.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

eeeeeeehsan

New member
رییستم مخالفه احسان خان
ایییییشش
مخالفم میفهمی مخالف
لفظ تقلبو بدم اومد بکار بردی ایییشششششششششش
:image170:

ایییییییییییییخخخخخخخ همش مخالفی تو :mad_majidonline:
اصن حالا که اینطور شد من میرم معاونت آموزش مدون میگم مهرت رو باطل کنن :tonguesmiley: پروانه مطبم بهت ندن، میگم زیر امتیاز در رفتی :tonguesmiley:

شفق بانو

New member
توجه توجه

*** روال مسابقه تغییر کرد و از این به بعد دوستان جواب حدس رو در قالب پیام خصوصی به آقا احسان ارسال کنند /ممنون

*** از این به بعد اجرای مسابقه به عهده ی داداش مکسین و اقا احسان هست / مدتی در خدمت شما نخواهم بود

*** همچنان دوستانی که مایل به شرکت در مسابقه هستن میتونن عکس و خاطره بچگی رو برای بنده ارسال کنند

موقتا فقط این دوره با این شکل اجرا میشه [/QUOTE]

من به نظرات تمام دوستان احترام گذاشتم و میذارم/ برای یه بارهم که شده انتظار داشتم متقابلا به نظرم احترام گذاشته بشه اما گویا توقعم بی جا بود

در پست قبلی ذکر شد »بطور موقت فقط این دوره» :smilies:

تاپیک تنها یک هدف رودنبال میکنه و اون هم دور هم شاد بودنه که فکر کنم داره از هدفش دور میشه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

نوتر

New member
داشی من به ریش سفیدت احترام میذارم و جوابتو نمیدم، ولی یه دونه کوچولو طلبت
731617_victory.gif

ولی در دفاع از اون کاربرا بگم،
اولن حتمن یه چیزی میدونستن که گفتن، دومن چرا اتفاقن هم جرأتش رو دارن هم به نظر خودشون اعتقاد دارن، تو تاپیک نگفتن چون نمیخواستن جو تاپیک رو بد کنن.
من تاکید کردم به صورت موقت فقط دو روز.. شما صاحب مختاری خاااان :))

شفق به من لطف داشته و گفته مجری مسابقه باشم، این دور رو من عوضش نمی کنم، بچه ها لطفن پ خ بدن و یا تو امتیاز بگن.

ببین عزیزم شما جواب منو بده اصلا به ریش سفیدم احترام نذار.

یکی طلبم؟؟؟ :tonguesmiley:

حتما یه چیزی میدونستن؟؟؟؟؟ یعنی میگی حتما تقلب شده؟؟؟
جالب شد قضیه

اجرای این مسابقه نباید دست هر کسی میفتاد مکسین داشت عالی اجرا میکرد.
هدف سنجش عیار مجری بود که مشخص شد
پس به اون کاربر بگو الان که اینجوری شد معلوم شد از اینکه ما جواب میدادیم ناراحت بودی انگار خخخ:25r30wi:

واقعا جای تاسف داره که این تاپیک به این زیبایی که استارت اولیه و فکر اولیش توسط مهنا داده شده بود اینجوری پیش بره.

آقا احسان یبار دیگه از لفط چیزی میدونستند(یعنی برندگان تقلب کردند) استفاده کردی باز هم میگم اشکال نداره جوونه :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

N@RVIN

Well-known member
احسان خاله نظرات رو اعمال کنید فقظ شنیدن نظرات کافی نیست

آرا رو بشمارید هر کدوم بیشتر بود همونو انجام بدید لطفا

البته من از همین تریبون میگم ممتنعم خخ

برای اینکه جو دیکتاتوری ابجاد نشه عرض می نمویم

ببخشید که همینجوری رک می گویم من همیشه تو زندگیم زبان سرخ بودم :/

eeeeeeehsan

New member
ببین عزیزم شما جواب منو بده اصلا به ریش سفیدم احترام نذار.

یکی طلبم؟؟؟

حتما یه چیزی میدونستن؟؟؟؟؟ یعنی میگی حتما تقلب شده؟؟؟
جالب شد قضیه

این مسابقه نباید دست هر کسی میفتاد مکسین داشت عالی اجرا میکرد.
هدف سنجش عیار مجری بود که مشخص شد
پس به اون کاربر بگو الان که اینجوری شد معلوم شد از اینکه ما جواب میدادیم ناراحت بودی انگار خخخ

واقعا جای تاسف داره که این تاپیک به این زیبایی که استارت اولیه و فکر اولیش توسط مهنا داده شده بود اینجوری پیش بره.

آقا احسان یبار دیگه از لفط چیزی میدونستند(یعنی برندگان تقلب کردند) استفاده کردی باز هم میگم اشکال نداره جوونه

...........

فقط یکی از همین دوستامون تو پیام گفتن واژه تقلب یکم تنده؛
من از همینجا از همه عذرخواهی می کنم که گفتم تقلب صورت گرفته. :rose:
من اصلن روی صحبتم به کسی خاصی نبود.
باورم بکنید اصلن نمیدونم کیا گفتن، صرف اینکه دوست داشتم به نظرشون احترام بذارم گفتم دوستان نظرشون رو پ خ کنن.
سری بعدی هرطور شما بگین، مسابقه مال همست و اصلن برد و باخت اهمیت نداره.
فقط بیاین قضاوت نکنیم و به نظرات هم احترام بذاریم خواهشن :)))

آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
عـالـم مـجـازی هـم مـحـضـر خـداسـت...

یـادت بـاشـد خـدا یـک کـاربـر هـمـیـشـه آنـلایـن ایـنـجـاسـت..

تـک تـک کـلـیـک هـایـت را مـی بـیـنـد...

حـواسـت را جـمـع کـن...شـرمـنـده اش نـشـوی !!!

.
باتشکر:riz304:

images

کرهانی

New member
خاله ناری لذت مسابقه به اینه که خودمون حدس بزنیم، وگرنه یه مسابقه سادست و برد و باخت نباید کسی رو خوشحال یا ناراحت کنه. :))
اصل اینه که دور هم خوش باشیم. تاپیک اسپم سرا هم سید گذاشته که واسه کل کل و اسپم و بگو بخند.
این سری هم پیشنهاد من بود که به طور موقت دوستان نظراتشون رو پ خ کنن، ببینیم تقلبی صورت میگیره یا نه.
البته من مد نظرم کسی خاصی نیست، چون تعداد تو این دو سری آخر تعداد برندگان خیلی زیاد بود.

خب تو پیام خصوصی بگیم که دیگه دورهمی نمیشه:dadad4:

ولی انصافا خیلی بچه نازیه:sarma: مثل بچگی من بی کیفیتم نیست:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

کرهانی

New member
من امتیازام تموم شد:65d6a5d6s:
شرمنده باقی امتیازات دوستان رو بعد 24ساعت میدم:riz513:

راستی این امتیازا به چه درد میخورن؟؟:(50):
من نمیدونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

کرهانی

New member
قیافه اش به این sepid71 میخوره ..هی فرت و فرت ازین عکسا میذاشت که کنار سرشون دو تا دم اسبی درست کردن واسشون ...:whistle:

خخخخ مکسین هی بهانه میاوردی عکس بزرگی نیست نمیشه تشخیص داد
منکه قبلا عکس خودم آواتارم بود:smiliess (3): اصن چشمام تابلو بود:riz481:

کرهانی

New member
459f8ebb506c.jpg

کرهانی
زیرا
از جلوه های ویژه استفاده کرده اون دم اسبی موهاش فتوشاپه خخخخخ
موهاش پسملونس خخخخ
خخخخ آتشین آجی عجب استدلالی:riz481:
ولی به جان خودم موهام فوتوشاپ نیست:dadad4: من فخط چون عسکم تک نبود پشتشو سفید کردم:sadsmiley:

کرهانی

New member
چقدر قسمت خاطرات دوران کودکی سخت بود:dadad4:
کرهانی گفت:
من بچه بودم چون نسبت دخترا به پسرا تو کوچمون خیلی کمتر بود و خانواده ام دختر دوست بودن خیلی بابت دختر بودنم مغرور بودم و با پسرا بازی نمی کردم و در واقع اصن حسابشون نمی کردم خخخ یه بلایی سر پسرهمسایه بیچارمون اورده بودم با یکی از دوستام که ارزو داشت دختر باشه...میخواست بره زیر رنگین کمون کلی افسرده شد که نتونست بره...آخرش یک روز رفت وسط گردباد:5:

خاطره بامزه یادم نمیاد... رفتم از مامانم میپرسم مامان یه خاطره از بچگیم بگو میگه چمیدونم از صبح عروسکاتو برمیداشتی میرفتی تو باغچه شب می اومدی...یعنی این عخش مادر فرزندی داغونم کرد:1dco2x0p1lilzhfpg1t
از ویژگی های بارزم میگن خوش اخلاق و مهربونم:rolleyessmileyanim: اما نمیدونم اینجا منو چطور میشناسن...دوستانی که حدس زدید خصوصیت بارزمم بگید

کرهانی

New member
عاقا حالا ک تکلیف ممد معلوم شد.بریم سر این عکس جدیده.
ی جانی بالفطره بوده در بچگی ها.
سپید بیا بگو خودتی یا نه
خخخخ کریزی:riz481:
اتفاقا جالبه بدونید همون پسری که سیاه و کبودش کردم تو بزرگی خاستگارم شد:smiliess (8):(البته مردادی عروسی کرد)
کلا فک کنم این سیستم رو پسرا جواب بده:25r30wi:
باید یه سر برم کره گوجونپیو رو شت و پت و سیاه و کبودش کنم:25r30wi:

کرهانی

New member
نصف هیجان تاپیک مسابقه بچگی به این بود که وقتی سوژه بودم بیام جوابای بقیه رو بخونم:sad: اما الان دیگه هیجانش رفت

میگما یه کاری کنیم...به جای این تغییر روال بعد مشخص شدن نتیجه مسابقه ویژگی های اون فرد رو بگیم:rose:

نوتر

New member
منظورشون از احترام به نظرات دیگران اینه که:25r30wi:

اگه گفتن تقلب صورت گرفته بگین دستتون درد نکنه لطف کردین مرحمت فرمودید بنده نوازی کردین دست گلتون درد نکنه خیلی انسانید که گفتین تقلب صورت گرفته. ضمنا این کادو ناقابل هم تقدیم شما که فرمودین تقلب صورت گرفته. زنده باشین که توهین کردین. خخخخ:25r30wi:

کاری با اینکه تاپیک چجوری پیش میرفت نداشتم. چون گفتین تقلب کردین اونجا یکم برام قابل هضم نبود.

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
عـالـم مـجـازی هـم مـحـضـر خـداسـت...

یـادت بـاشـد خـدا یـک کـاربـر هـمـیـشـه آنـلایـن ایـنـجـاسـت..

تـک تـک کـلـیـک هـایـت را مـی بـیـنـد...

حـواسـت را جـمـع کـن...شـرمـنـده اش نـشـوی !!!

.
باتشکر:riz304:

images

دقیقا عالم مجازی هم محضر خداست

اینو باید به کاربری گفت که نقص خودشو با توهین کردن به برندگان داره میپوشونه.

اینکه بی دلیل به یه عده بگیم تقلب صورت گرفته خودش یعنی تهمت و افترا و تهمت و افترا هم گناهه.

SH!LA

New member
دقیقا عالم مجازی هم محضر خداست

اینو باید به کاربری گفت که نقص خودشو با توهین کردن به برندگان داره میپوشونه.

اینکه بی دلیل به یه عده بگیم تقلب صورت گرفته خودش یعنی تهمت و افترا و تهمت و افترا هم گناهه.

این مسابقه بهانه ای بود برای نشستن چند لحظه ای لبخنـد؛ روی لب های تو، دیگـران و من...

بهانه ای بود برای صمیمیتی بیشتـر بین مان...

بهانه ای بود برای گاهی اعتماد به نظر اکثریت...

بهانه ای بود برای این که گاهی فقط به اندیشه و حدس های خودت تکیه نکنی، مغرور نشوی...

بهانه ای بود برای این که دیگران را هم ببینی و با دیگـران بخندی؛ نه به دیگـران...!

و درود بر آن که همه ی این ها رو نادیده گرفت و نظری داد که خیلی ها را ناراحت کرد؛ حواست به گفته ها و رفتارت باشد...!

بالا