آمادگی برای ارشدآموزش بهداشت 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahsa.

New member
[FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold] [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold]رشته
امتحاني
دروس مربوطهنام مراجع مرريي شدهمولفين و مترجمين​
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold][/FONT][/FONT][/FONT]​
[FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold]آموزش
بهداشت
[/FONT][/FONT][/FONT]
زيستشناسيعموميويست شناسي عموميمباني ويست شناسيويست شناسي سلول- رده بندجانورهيئت مولفانابوالقاسم امين انتشارات اميا كبيا1331بهداشتعمومي​
درسنامه طب پيشگيری و پزشكياجتماعيجلد 1 و 2 و 3 و 4​
تكنولوژ آمووشيآمووش بهداشت​
جي – ا . پارك وك . پاركمتاجم: دكتا حسين شجاعي تهااني) با حسب مورد يكي او جلدها استفادهشود(​
دكتا احديان​
راماندچاراندرال - تاجمه شفيعي )انتشاراتدانشگاه تهاان (​
جامعهشناسيجامعه شناسي سازمانها و توانسازمانيمباني جامعه شناسينظايه ها جامعه شناسي​
دكتر محمد رسول گلشن فومني نشا دوران1331دكترامان ا… قاائي مقدم انتشارات ابجد1331دكتر غلامعباس توسلي انتشارات سمت​
روانشناسيومينه روانشناسي ) جلد اول و دوم)روان شناسي يادگياهيلگارد و اتكينسون تاجمه : گاوهبااهني​

جيموديز تاجمه تقي بااهني – انتشارات رضا

اینارو الان دیدم فرقی نکرده همون سال قبلیاست؟؟؟؟؟
کجافرق کرده لینک بده بهم....

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
بله دیدم الان خوندم درس زیست نیست و دروس آموزش و تکنولوژی از بهداشت عمومی جدا نوشته شده ولی در هرحال هیچ فرقی به حال شما نمیکنه شما تلاشتون رو بربهداشت و تکنولوژی متمرکز کنین زیست اضافه هم بشه همون یکماه آخر کفایت میکنه استرس بخودتون راه ندین ...ولی با سازمان سنجش برای مطمئن شدن از بودن یا نبودن درس زیست تماس داشته باشین.

parnia

New member
ای وااااای....چی شد؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

مهسا تکنولوزی چیه دیگه؟:smiliess (15):....کتابش جداس؟

mahsa.

New member
من کتابی بجز همون آموزش بهداشت راماچاندران ندیدم که تو فصل هاش درمورد تکنولوژی آموزشی هم مطلب هست
الانم سرچ کردم کتاب دیگه ای از راماچاندران ندیدم به احتمال زیاد همون آموزش بهداشت راماچاندران خواهد بود همونو دقیق بخونین موفق باشین انشااله.

reza.fe

New member
سلام بچه ها یکی از دوستان تقبل کردن که اعتراض آنلاین رو به مرکز سنجش ببرن.خواهشا شرکت کنین و از دوستان هم تقاضا کنین که در این اعتراض شرکت کنن.امتحانش ضررنداره
تو این صفحه متن ایشون رو ببیند(http://olumpezeshki.ir/thread11685-22.html#post414474)
و این هم جایی که باید پرکرد که البته این دوستمون همونجا لینکشو گذاشته(EmailMe Form - فرم ثبت اعتراض کنندگان به ت)

maryam1010

New member
سلام دوستان عزیزم. منظورش تکنولوژی آموزشی ازدکتر احدیان هست با کتاب آموزش بهداشت چالدران فرق داره سال گذشته هم از منابع امتحانی بود من سال گذشته این کتاب رو واسه ارشد خوندم مخصوصا فصلای آخرش مهمه

آخرین ویرایش:

eglo

New member
سلام سلام مهسا خانوم میشه لطف کنی بیای صفحه گفتگو..چت

mahsa.

New member
نگران نباشید بچه ها همون راماچاندران و با احدیان بخونین حله....

- - - Updated - - -

سلام سلام مهسا خانوم میشه لطف کنی بیای صفحه گفتگو..چت

من بعد از ظهر یه ساعتی مشخص کن بیام عزیز.

parnia

New member
اخه ادم دردشو به کی بگه.....:eek:t0837h0nn8zfqu8ult.....خداییش این وزارت بهداشت دیگه شورشو در اورده...اخه نیمه بهمن ماه موقع تغییر منابع ازمونه؟؟؟...اونم در این حد؟؟؟؟؟؟

الهی خیر نبینن....منو باش تغییر رشته دادم....کلا اموزش بهداشتو کن فیکون کردن:65d6a5d6s:....حالا بچه ها بنظرتون چیا رو باید خرید؟؟؟؟؟ ترجمه شیر پاک با شجاعی فرق داره؟

زیستم حذف شد دیگه؟؟؟؟:65d6a5d6s:

parnia

New member
:65d6a5d6s:

سالی ماهی من میام این تاپیکو از زیر اوار بیرون میکشم....والا....پرنده پر نمیزنه اینورا....:65d6a5d6s:

eglo

New member
سلام بر دوستان نگرانی مان کم بود این تغییر منابع هم اضافه شد....اه...تازه به روال افتاده بودیم.....بچه ها بیاین یه گزارش از خونده هاتون بدین...ببینیم ما عقبیم یا شما خیلی جلویین....
من که منابع جدید رو نمیتونم گیر بیارم....اخه از کجا 60تومن بیارم برم کتاب حاتمی رو بخرم....همون 3جلدی....بدبختیه بخدا....کاش ریتم سوالا تغییر نکنه...منظورم سطح سوالا هستش....سختی و آسونیش....
من واسه روان همون 2جلد هیلگارد میخونم(فصل های یادگیری-شرطی سازی-شخصیت-هوش-و2فصل اول هیلگارد1خوندم )....واسه بهداشت کتاب درسنامه نشر جامعه نگر دارم...همونو میخونم(جی پارک 2و نصفه های جی پارک3 ام)...واسه جامعه هم نظریه های توسلی رو میخونم(دارم تست های فصل کارگردگرایی رو میزنم)......واسه اموزش بهداشت هم کتاب احدیان رو دارم.(لاشو باز نکردم :sad:..)به نظر دوستان کافیه؟؟؟؟واقعا سر در گمم....اگه بیاین گزارش کار بدین ممنون میشم...)...

ali2013

New member
سلام دوستان فکری به حال این منابع بکنبد ...... من با کلی گرفتاری تا الان تمام وقتمو روی زیست گذاشتم اونم حذفیدهههههههههه خدا رو شکر

parnia

New member
حالا باز خوشبحال شما که ی پیش زمینه هم دارین...منه بیچاره که غریبم :sad:....

من فقط دارم جامعه میخونم...جامعه توسلی رو دارم...الانم تا وسطای کنش متقابل نمادی خوندم....روانم 6 فصل اولو خوندم....بچه ها من اصن این کتابا رو نمیشناسم...توروخدا بگین کدوم فصلای روان مهمه؟؟؟

بهداشت و تکنولوژی و زبانم گذاشتم بعد عید بخونم...یعنی اعتماد بنفس منو دارین؟؟:tonguesmiley:...

ی سوال دیگه...ترجمه شجاعی و شیرپاک فرق نداره دیگه؟؟؟؟؟؟
دوست خوبم اگلو جان میشه بگی تست جامعه چی داری؟ :dadad4:

آخرین ویرایش:

ali2013

New member
من از یکی بچه های ارشد پرسیدم گفت درسنامه ها مطالبشون یکی هست

ali2013

New member
در این شهر قریبببببببببببببببببب کسی قرار نیست سئوال مار جواب بده؟؟؟؟ مثلا تایبپیک هستاااااااااااااااا خرابه شده انگار هههههههههههههههههههه

mina_shbn

New member
سلام دوستان،منم دارم آموزش بهداشت مي خونم،شما واسه زبان چي ميخونين؟ اين رفرنس هايي كه معرفي كردن رو تهيه كردين؟من همين امروز يكي رو اينترنتي خريدم ببينم چيه!!

parnia

New member
ینی هر رشته ای انقد تغییر و تحول میدادن سازمان سنجشو با خاک یکی کرده بودن....نمیدونم چرا انقد اموزش بهداشت غریبه و مظلومه..:ph34r-smiley:....شاید چون اکثرا شاغلن...نمیدونم..

به هرحال من هیچ یک از منابع جدید رو تهیه نکردم...واسه تکنولوژی واقعا نمیشه تصمیم گرفت کدوم مهمه....4 تا کتاب گفتن..سال اولی هم هست که قراره سوال بیاد..واقعا گیج شدم..

من همچنان چسبیدم به جامعه و روان..تا عید ببینم چیکار واسه بقیه بکنم...

فقط یکی بیاد این فصول مهم روانو بهم بگه...گناه دارم من..غریبم..:dadad4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا