somi3
New member
عزیزم دو قند آلفا هستن بتا نداره .
این هم بتاش.(بیوشیمی لنینجر(رضا محمدی))
http://s4.picofile.com/file/8165466568/لاکتوز.JPG
عزیزم دو قند آلفا هستن بتا نداره .
سلام دوستان
ببخشید که دیر شد... قبلش از همه شما به خاطر سوالات خوبتون ممنونم و بابت سوالات خودم که خیلی خوب نبودن عذر میخوام
راستش با این آزمون به این نتیجه رسیدم که محک خوردن با بچه های بیوشیمی واقعا سخته و برای من که پایه خیلی خوبی هم ندارم فقط باعث سردرگمی بود:13::sad:
این کار گروهی عالیه ولی به شرط آماده بودن:dadad4:
اینم پاسخ سوالات که البته احساس میکنم اشکال دارن!
1)گزینه ی 2
مونوساکارید های واجد بیش از 3 اتم C ، کربن های کایرال متعدد دارند به جز انانتیومر شکل دیاسترومر هم دارند اما گلیسرآلدهید با 3 اتم کربن فقط حاوی انانتیومر است.
2)گزینه ی 1
قند های احیا کننده قادرند یون فریک یا کوپریک را به واسطه ی OH آنومری آزاد احیا کنند این واکنش اساس واکنش فهلینگ است که یک آزمون کیفی برای جستجوی قند احیا کننده می باشد.
3)گزینه ی 3
فروکتوز دارای 3 کربن نامتقارن و بنابراین واجد 8 ایزومر است .
8= 23 = n 2
4)گزینه ی 4
گالاکتوز آمین جزء قند های آمین دار می باشد که دارای گروه آمین در موقعیت 2 هست که نام دیگر آن کندروز آمین می باشد.
5)گزینه ی 2
ساکاروز راست گردان است اما در هنگام هیدرولیز فروکتوز تولید می کند که چپگردان است.
6)گزینه ی 2
آمیلاز قادر به شکستن پیوند آلفا 1 به 6 در انشعابات نیست و گلوکز از هیدرولیز کامل نشاسته به وجود می آید. از هیدرولیز ناقص نشاسته مخلوطی از دکسترین و مالتوز و گلوکز حاصل میشود.
7)گزینه ی 1
کندرئیتین از گلوکرونیک اسید و N- استیل گالاکتوز آمین تشکیل شده و به فرم های کندرویتین 4 – سولفات و کندرویتین 6 – سولفات از فراوان ترین GAG هاست.
این هم بتاش.(بیوشیمی لنینجر(رضا محمدی))
http://s4.picofile.com/file/8165466568/لاکتوز.JPG
آقای علیرضا لطفا راجع به سوال 6 شنتیا توضیح بدید
البته پایین توضیح داده چرا قند دوم نامشخصه اما ب ل ب ل ی هم توی جزوش بتا نوشته.
من گزینه3 رو زدم یعنی غلط زدم؟
سوال 3 یاسمنم: آیا نوآرایی lobry de bryn-van ekenstein همون توتومریزاسیونه؟ منیعش هم لطف کنید بگید؟
سوال 7 یاسمنم:
من تونیکامایسن رو نوی چندتا رفرنس دیدم ولی نوجیرومایسن رو هیچ جا ندیدم میشه منبعشو بگید؟ از جزوووه استادتون بوده؟
سوال 1 یاسمنم:
میشه نقش کربوهیدرات ها در انتقال اطلاعات ژنتیکی رو توضیح بدید؟ حضور ذهن ندارم.
خیلی دوست داشتم تفاوت هپارین و هپاران سولفات رو یکی سوال بده ولی کسی سوالش نداد خودم هم در لحظه آخر فراموش کردم.
یکی زحمت بکشه تفاوت این دو تا رو توضیح بده چون توی تمام سوالات طراح ها بود.
n گلیکوزیدی توسط تونیکومایسین و نوجیرومایسین و سوانین سونین مهار میشه من اینو تو استادم دیدم ولی سوال 6 نداهم مثل سوال منه
سوال 3 یاسمنم: آیا نوآرایی lobry de bryn-van ekenstein همون توتومریزاسیونه؟ منیعش هم لطف کنید بگید؟