نه فکر نکنم امسال ضریب درسا متفاوت شده نمیشه با پارسال مقایسهکرد من فقط قصدم این بود که ببینم نمره کل رو چند میگه دیدم همونم پرته
حالا شاید شدین،بد ک نیست
نه فکر نکنم امسال ضریب درسا متفاوت شده نمیشه با پارسال مقایسهکرد من فقط قصدم این بود که ببینم نمره کل رو چند میگه دیدم همونم پرته
حالا شاید شدین،بد ک نیست
اگه قبول میکنه سایت درصدای مارم بزنین ببینیم چی میشه
خـــلیلی با توجه به نمره و درصدای داوطلبای سالای گذشته محاسبه میکنه ربطی به تعداد شرکت کننده نداره پارسالم من زدم دقیقا برام حساب کرد ولی امسال نمیدونم چرا این جوابو داد بعدم نمره ای که داده غیرمنطقی بنظر میاد نه؟
دوستان کسی میدونه امسال شرکت کننده چند نفر بود؟؟؟ و تا چه رتبه ای مجاز میشن؟؟!!
باشه
درصداتونو از صفحات قبل نگاه کردم نمره اتونو گفته 247 رتبه هم 1
هرکدومتون میخواین بگین تا درصداتونو بزنم بچه ها
البته مرور درسیش خیلی به جا بوده.یکی دیگه هم از دوستان رشته هماتولوژی میانگین ۶۵زده.اینا هر دو به یک روش درس خوندن که به نظرم هماتولوژیه خیلی نتیجه بهتری گرفته.
باهاتووون مواافقم.سلام کاش یه توضیحی درباره روش درس خوندنشون برامون میدادین مخصوصا برای ما تازه کارا
دوستان کسی میدونه امسال شرکت کننده چند نفر بود؟؟؟ و تا چه رتبه ای مجاز میشن؟؟!!
باهاتووون مواافقم.
خیلی من نیاز دارم به یه روش درست درس خوندن.
اینایی که شما میگین پیش نیازه واسه درس خوندن.از نظر من یکی از لازمه های درست درس خوندن داشتن آرامش و تمرکز هست که البته هر 2 اینها شاید در خیلی از ماها سطحش پایین باشه بخصوص با این شلوغی های زندگی شهری . اما اگر کسی بتونه هم تمرکز بالا هم آرامش داشته باشه تونسته خیلی از راه رو راحت طی کنه . چیز های قشنگی که امیدوارم خودمم بزودی بهشون برسم[emoji14]ainting: