آمادگی برای ارشدآموزش بهداشت 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام پرنیا جون جه خبر خوبی؟
وای من چند وقت نبودم چی شده؟ تومنابع جدید اصلا" راماچاندرال نیست ؟ چه بلایی میخواد به سرمون بیاد:wacsmiley:

از هیلگارد توسالهای گذشته بیشتر از این فصلا سوال اومده : 3-7-8-11تا17
منم فعلا" دارم همینا رو میخونم.
جامعه رو چی کارکردی ؟ من هنوز تست نتونستم گیر بیارم:rolleyessmileyanim:

parnia

New member
سلام پرنیا جون جه خبر خوبی؟
وای من چند وقت نبودم چی شده؟ تومنابع جدید اصلا" راماچاندرال نیست ؟ چه بلایی میخواد به سرمون بیاد:wacsmiley:

سلام عزیزم..قربونت..شما خوبی؟

نه راماچاندران نیس...من انگار بهم الهام شده بودا...فقط جامعه و روان میخوندم که خداروشکر این دوتا همچنان هستن...

وای دست درد نکنه که فصولو روانو گفتی...هیشکی بهم نمیگفت..:dadad4:....

ولی دوستان اصلا بنظرم به خودتون استرس وارد نکنید..اتفاقا این تغییر ناگهانی ی کمم به نفعمونه...چون شرایط یکسانه م وطمئنا درصدا شدید افت میکنه...حالا ی جوری باید دلمونو خوش کنیم دیگه...:j58r36j3gcr4suxymup

ولی کلا قدمم خیلی سازگار بود به رشتتون...:ph34r-smiley:...

ali2013

New member
منم تمام زورم رو راما چاندارن و زیست گذاشته بودم که خدا رو شکر حذف شدن. فک کن اونم چطوری وقت گذاشته بود میون کار تو 15 دیقه استراحت یه صفحه میخوندم برگهای کتابو پاره میکردم عوض سیگار می بردم دستشویی میخوندم شبا همه که و با وجود دو شیفت کار طافقت فرسسسسسسسسسسسسسا تا 2 بیدار بودم اونجوری خوندم تازه برا زیست جمعه ها معلم خصوص گرفته بود کلی خحرج کردم اما هیچ به هیچ خدا صبرم بده این چند روزه خلی فشار روم بوده پاهام ترکیدن

ali2013

New member
سلام عزیزم..قربونت..شما خوبی؟

نه راماچاندران نیس...من انگار بهم الهام شده بودا...فقط جامعه و روان میخوندم که خداروشکر این دوتا همچنان هستن...

وای دست درد نکنه که فصولو روانو گفتی...هیشکی بهم نمیگفت..:dadad4:....

ولی دوستان اصلا بنظرم به خودتون استرس وارد نکنید..اتفاقا این تغییر ناگهانی ی کمم به نفعمونه...چون شرایط یکسانه م وطمئنا درصدا شدید افت میکنه...حالا ی جوری باید دلمونو خوش کنیم دیگه...:j58r36j3gcr4suxymup

ولی کلا قدمم خیلی سازگار بود به رشتتون...:ph34r-smiley:...

فک کن با درصدای متوسط 15 تهران قبول بشییییییییییییی وای مردم از خنده بقد بی خیای یکی از دوستام میگفت الان دیگه رو اینا تکیه نمیکنن میرن زبانو میخونن به چند دلیل . چون هیشکی زبانو نمیزنه دوما بدردشو ن میخوره تو ارشد ترم اول کلی ترجمه میدین که طرف خوب از پسشون بر میاد

تیام93

New member
منم تمام زورم رو راما چاندارن و زیست گذاشته بودم که خدا رو شکر حذف شدن. فک کن اونم چطوری وقت گذاشته بود میون کار تو 15 دیقه استراحت یه صفحه میخوندم برگهای کتابو پاره میکردم عوض سیگار می بردم دستشویی میخوندم شبا همه که و با وجود دو شیفت کار طافقت فرسسسسسسسسسسسسسا تا 2 بیدار بودم اونجوری خوندم تازه برا زیست جمعه ها معلم خصوص گرفته بود کلی خحرج کردم اما هیچ به هیچ خدا صبرم بده این چند روزه خلی فشار روم بوده پاهام ترکیدن

سلام.. منم زیست آذرماه تموم کردم.. یه سررسید کامل خلاصه نویسی داشتم...کلی تست کار کردم.یعنی کلا آماده برا امتحان!!!!!!!!!!!!!

تیام93

New member
برا دروس آموزش بهداشت ارائه شده احدیان که فکرکنم همون کتابی هست که تو 2دوره کاردانی و کارشناسی جزء درسای اصلیمون بوده هست و خیلی سخت نیست فقط وقت میخواد که ندارم!!!!!!!!! کتاب معرفی شده دیگه مهارتهاي آموزشي: روشها و فنون تدريس که رفتم سایت خانه کتاب داره .اما بیشتر درس اختصاصی تربیت معلمه فکر کنم از اسمش هم معلومه..اگه تربیت معلمی آشنایی دارین شاید داشته باشن چون خودم پرسیدم گفتن دارن اما متاسفانه برامن پیدا نشد
من مدتیه نتونستم بخونم . ولی فعلا روان بجز دو فصل آخر کتاب بقیه رو خوندم البته چون تست نداشتم چیزی یادم نیست..جامعه رو با تست میخونم فصل 4هستم ..کتاب وریج کاظمی رو دارم.. و یک کتاب تست با جلد قرمز رنگ اسمش یادم نیست.. زیستم که کامل بود. الحمدا.. سنجیدن بزرگان برا بهداشت هرچی خوندم خلاصه کردم حذف کردن!!!!!!!!! جی پارک یک کامل خوندم حذف شد.. دو رو خوندم ..سه رو تا نصف خوندم ول کردم ..چهارش نخوندم شایدم نخونم وقت ندارم.. زبان فقط لزگی خریدم گذاشتم تو قفسه کتابام همین!!!!!!!!!!!
مشکل من اینه تست ندارم

آخرین ویرایش:

eglo

New member
سلام...چقد هممون همدردیم...آشفته ایم....خدایا کمکمون کن...فعلا هممون منابعی که داریم رو بخونیم...تا ببینیم چی میشه...بچه ها کسی کتاب حاتمی رو داره...اگه دقت کنین تو منابع بازهم یه اشکال کوچیک وجود داره...تو معرفی کتاب حاتمی تو معرفی جلد ها فصل ها رو درست حسابی معرفی نکرده...یه نگاه کنین متوجه میشین....
من که به روال خودم ادامه میدم...به قول یکی از شماها همه در شرایط یکسانی هستیم....به راحتی میشه....از سد کنکور گذشت...
بیایم آرامش داشته باشیم و با توکل به خدا بخونیم ایشالا که همگی موفق میشیم...
اگه مهسا خانوم هم بیاد و یه راهنمایی کنه ممنون میشیم...دقت کردین حرفهای ایشون به آدم یه آرامش خاصی میده...و آدمو امیدوار میکنه....

eglo

New member
یکی از بچه ها سوال کرده بود در مورد تست جامعه توسلی...من کتاب تست کنکورهای ارشد جامعه شناسی رو دارم...نشر پردازش....قسمت مربوط به سوالای درس نظریه های جامعه شناسی رو میخونم....
میدونم زیاد کارساز نیست ولی از هیچی بهتره.....

parnia

New member
اره اگلو جان.کتاب حاتمی فصولشو اشتباه گفتن....جلد یک فصل هشت نداره که....:65d6a5d6s:....همش 6 فصله...

