*** آزمون های بیوشیمی انجمن مخصوص بچه های علوم آزمایشگاهی 1 و مجموعه علوم تغذیه***

alireza-ja

New member
معنیشو خودمم نمیدونم ولی خب میشه واکنش قلیایی رقیق تو بود ومن ی جای دیگه هم اینو دیدم ولی الان به خاطر ندارم

این که معنی نداره اینا اسم دو نفر که احتمالا هلندی باشن هستش. توی اینکه بحثی نیست. اسم خودشون رو روی واکنش گذاشتن که از اینجور موارد زیاد داریم. خواستم بدونم که این واکتش همون توتومریزاسیونه که خودم احتمال میدم همینطوره.

یاسمنم

New member
این که معنی نداره اینا اسم دو نفر که احتمالا هلندی باشن هستش. توی اینکه بحثی نیست. اسم خودشون رو روی واکنش گذاشتن که از اینجور موارد زیاد داریم. خواستم بدونم که این واکتش همون توتومریزاسیونه که خودم احتمال میدم همینطوره.

بله راجع به توتومریزاسیونه.

- - - Updated - - -

بله راجع به توتومریزاسیونه.

bioshimi93

New member
n گلیکوزیدی توسط تونیکومایسین و نوجیرومایسین و سوانین سونین مهار میشه من اینو تو استادم دیدم ولی سوال 6 نداهم مثل سوال منه

معنیشو خودمم نمیدونم ولی خب میشه واکنش قلیایی رقیق تو جززززوه بود ومن ی جای دیگه هم اینو دیدم ولی الان به خاطر ندارم

هردو نکته در کتاب ضروریات هم هستن

alireza-ja

New member
خوب دوستان حالا هر کس درصدای خودش رو بزنه ببینیم کی گل کاشته.

یاسمنم

New member
من 6 تا غلط دارم با 54 تا درست ولی خب من سوال 2 شنتیاگزینه4 و 1 ندا رو گزینه4 واسه خودم گرفتم که به نظرم درسته. میشه 70.27 درصد

آخرین ویرایش:

alireza-ja

New member
من 6 تا غلط دارم با 54 تا درست ولی خب من سوال 2 شنتیاگزینه4 و 1 ندا رو گزینه4 واسه خودم گرفتم که به نظرم درسته. میشه 70.27 درصد

سوال 2 شنتیا همو گزینه 1 که اعلام کردن درسته.

لنینجر:

گلوکز و سایر قندهایی که قادرند یون فریک یا کوپریک را احیا کنند قندهای احیا کننده مینامند.

موندم خودشون کجا تشریف بردن یه هویی که حداقل از سوالای خودشون دفاع کنن.

mojiii1369

Member
37 درست
16 غلط
22 نزده
42/22
فقط با توجه به پاسخنامه ها اینارو تصحیح کردم.یه سری مشکل دارم دقیق رفع اشکالارو نخوندم.ببخشید.
راستی با این درصد بیوشیمی می شه قبول شد؟!

یاسمنم

New member

لنینجر:

گلوکز و سایر قندهایی که قادرند یون فریک یا کوپریک را احیا کنند قندهای احیا کننده مینامند.

تا اونجای که من میدونم میشه کوپرو و کوپریک

- - - Updated - - -

لنینجر:

تا اونجای که من میدونم میشه کوپرو و کوپریک

alireza-ja

New member
فریک و کوپریک اکسید کننده هستند و خودشون احیا می شوند.

فرو و کوپرو خودشون احیا هستند و دیگه احیا تر که نمیشن بلکه ترکیب مقابلشون رو احیا میکنن و خودشون اکسید میشن.

حالا سوال گفته قند ها کدام یونها رو احیا میکنند خوب شما باید بگردید دنبال یون اکسید شده که بتونه الکترون بگیره و احیا بشه.

آخرین ویرایش:

zahra.e

New member
آقای علیرضا صندوق پیام هاتون پر شده پیامی به شما نمیرسه:sadsmiley:

somi3

New member
منم که اوتم.(دور و بر 35)از دور تشویقتون می کنم.موفق باشید.

بالا