*** آزمون های بیوشیمی انجمن مخصوص بچه های علوم آزمایشگاهی 1 و مجموعه علوم تغذیه***

bioshimi93

New member
سلام دوستان
ببخشید که دیر شد... قبلش از همه شما به خاطر سوالات خوبتون ممنونم و بابت سوالات خودم که خیلی خوب نبودن عذر میخوام
راستش با این آزمون به این نتیجه رسیدم که محک خوردن با بچه های بیوشیمی واقعا سخته و برای من که پایه خیلی خوبی هم ندارم فقط باعث سردرگمی بود:13::sad:
این کار گروهی عالیه ولی به شرط آماده بودن:dadad4:

اینم پاسخ سوالات که البته احساس میکنم اشکال دارن!
1)گزینه ی 2
مونوساکارید های واجد بیش از 3 اتم C ، کربن های کایرال متعدد دارند به جز انانتیومر شکل دیاسترومر هم دارند اما گلیسرآلدهید با 3 اتم کربن فقط حاوی انانتیومر است.
2)گزینه ی 1
قند های احیا کننده قادرند یون فریک یا کوپریک را به واسطه ی OH آنومری آزاد احیا کنند این واکنش اساس واکنش فهلینگ است که یک آزمون کیفی برای جستجوی قند احیا کننده می باشد.
3)گزینه ی 3
فروکتوز دارای 3 کربن نامتقارن و بنابراین واجد 8 ایزومر است .
8= 23 = n 2
4)گزینه ی 4
گالاکتوز آمین جزء قند های آمین دار می باشد که دارای گروه آمین در موقعیت 2 هست که نام دیگر آن کندروز آمین می باشد.
5)گزینه ی 2
ساکاروز راست گردان است اما در هنگام هیدرولیز فروکتوز تولید می کند که چپگردان است.
6)گزینه ی 2
آمیلاز قادر به شکستن پیوند آلفا 1 به 6 در انشعابات نیست و گلوکز از هیدرولیز کامل نشاسته به وجود می آید. از هیدرولیز ناقص نشاسته مخلوطی از دکسترین و مالتوز و گلوکز حاصل میشود.
7)گزینه ی 1
کندرئیتین از گلوکرونیک اسید و N- استیل گالاکتوز آمین تشکیل شده و به فرم های کندرویتین 4 – سولفات و کندرویتین 6 – سولفات از فراوان ترین GAG هاست.

سوال 2 شما مشکل داره آزمایش بندیکت براساس احیا مس دوظرفیتی (کوپریک)به یک ظرفیتی (کوپرو) در محیط قلیایی می باشد.
سوال 6 هم مشکل داره از هیدرولیزنشاسته توسط آمیلاز مالتوز ومالتوتریوز و دکسترین به وجود میاد
سوال7 گزینه 3 هم درسته چون استیل گالاکتوز امین در ساختار درماتان سولفات هم هست

alireza-ja

New member
آقای علیرضا لطفا راجع به سوال 6 شنتیا توضیح بدید

کلیت سوالش درسته ولی باید سوال رو کاملتر میگفت مثلا بهتر بود بجای آمیلاز خالی مینوشت آمیلاز بزاقی و توی گزینه ها بجای دکسترین مینوشت دکسترین محدود.

بیوشیمی استرایر فصل 16 قبل از شروع مبحث گلیکولیز:

نشاسته و گلیکوژن عمدتا توسط آنزیم پانکراسی آلفا آمیلاز هضم می شوند و به میزان کمتری نیز توسط آلفا آمیلاز بزاقی تجزیه می گردند. آمیلاز پیوندهای آلف 1 به 4 نشاسته و گلیکوژن را میشکند، اما روی پیوندهای آلفا 1 به 6 اثری ندارد. محصولات شامل دی و تری ساکاریدهای مالتوزو مالتوتریوز میباشد. موادی که به علت پیوندهای آلفا 1 به 6 قابل تجزیه نیستند، دکسترین محدود نامیده میشوند.

alireza-ja

New member
البته پایین توضیح داده چرا قند دوم نامشخصه اما ب ل ب ل ی هم توی جزوش بتا نوشته.

بله درسته.

Untitled.jpg

یاسمنم

New member

بله درسته الان که به جزوم نگاه میکنم همین شکل لنینجرو گذاشته یک قندوآلفا و یکی رو بتا . متاسفانه من متوجهش نشدم مرسی سوال خوبی بود

- - - Updated - - -

بله درسته الان که به جزوم نگاه میکنم همین شکل لنینجرو گذاشته یک قندوآلفا و یکی رو بتا . متاسفانه من متوجهش نشدم مرسی سوال خوبی بود

alireza-ja

New member
سوال 7 یاسمنم:

من تونیکامایسن رو نوی چندتا رفرنس دیدم ولی نوجیرومایسن رو هیچ جا ندیدم میشه منبعشو بگید؟ از جزوووه استادتون بوده؟

alireza-ja

New member
سوال 3 یاسمنم: آیا نوآرایی lobry de bryn-van ekenstein همون توتومریزاسیونه؟ منیعش هم لطف کنید بگید؟

alireza-ja

New member
سوال 1 یاسمنم:

میشه نقش کربوهیدرات ها در انتقال اطلاعات ژنتیکی رو توضیح بدید؟ حضور ذهن ندارم.

somi3

New member
سوال 3 یاسمنم: آیا نوآرایی lobry de bryn-van ekenstein همون توتومریزاسیونه؟ منیعش هم لطف کنید بگید؟

میشه این جمله فینگیلیشی اش رو بنویسید.انگاری زبان فغانسه؟نه؟هلندیه؟نه؟شبیه آلمانی هم هست اخه:shocked:

alireza-ja

New member
سوال 7 سحر ز 69:

دقت کنید که فوکوز هم در آنتی ژن های گروه خونی در انتها قرار داره ولی سوال گفته معمولا کدام در انتها قرار داره پس همون اسید سیالیک میشه. درسته/

یاسمنم

New member
سوال 7 یاسمنم:

من تونیکامایسن رو نوی چندتا رفرنس دیدم ولی نوجیرومایسن رو هیچ جا ندیدم میشه منبعشو بگید؟ از جزوووه استادتون بوده؟

n گلیکوزیدی توسط تونیکومایسین و نوجیرومایسین و سوانین سونین مهار میشه من اینو تو استادم دیدم ولی سوال 6 نداهم مثل سوال منه

alireza-ja

New member
خیلی دوست داشتم تفاوت هپارین و هپاران سولفات رو یکی سوال بده ولی کسی سوالش نداد خودم هم در لحظه آخر فراموش کردم.

یکی زحمت بکشه تفاوت این دو تا رو توضیح بده چون توی تمام سوالات طراح ها بود.

یاسمنم

New member
خیلی دوست داشتم تفاوت هپارین و هپاران سولفات رو یکی سوال بده ولی کسی سوالش نداد خودم هم در لحظه آخر فراموش کردم.

یکی زحمت بکشه تفاوت این دو تا رو توضیح بده چون توی تمام سوالات طراح ها بود.

هپارین ایدورونیک . مقدار سولفات بالا یعنی اسیدی ترین . یک ترکیب داخل سلولی مقدار استاتشم پایین ولی هپاران سولفات عکسش

alireza-ja

New member
n گلیکوزیدی توسط تونیکومایسین و نوجیرومایسین و سوانین سونین مهار میشه من اینو تو استادم دیدم ولی سوال 6 نداهم مثل سوال منه

ممنون.
بله سوال 6 ندا ه هم مثل این بود. که گزینه 3 .اون هم واسه من جدید بود

یاسمنم

New member

معنیشو خودمم نمیدونم ولی خب میشه واکنش قلیایی رقیق تو جززززوه بود ومن ی جای دیگه هم اینو دیدم ولی الان به خاطر ندارم

بالا