداشت منشیش گفت فکس میرسه به دست خودش!
88363983
البته با کد تهران

سلام منم بیکار ننشستم دیروز تو مهمونی که دعوت بودم یکی از کارمندای ۲۵ سال سابقه ی بهداشت رو دیدم البته اون بنده خدا تو دایره ی امتحانات نیست قسمت دیگه ایه ولی همه چیو پرسیدم و کلی صحبت کردیم اون هم گفت پیگیری کنید ولی بعیده به جایی برسه گفت روزانه هزاران نامه و ای میلو غیره میاد که کیلویی ابطال میشه شاید کسی شانس بیاره یه نامه برسه دست وزیر یا منشیش یا کسایی که کاری از دستشون بر میاد .... ودر نهایت گفت این موضوع کاهش ظرفیتارو از طریق همکاراش کنترل میکنه ببینه علتش چیه اما در کل امیدی نیست ....

RNAi

New member
بچه ها حالا دقیقا چیکارکنیم؟؟؟؟؟؟؟من هنوزباورنمیکنم نصف شده ظرفیتامون.انگار اینارو جو گرفته دانشجوزیاد گرفتن ماباید تاوان بدیم....

roshan

New member
یعنی مسخره ترین پاسخی که میتونستن به اعتراضات ما بدن همین بود

اینجا رو داشته باشین:
( معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در مقطع کارشناسی ارشد بسیاری از رشته ها نیاز فوری کشور نیست که بخواهیم برای آنها هزینه آموزش رایگان داشته باشیم اما به دلیل علایق افراد به ادامه تحصیل در آن رشته ها، آنها را در فهرست رشته های خود داریم از همین رو افراد می توانند در این رشته ها با پرداخت شهریه ادامه تحصیل دهند. )

پس اینجور که ایشون قرمودن همه رشته های پیراپزشکی نیاز فوری نیستن که امسال واسه همشون بیشتر ظرفیت به صورت شهریه ای هست ... بله دیگه توی کشوری که پزشک سالاریه همین برخورد با رشته های پیراپزشکی میشه

sara77

New member
عاغا من هنوز تو کف میکروبم یکی نیس بگه وزارت بهداشت خونت خراب حداقل 50 کم میکردی اصن70 تا کم میکردی نه 80تا تازه 80 هم نه 81 اون یه نفر گیر کنه تو گلوشون

مهلا1991

New member
بچه ها پس چکار میکنید؟به این شماره زنگ بزنید برای باشگاه خبرنگارانه
خانمه خیلی محترمه و بمن گفت شما دومین نفرید که درباره ی این موضوع تماس گرفتید
توروخدا زنگ بزنید
22012647

shahrzad_a

New member
یعنی مسخره ترین پاسخی که میتونستن به اعتراضات ما بدن همین بود

اینجا رو داشته باشین:
( معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در مقطع کارشناسی ارشد بسیاری از رشته ها نیاز فوری کشور نیست که بخواهیم برای آنها هزینه آموزش رایگان داشته باشیم اما به دلیل علایق افراد به ادامه تحصیل در آن رشته ها، آنها را در فهرست رشته های خود داریم از همین رو افراد می توانند در این رشته ها با پرداخت شهریه ادامه تحصیل دهند. )

پس اینجور که ایشون قرمودن همه رشته های پیراپزشکی نیاز فوری نیستن که امسال واسه همشون بیشتر ظرفیت به صورت شهریه ای هست ... بله دیگه توی کشوری که پزشک سالاریه همین برخورد با رشته های پیراپزشکی میشه
یعنی چی این جوایشونه!!!!!!!!!!!! یعنی تغییر نمی دن؟

ممنون از حمایت همه منم به هر جایی که شما گفتین ایمیل زدم و اعتراض کردم. من رشته ام هماتولوژیه. از بچه هایی که رفتن اعتراض خبری نشد؟ بهشون چی گفتن؟ من خیلی نگرانم به خدا پول مازاد رو نداریم؟

رها93

New member
پول مازاد رو کسی نداره! یه بنده خدا به زورم جور کنه بره تهش مارک میزنن پولی خونده ها! نمیگن کلی زحمت کشیده!
یکی ازین پولا داشته باشه میره خارج از کشور چرا بمونه اینجا که هر روز یه برنامه راه میندازن!!

abbas gara

New member
دوستان خواهشا به اقای کوچک زاده ایمیل بزنید ایشون نماینده مجلس و عضو کمیسیون اموزش مجلس هستن . گفتن ایمیل بزنید تا پیگیری کنم kouchakm@modares.ac.ir

رها93

New member
دوستان من ایمیل زدم شما هم به آقای کوچک زاده ایمیل بزنید

Persian-Masoud

New member
دوستان خواهشا به اقای کوچک زاده ایمیل بزنید ایشون نماینده مجلس و عضو کمیسیون اموزش مجلس هستن . گفتن ایمیل بزنید تا پیگیری کنم kouchakm@modares.ac.ir

هه!!
کوچک زاده! این آدم معلوم الحال!
ایشون برن به فحش دادنشون در مجلس ادامه بدن بهتره.

دوستان بنده همونطور که قبلا عرض کردم سیستم پزشکی بهداشتی کشور به سرباز نیاز داره. سرباز هم یعنی لیسانس. مطمئن باشین اگر میتونستن هر سال 5 نفر ارشد برمیداشتن یک نفر دکترا!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara77

رها93

New member
اینا میخوان پولی بگیرن . ! آخه کی پول میده اینجا! میره خارج از کشور دیگه! حالا مدرک دکترا هم نیس بگیم ارزش داره! ارشد یه مدرک که هیچ جا به کار نمیاد!!

ROJO

New member
هه!!
کوچک زاده! این آدم معلوم الحال!
ایشون برن به فحش دادنشون در مجلس ادامه بدن بهتره.

دوستان بنده همونطور که قبلا عرض کردم سیستم پزشکی بهداشتی کشور به سرباز نیاز داره. سرباز هم یعنی لیسانس. مطمئن باشین اگر میتونستن هر سال 5 نفر ارشد برمیداشتن یک نفر دکترا!

باشه! خوبه! باز خوب زمان بندی شد ورودی های ارشد 91 ک با رتبه های در کوزه ای رسیده بودن ب این مقطع هم تو این سیلاب گیر افتادن

بذا ازینور ببندن ازونورم بسته شه ;)

من یکی ک حقمو ازین سیستم درپیت میگیرم

مهلا1991

New member
بچه ها به اینجا هم زنگ بزنید برای ریاست جمهوریه
خانمه دقیق همه ی حرفاتونو یادداشت میکنه
من زنگ زدم دقیقا گفتم چند درصد کاهش ظرفیت داشتیم
سریع زنگ بزنید داره دیر میشه
6133

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا