آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

khorsand

New member
اگه قبول میکنه سایت درصدای مارم بزنین ببینیم چی میشه

باشه
درصداتونو از صفحات قبل نگاه کردم نمره اتونو گفته 247 رتبه هم 1
هرکدومتون میخواین بگین تا درصداتونو بزنم بچه ها

آخرین ویرایش:

nrk

New member
خـــلیلی با توجه به نمره و درصدای داوطلبای سالای گذشته محاسبه میکنه ربطی به تعداد شرکت کننده نداره پارسالم من زدم دقیقا برام حساب کرد ولی امسال نمیدونم چرا این جوابو داد بعدم نمره ای که داده غیرمنطقی بنظر میاد نه؟

به نظر من غیر منطقی نیست خرسند..امسال 30 تا سوال واسه درس نسبتن اسون نانو بوده که درصد شما هم بالاست و 10 تا سوال فیزیک که همیشه هیشکی نمیزدم حذف شده پس جا داره نمره ها در کل بالاتر برند البته با اون روشی که ماها حساب میکردیم خیلی فرق کرده نمره ها واسه منم حدود 240 ایناست!!!!رتبه هم زده 1 !!!!

sajad rahimi

New member
سلام.فعال شده انجمن.فقط میام به یاد اون روزا که چقد استرس کشیدیم.نانو رشته ی خوبیه به شرطی که براش برنامه داشته باشی.امسال برنده اونیه که نانو و شیمی رو زیاد زده باشه.دوستم که میگه میانگین ۷۴ زده که اگه درست بگه کولاک کرده.نانو رو بالای هشتاد زده.البته فعلا کلید رو نگاه نکرده ولی به نظر درصداش واقعیت داره .

sajad rahimi

New member
البته مرور درسیش خیلی به جا بوده.یکی دیگه هم از دوستان رشته هماتولوژی میانگین ۶۵زده.اینا هر دو به یک روش درس خوندن که به نظرم هماتولوژیه خیلی نتیجه بهتری گرفته.

sajad rahimi

New member
تا سال های قبل مینگین رتبه یک بین ۵۵تا ۶۵بود.ولی امسال با تغییر کردن ضریب ها ممکن این میانگین جابه جا بشه.احتمال اول شدنش یا اینکه جز سه تا بیاد زیاده

tiamooo

New member
منم قبل اینکه کلید سوالا بیاد فک میکردم میانگین 70 میزنم حداقل تو چهار تا درس
اما بعد کلید سوالا قضیه فرق کرد و اینکه کلا شرایط هر سال با قبل فرق داره تو همه موازد

s.y89

New member
دوستان کسی میدونه امسال شرکت کننده چند نفر بود؟؟؟ و تا چه رتبه ای مجاز میشن؟؟!!

ali yari

New member
باشه
درصداتونو از صفحات قبل نگاه کردم نمره اتونو گفته 247 رتبه هم 1
هرکدومتون میخواین بگین تا درصداتونو بزنم بچه ها

مرسی،ولی این ک اصلا درست نیست،ب نظرم امسال سوالا خیلی آسون بودن کسایی هستن ک میانگین درصداشون خیلی بالاس و تو سایت هم نمیان ک ما بدونیم

f.khabir

New member
البته مرور درسیش خیلی به جا بوده.یکی دیگه هم از دوستان رشته هماتولوژی میانگین ۶۵زده.اینا هر دو به یک روش درس خوندن که به نظرم هماتولوژیه خیلی نتیجه بهتری گرفته.

سلام کاش یه توضیحی درباره روش درس خوندنشون برامون میدادین مخصوصا برای ما تازه کارا

226

New member
دوستان کسی میدونه امسال شرکت کننده چند نفر بود؟؟؟ و تا چه رتبه ای مجاز میشن؟؟!!

متاسفانه چند سالی هست که سنجش پزشکی به دلایل نا مشخصی تمایل به اعلام تعداد شرکت کننده های رشته های ارشد نداره . توجیحشون هر چی باشه به نظر من حق شرکت کننده هاست که بدونند هر سال هر رشته چند شرکت کننده داشته.

226

New member
باهاتووون مواافقم.
خیلی من نیاز دارم به یه روش درست درس خوندن.

از نظر من یکی از لازمه های درست درس خوندن داشتن آرامش و تمرکز هست که البته هر 2 اینها شاید در خیلی از ماها سطحش پایین باشه بخصوص با این شلوغی های زندگی شهری . اما اگر کسی بتونه هم تمرکز بالا هم آرامش داشته باشه تونسته خیلی از راه رو راحت طی کنه . چیز های قشنگی که امیدوارم خودمم بزودی بهشون برسم:painting:

Coral333

New member
از نظر من یکی از لازمه های درست درس خوندن داشتن آرامش و تمرکز هست که البته هر 2 اینها شاید در خیلی از ماها سطحش پایین باشه بخصوص با این شلوغی های زندگی شهری . اما اگر کسی بتونه هم تمرکز بالا هم آرامش داشته باشه تونسته خیلی از راه رو راحت طی کنه . چیز های قشنگی که امیدوارم خودمم بزودی بهشون برسم[emoji14]ainting:
اینایی که شما میگین پیش نیازه واسه درس خوندن.
من دنبال یه نحوه درس خوندن درست برای ارشدم.

mili_2015

New member
سلام بچه ها به نظر شما برای کنکور سال بعد منبع درس مقدمه ای بر نانوفناوری پزشکی همین کتاب امسال خواهد بود ؟ میخوام شروع کنم .همین کتاب رو بخونم ؟

آخرین ویرایش:
بالا