سلام دوستان
میشه دوباره تایپیک جامعه رو راه بندازیم. میدونم دفعه ی پیش نتونستم همراهی کنم.آخه یه سری مشکلات برام پیش اومد کلا" نتونستم بخونم (زندگی متاهلیه دیگه با بچه داری سخته درس خوندن:21::smilies-azardl (181 )اما این دفعه واقعا" هیچکی هم نباشه خودم هر روز گزارش میدم ....قول میدم:a2d3:
میدونم مهساجون از دستمون دلخوری :riz513:به خاطر بد قولیامون. اما خواهش میکنم دوباره تایپیکو راش بنداز

mahsa.

New member
سلام دوستان
میشه دوباره تایپیک جامعه رو راه بندازیم. میدونم دفعه ی پیش نتونستم همراهی کنم.آخه یه سری مشکلات برام پیش اومد کلا" نتونستم بخونم (زندگی متاهلیه دیگه با بچه داری سخته درس خوندن:21::smilies-azardl (181 )اما این دفعه واقعا" هیچکی هم نباشه خودم هر روز گزارش میدم ....قول میدم:a2d3:
میدونم مهساجون از دستمون دلخوری :riz513:به خاطر بد قولیامون. اما خواهش میکنم دوباره تایپیکو راش بنداز

خب بچه ها بیان تاپیک و دوباره فعال کنیم من که حرفی ندارم عزیزم.

mahsa.

New member
سلام...چقد هممون همدردیم...آشفته ایم....خدایا کمکمون کن...فعلا هممون منابعی که داریم رو بخونیم...تا ببینیم چی میشه...بچه ها کسی کتاب حاتمی رو داره...اگه دقت کنین تو منابع بازهم یه اشکال کوچیک وجود داره...تو معرفی کتاب حاتمی تو معرفی جلد ها فصل ها رو درست حسابی معرفی نکرده...یه نگاه کنین متوجه میشین....
من که به روال خودم ادامه میدم...به قول یکی از شماها همه در شرایط یکسانی هستیم....به راحتی میشه....از سد کنکور گذشت...
بیایم آرامش داشته باشیم و با توکل به خدا بخونیم ایشالا که همگی موفق میشیم...
اگه مهسا خانوم هم بیاد و یه راهنمایی کنه ممنون میشیم...دقت کردین حرفهای ایشون به آدم یه آرامش خاصی میده...و آدمو امیدوار میکنه....

ممنون دوست من شما لطف دارین به من .

به نظر من همون کتابارو بخونین رفرنسهای اولیه چون بیشتر رو اونا مانور میدن کتاب حاتمی هم بهداشت عمومی همون مطالب هستش فقط بیانش فرق داره اصل مفهومه که بفهمین
درضمن از الان انقدر استرس به خودتون راه ندین
زبان و هیلگاردو جامعه همون رفرنس هاست فقط یه درستون فرق کرده اونم نه همش یکمش

mahsa.

New member
خوبه چن مرتبه تکرار کرده بودم زیست بعد عید هم بخونین کفایت میکنه
اونوقت برای یه درسی که ضریبش یک هستش از الان معلم خضوضی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mw.ashel

New member
با آرزوی موفقیت برای همه کاربران انجمن علوم پزشکی

بــــــه یــــاد داشـــتـه بـــــاش :

آیـــــنـده کــــتـابـی اســت کـــه امــــروز مــــی نـــــویــسی

پـــــس چــــیـــزی بــــنـویـــس کـــه فـــــردا از خــــوانــدن آن لـــــذت بــــبـری !

smilies-azardl%20%28181%29.gif
:a2d3::rose:

بچه ها اگه کسی از اصفهان هست بگه حداقل ی سری کتابا ک داریم رو از هم کپی کنیم یا...

mahsa.

New member
بچه ها اگرم باهم تو یک صفحات نیستین بازم تونستین بیایین گزارش خوندن بدین شده یک روز درمیون اینجوری انکیزتون بیشتر میشه برای خوندن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا