آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

khorsand

New member
خرسندجان
هر موقعه تونستی یه توضیحی در مورد شیوه درس خوندنت هم بده واسمون
که از چه زمانی شروع کردی
چطور خوندی هر کدوم از درسا را؟
اولویتی دارند شروع هر کدوم از درسا؟
خلاصه نویسی داشتی یا نه؟
دوره چندمت خلاصه نویسی انجام دادی؟
همزمان با خوندنت از همون اول تست هم میزدی هر مبحثی را یا مثلا از دوره دوم خوندنت تست میزدی.
این موردم در نظر بگیر که من رشتم فیزیک بوده و هیچ پیش زمینه ای از درس های زیست و وزارت بهداشت ندارم و برای اولین باره حتی یه سری اصطلاحات را میخونم از روشون.

من از اول آبان شروع کردم عزیزم ولی کم و بیش میخوندم ولی از اواسط دی دیگه جدی میخوندم و طبق برنامه پیش میرفتم
اول از همه زبان رو شروع کردم کلمه های لزگی رو درآوردم خودم ولی الان شما میتونی از تو انجمن زبان همینجا همه لغتاشو برای برنامه انکی بگیری با اون بخونی منم آخراش همینکارو میکردم خیلیم مفیدتره
ولی یادت نره حتما خود کتابو هم بخونی بنظر من جز لزگی هیچ کتاب دیگه ای لازم نیست و اگر یکم پایه زبانت قوی باشه بالای 90 میتونی بزنی باهاش
کلا زبان درآوردن دو هفته وقتمو گرفت بعدشم شروع کردم همه درسا رو باهم پیش میبردم اول دور اول هردسی رو کامل خوندم بعد از دور دوم به تستا هم میرسیدم کلا سه دور خوندم هردسی رو البته بجز فیزیو و شیمی قسمت آلیش که یه دور بیشتر نخوندم
اصلا نگران نفهمیدن لغتا و درسا نباش چون اکثر بچه ها همینطورن

Coral333

New member
من از اول آبان شروع کردم عزیزم ولی کم و بیش میخوندم ولی از اواسط دی دیگه جدی میخوندم و طبق برنامه پیش میرفتم
اول از همه زبان رو شروع کردم کلمه های لزگی رو درآوردم خودم ولی الان شما میتونی از تو انجمن زبان همینجا همه لغتاشو برای برنامه انکی بگیری با اون بخونی منم آخراش همینکارو میکردم خیلیم مفیدتره
ولی یادت نره حتما خود کتابو هم بخونی بنظر من جز لزگی هیچ کتاب دیگه ای لازم نیست و اگر یکم پایه زبانت قوی باشه بالای 90 میتونی بزنی باهاش
کلا زبان درآوردن دو هفته وقتمو گرفت بعدشم شروع کردم همه درسا رو باهم پیش میبردم اول دور اول هردسی رو کامل خوندم بعد از دور دوم به تستا هم میرسیدم کلا سه دور خوندم هردسی رو البته بجز فیزیو و شیمی قسمت آلیش که یه دور بیشتر نخوندم
اصلا نگران نفهمیدن لغتا و درسا نباش چون اکثر بچه ها همینطورن
انجمن زبان ها را نگاه کردم.
خیلی زیاد بودن و نتونستم لغات را که گفتین پیدا کنم واسه دانلود...

ali yari

New member
بچه ها ببینین این یه تجربه شخصیه.ما داریم به شما توصیه میکنیم که شماها اشتباه ماها رو تکرار نکنین.احترام گفتن بهتون منم میگم بهتون.ممکنه کسی برای فیزیولوژی ضریب یک هم خود گایتون رو بخونه و جواب بده!راجع به شیمی نظرات متفاوتی دادن ولی چیزی که من تو این دوسال دیدم که اکثر قریب به اتفاق قبول شده ها گفتنمخصوصا زیر ده ها گفتن این بوده که مورتیمر خوندن برای شیمی اشتباهه.من خودمم مورتیمر دارم ولی نخوندمش.منم تو سراسری شیمی رو 85 زدم و همین پایه قوی خیلی کمکم کرد من خودم برای کنکور خوندم طبق توصیه بچه های قبلی و به شما هم توصیه میکنم البته که مورتیمر کاملتره ولی اصل اساسی تو کنکور مرور زیاده اما اینکه مورتیمر انقد زیاده که شما نمیرسی سه چهار دور بخونیش و اینکه اطلاعات اضافی که به هیچ دردی تو کنکور نمیخوره هم زیاد داره پیشنهاد من یه کتاب ساده و کم حجم و همراه اون تست زیاده برای آلی هم مورتیمر اصلا کافی نیست و حتما باید یه منبع دیگه براش داشته باشید و میدونید آلی هر سال 40 درصد سوالاته.سعی کنید برای هیچ درسی دوتا منبع نخونید چون واقعا نیاز نیست.یه منبع بخونید ولی همونو عالی بخونید مثلا برای بیوفیزیک که گفتین اون کتاب اسمش درسنامه نیست اسمش کتاب جامع بیوفیزیکه و متنش خیلی خیلی بهتر و روون تر از کتاب خان چنیه اما از اون مهم تر تو بیوفیزیک تستای سال گذشته اس که حداقل 40 درصد به درصدتون میتونه اضافه کنه.راجع به آزمونا هم که گفتین اصلا اکتفا نکنید به برنامه اونا.برنامه اش اینطوریه که هر دو یا سه هفته یه سری مباحث رو اضافه میکنه و این باعث میشه تا قبل از عید یک دور نشه و این خیلی بده.اگر میخواین رتبه خوب بیارین نرمال اینه که تا کنکور سه دور یا چهار دور خونده باشین و مرور هم کرده باشین اینو که مرور تو برنامه بذارم آقای رحیمی که پارسال رتبه هفت بودن به من گفتن و دستشون درد نکنه چون مدیونشونم بخاطر این توصیه فوق العاده.هرکاری میکنین مرور فراموشتون نشه.موفق باشین برای ماها هم دعا کنین که قبول بشیم امسال
رتبه 7 پارسال دوست منه ولي فاميلش رحيمي نيستتتت

ali yari

New member
بنظر من مورتیمر خوندن مزخرف ترین کار ممکنه....بهتره یه کتابیرو پیدا کنی که فقظ نکته داشته باشه و نکته هاشم کامل باشه من خودم مورتیمر خوندم و اصلا توصیش نمیکنم من خودم شیمی کنکور سراسریو80زدم به خیال خودم فک میکردم با مورتیمر خوندن دیگه درصدم بالای 60ه...به 30 برسونم خدارو شکر میکنم

من ي شيمي ك نكات بود رو هم داشتم خوب بود ولي اگه بخاي خوب بفهمي بايد مورتيور خوند، اگه نميخاي يا وقت نداري ك هيچ

khorsand

New member
رتبه 7 پارسال دوست منه ولي فاميلش رحيمي نيستتتت

شاید من رتبه اشونو اشتباه یادمه ولی دانشگاه ایران هستن و زیر ده بودن دو سه صفحه پیش هم یه پست ازشون هست
بازم میگم مورتیمر کامله ولی نمیشه زیاد خوندو مرورش کرد مگه اینکه شما از الان خیلی مرتب شروع کنین و تا سال دیگه هم مرتب پیش ببرین تازه خوب خوبم بخونینش
بازم بنظر من ارزش اینکه یه کتاب کم حجم تر رو بیشتر بخونین و تست زیاد بزنین بیشتره

احترام

New member
من ي شيمي ك نكات بود رو هم داشتم خوب بود ولي اگه بخاي خوب بفهمي بايد مورتيور خوند، اگه نميخاي يا وقت نداري ك هيچ
من پایم قوی بوده چون بار اول کنکورم بوده و نمیدونستم خوندمش الان اگه برگردم عقب همچین کاری نمیکنم...انشاءالله که همین امسال قبول شم من که دیگه شرایط دوباره خوندنو ندارم

roya...

New member
سلام لغات لزگی رو از کجای انجمن دقیقا میتونم دانلود کنم؟؟!!
ممنون میشم راهنمایی کنین??????

tiamooo

New member
این سیستم تخمین رتبه اسمش رایگانه ولی فک کنم باید قسمت افزایش اعتبار 7 تومن واریز کنی
تا برات فعال بشه
تو این مملکت مگه چیز رایگانم داریم؟
3 هفته دیگه نتایج میاد نیازی به تخمین نیست

khorsand

New member
بچه ها من تخمین رتبه خــلیلی رو رفتم اول که بهم گفت رتبه یک میشی بعدم نمره امو 328 حساب کرده!!!پیشنهاد میکنم شماها نرین چون بنظرم واقعا الکی بود

tiamooo

New member
بچه ها من تخمین رتبه خــلیلی رو رفتم اول که بهم گفت رتبه یک میشی بعدم نمره امو 328 حساب کرده!!!پیشنهاد میکنم شماها نرین چون بنظرم واقعا الکی بود
طرز عملکرد سیستم این سایت طوریه که درضادایه همه اونایی که امسال شرکت میکنن میگیره بعد رتبه شما رو میده
یعنی اگه 5 نفر ثبت کرده باشن احتمالا رتبتون 1 باشه اگه تعداد ثبت کننده بیشتر شه مثلا ده نفر شه رتبتون میشه مثلا 2
پس واسه اینکه حتما رتبه تخمینی درست باشه باید همه اونایی که امسال شرکت کردن درصداشونو ثبت کنن که بیعیده پس احتمال خطا خیلی خیلی زیاده
واسه سایت و نمیدونم

khorsand

New member
طرز عملکرد سیستم این سایت طوریه که درضادایه همه اونایی که امسال شرکت میکنن میگیره بعد رتبه شما رو میده
یعنی اگه 5 نفر ثبت کرده باشن احتمالا رتبتون 1 باشه اگه تعداد ثبت کننده بیشتر شه مثلا ده نفر شه رتبتون میشه مثلا 2
پس واسه اینکه حتما رتبه تخمینی درست باشه باید همه اونایی که امسال شرکت کردن درصداشونو ثبت کنن که بیعیده پس احتمال خطا خیلی خیلی زیاده
واسه سایت و نمیدونم

خـــلیلی با توجه به نمره و درصدای داوطلبای سالای گذشته محاسبه میکنه ربطی به تعداد شرکت کننده نداره پارسالم من زدم دقیقا برام حساب کرد ولی امسال نمیدونم چرا این جوابو داد بعدم نمره ای که داده غیرمنطقی بنظر میاد نه؟

tiamooo

New member
خـــلیلی با توجه به نمره و درصدای داوطلبای سالای گذشته محاسبه میکنه ربطی به تعداد شرکت کننده نداره پارسالم من زدم دقیقا برام حساب کرد ولی امسال نمیدونم چرا این جوابو داد بعدم نمره ای که داده غیرمنطقی بنظر میاد نه؟
گفتم که مال جلیلیو نمیدونم خب اگه سال پیش درست بوده حتما الانم درست بوده

khorsand

New member
گفتم که مال جلیلیو نمیدونم خب اگه سال پیش درست بوده حتما الانم درست بوده

نه فکر نکنم امسال ضریب درسا متفاوت شده نمیشه با پارسال مقایسهکرد من فقط قصدم این بود که ببینم نمره کل رو چند میگه دیدم همونم پرته

بالا