alireza-ja
New member
اینکه خیلی راحته به واسطه ریبوز
ممنون
بله حدس میزدم ولی احساس کردم شاید یه نکته دیگه یا یه مکانیسمی وجود داشته باشه که من بیخبرم.
نگارش گزینه ذهن آدم رو میبره به جاهای دور. جالب بود
اینکه خیلی راحته به واسطه ریبوز
معنیشو خودمم نمیدونم ولی خب میشه واکنش قلیایی رقیق تو بود ومن ی جای دیگه هم اینو دیدم ولی الان به خاطر ندارم
هپارین ایدورونیک . مقدار سولفات بالا یعنی اسیدی ترین . یک ترکیب داخل سلولی مقدار استاتشم پایین ولی هپاران سولفات عکسش
این که معنی نداره اینا اسم دو نفر که احتمالا هلندی باشن هستش. توی اینکه بحثی نیست. اسم خودشون رو روی واکنش گذاشتن که از اینجور موارد زیاد داریم. خواستم بدونم که این واکتش همون توتومریزاسیونه که خودم احتمال میدم همینطوره.
این که معنی نداره اینا اسم دو نفر که احتمالا هلندی باشن هستش. توی اینکه بحثی نیست. اسم خودشون رو روی واکنش گذاشتن که از اینجور موارد زیاد داریم. خواستم بدونم که این واکتش همون توتومریزاسیونه که خودم احتمال میدم همینطوره.
بله ممنون لطف کردید
n گلیکوزیدی توسط تونیکومایسین و نوجیرومایسین و سوانین سونین مهار میشه من اینو تو استادم دیدم ولی سوال 6 نداهم مثل سوال منه
معنیشو خودمم نمیدونم ولی خب میشه واکنش قلیایی رقیق تو جززززوه بود ومن ی جای دیگه هم اینو دیدم ولی الان به خاطر ندارم
من 6 تا غلط دارم با 54 تا درست ولی خب من سوال 2 شنتیاگزینه4 و 1 ندا رو گزینه4 واسه خودم گرفتم که به نظرم درسته.
هپارین ایدورونیک . مقدار سولفات بالا یعنی اسیدی ترین . یک ترکیب داخل سلولی مقدار استاتشم پایین ولی هپاران سولفات عکسش
من 6 تا غلط دارم با 54 تا درست ولی خب من سوال 2 شنتیاگزینه4 و 1 ندا رو گزینه4 واسه خودم گرفتم که به نظرم درسته. میشه 70.27 درصد
سوال 2 شنتیا همو گزینه 1 که اعلام کردن درسته.
لنینجر:
گلوکز و سایر قندهایی که قادرند یون فریک یا کوپریک را احیا کنند قندهای احیا کننده مینامند.
موندم خودشون کجا تشریف بردن یه هویی که حداقل از سوالای خودشون دفاع کنن.
سوال 2 شنتیا همو گزینه 1 که اعلام کردن درسته.
لنینجر:
گلوکز و سایر قندهایی که قادرند یون فریک یا کوپریک را احیا کنند قندهای احیا کننده مینامند.
موندم خودشون کجا تشریف بردن یه هویی که حداقل از سوالای خودشون دفاع کنن.
آقای علیرضا صندوق پیام هاتون پر شده پیامی به شما نمیرسه:sadsmiley:
منم که اوتم.(دور و بر 35)از دور تشویقتون می کنم.موفق باشید.