آمادگی برای ارشدآموزش بهداشت 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ستی

New member
سلام دوستان گلم از بین رفرنسای اعلام شده توسط وزارت بهداشت کدومشون مهمتره
و تو نتیجه آزمون تاثیر زیادی داره اخه من وقت نمیکنم همه رفرنسا رو بخونم لطفا راهنمایی بفرمایید؟

ستی

New member
بین قبولی های دو سال اخیر کسی هست ک همدان یا اراک قبول شده باشه
یا دانشگاهی در سطح دو دانشگاه مذکور؟
اگه کسی هست لطفا درصدا و رتبه اشو بنویسه

mahsa.

New member
و تو نتیجه آزمون تاثیر زیادی داره اخه من وقت نمیکنم همه رفرنسا رو بخونم لطفا راهنمایی بفرمایید؟

سلام
ازبین رفرنس ها بی برو برگرد راماچاندران و جلد دوم و سوم درسنامه رو بخون
برای روان که هیلگارد و باید بخونی جز اون ازجایی نمیاد
برای جامعه از سه تا کتاب رفرنس کتاب غلامعباس توکلی رو بخون حتما.

mahsa.

New member

دوست من تو ارشد نمیتونی بگی با این درصد کجا قبول میشی چون اینجوری نیست که مثلا بیان همه اول تهرانو بزنن چون اکثرا شاغلن یا متاهلن یا میخوان همون دانشگاه خودشون استخدام شن شهرخودشون و اطراف و در الویت قرار میدن پارسال دوست من با رتبه ی 76شهید بهشتی قبول شد چون کسی اونجارونزده بود.

ستی

New member
دوست من تو ارشد نمیتونی بگی با این درصد کجا قبول میشی چون اینجوری نیست که مثلا بیان همه اول تهرانو بزنن چون اکثرا شاغلن یا متاهلن یا میخوان همون دانشگاه خودشون استخدام شن شهرخودشون و اطراف و در الویت قرار میدن پارسال دوست من با رتبه ی 76شهید بهشتی قبول شد چون کسی اونجارونزده بود.
ممنون از اینکه جواب همه سوالا رو با صبر و حوصله میدین
ب

تیام93

New member
برا چی جامعه شناسی ناقص مونده؟!!!!!!!!! هر چند خودم خیلی بهتر نیستم. حداقل بیان بگید تا کجا پیش رفتین؟ مهسا خانم بچه کجارفتن؟ ادامه ندادین؟

mahsa.

New member
برا چی جامعه شناسی ناقص مونده؟!!!!!!!!! هر چند خودم خیلی بهتر نیستم. حداقل بیان بگید تا کجا پیش رفتین؟ مهسا خانم بچه کجارفتن؟ ادامه ندادین؟

تیام بقیه هم مثل خودت وقتی یکی نمیاد گزارش بده تنبلی گروهو فرا میگیره فقط پرنیا موند که دید تنهاست نیومد منو باش میخواستم برای روان هم تاپیک بزنم خودت کجا بودی این مدت خانمی؟

تیام93

New member
عزیزم من که پیشتر اعلام کردم قطع اینترنت خواهم داشت!!! و مدت نامعلوم!!! بماند که پنظرم تا وقتی بودم مرتب و بوقتش گزارش میدادم

parnia

New member
سلام....

مهساجون...باز منو تنبلی فرا گرفته:ph34r-smiley:.......بیا باز گزارش بدیم...اونجوری انگار بهتر بود...

اجی واسه روانم تاپیک بزن...:rose::rose:...دست درد نکنه

ستی

New member
سلام مهسا جون
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کدوم فصلای هیلگارد مهمترن ک فقط اونا رو بخونم؟
از کدوم فصل شروع کنم ک زودتر بتونم پیش برم؟

mahsa.

New member
سلام مهسا جون
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کدوم فصلای هیلگارد مهمترن ک فقط اونا رو بخونم؟
از کدوم فصل شروع کنم ک زودتر بتونم پیش برم؟

از فصل سوم شروع کن ولی همه رو باید بخونی.

mw.ashel

New member
fd6f31d6209a13561.jpg

ali2013

New member
منم هنوز ترک کردم هر از گاهی بد جور میرم تو کفش ولیهر از گاهی میزنم نصفش میمونه کلا ارشد برا کسی که نخونده باشه سخته یجورایی در حد کمر شکن بودن هست خب حالا بریم ببینیم میشه باز شور حسینی برمون داره بریم سراخ کتابا یا نه قربون همتون موفق باشید

amir-006

New member
با سلام
لطفا بگید کتاب چکیده روانشناسی هیلگارد را از کجا تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید

mahsa.

New member
با سلام
لطفا بگید کتاب چکیده روانشناسی هیلگارد را از کجا تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید

من اطلاع ندارم
وای کتابش با اینکه حجمش بالاست ولی اکثرا آزمایشات هست که برای یادگیری خیلی مفیدخواهد بود به نظرم کتاب و بخونین.

eglo

New member
سلام بچه ها...خوبین همگی...منابع ارشد امسال رو دیدین؟؟؟ تغییر کرده ها....انگاری از زیست دیگه سوال نمیاد....!!!! البته توراهنمای منابع نوشته زیست هست...ولی تو دفترچه اشاره ای به درس زیست نشده...هم اینکه قراره از اموزش بهداشت جداگانه سوال بیاد......لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بیاد و مارو از نگرانی دربیاره.....حالا بشینیم مفصل اموزش بهداشت و تکنولوژی بخونیم....وای این وزارت بهداشت چرا دقت نمیکنه....منابع داخل دفترچه و اون قسمت راهنما باهم فرق داره.....مهسا خانوم تو رو خدا بیا و جواب بده...بچه ها کجایین؟؟؟؟؟:13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا