آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

ali yari

New member
بیوشیمی 72،شیمی 42،نانو 15،زیست 70،بیوفیزیک 10،فیزیو 30،زبان 50
شما که واردین چطور میشه رتبم؟؟؟

ali yari

New member
from what we eat
من آمون 6 رو ندارمش!,ولی توجه شما رو به صفحه اصلی کتاب بیوشیمی لنینجر جلب میکنم!!!اون واکنش کلی رو بخون لطفا
بعله آپلود نمیشه!ولی صفحه 804 رو اگه لنینجر اصلی رو داری نگاه کن واکنش کلی رو نوشته

این جواب شما تو کلیدا اشتباهه،ولی درستتتتتته

nrk

New member
بیوشیمی 72،شیمی 42،نانو 15،زیست 70،بیوفیزیک 10،فیزیو 30،زبان 50
شما که واردین چطور میشه رتبم؟؟؟

نمره تون رو باید حساب کنید ظاهرن
تعداد کل درست ها ضرب در 3 منهای تعداد کل علط ها
فقط واسه زبان هم درست هم غلط ها رو نصف حساب کنید و بذارید رو بقیه ش میشه نمره کل

nrk

New member
دوستان سوال 59 شیمی جوابش گزینه د هست..سر جلسه کلی وقت گذاشتم حلش کردم پاسخنامه خلییییلی هم میگه د لطفن برای این سوالم اعتراض بذارید

Reihan_Salvatore

New member
سلام دوستان.امیدوارم همگی آزمون خوبی رو پشت سر گذاشته باشید.ببخشید این موقع همچین سوالی میپرسم...!
برای بیوفیزیک کتاب درسنامه دکتر خ.ل.ى.ل.ى کافیه با تست آی.کیو.بی و یا لازمه که منبع اصلی رو هم تهیه کنم.

tiamooo

New member
دوستان گزینه اعتراض فعال شده فقط میخواین اعتراض کنین از رو منبع معتبر باشه
تعداد اعتراضم مهم نیست اگه از رو منبع باشه یه اعتراضم باشه عوض میکنن

khorsand

New member
دوستان من اعتراضمو نوشتم ثبت هم شد ولی دکمه خروج رو که میزدم خارج نمیشد از صفحه همینجوری بستمش.مشکلی که پیش نمیاد؟؟

ali yari

New member
نمره تون رو باید حساب کنید ظاهرن
تعداد کل درست ها ضرب در 3 منهای تعداد کل علط ها
فقط واسه زبان هم درست هم غلط ها رو نصف حساب کنید و بذارید رو بقیه ش میشه نمره کل

نمره کل باید چند باشه چطوره؟

- - - Updated - - -

دوستان من اعتراضمو نوشتم ثبت هم شد ولی دکمه خروج رو که میزدم خارج نمیشد از صفحه همینجوری بستمش.مشکلی که پیش نمیاد؟؟

درصداتونو نمگین شما؟

khorsand

New member
نمره کل باید چند باشه چطوره؟

- - - Updated - - -

درصداتونو نمگین شما؟

نمره کل هرچی بالاتر بهتر برای تهران آوردن سالای قبل باید بالای 200 بود من درصدام بجز زیست که سوال 88 رو اشتباه زدم طبق این پاسخنامه و درصدم تغییر میکنه 73.3 بود حالا کمتر شد هموناییه که گفتم بیوشیمی 13 تا زده بودم یه سوال غلط زدم سوال 15 هم از بیخ وبن خود سوال غلطه بیوفیزیک هم باز 13 تا زده بودم چون سوال 110 درست زدم ولی غلط گرفته اعتراض کردیم درست میشه انشاالله میشه 10 درست 3 غلط 45% نمره کل هم باز قبلنا گفتم همونه حدودا تغییرش شاید یک نمره بلاتر یا پایینتر باشه
شما نمرتون چند شد؟گفته بودین قبللا؟؟

khorsand

New member
اگر اعتراضایی که کردیم درست بشه حاصل کار من اینه:
بیوشیمی 11 درست 1 غلط میشه 56.1%
نانو 22 درست 1 غلط 72.22%
شیمی 9 درست 2 غلط یک سوال هم که حذف میشه 43.85
زیست 15 درست 1 غلط بازم با حساب همون 88 که میشه 73.3
فیزیو 3 درست 30%
بیوفیزیک 10 درست 3 غلط با حساب سوال 110 البته که میشه 45
زبان 27 درست 8 غلط میشه 60.83
نمره با همون روشی که بهتون گفتم میشه 238.5

آخرین ویرایش:

nrk

New member
صفحه 24 سطز دوم از اول کتاب بیوفیزیک محمد رضا حسین دخت

ببخشید تو صفحه 24 چنین چیزی نمیبینم راجع به زوایای فی و سای هستش کتابم ویرایش هفتمه مال شما چطور؟
خرسند جان حدودی که نمیشه اخه نهایتن 3 با 4.5 کلی فرقشه به نظر من گزینه یک صحیحه نهایتن هم میتونیم بگیم خارج از منبعه اگه تیامو جان زحمت بکشن دوباره چک کنن صفحه رو.

tiamooo

New member
ببخشید تو صفحه 24 چنین چیزی نمیبینم راجع به زوایای فی و سای هستش کتابم ویرایش هفتمه مال شما چطور؟
خرسند جان حدودی که نمیشه اخه نهایتن 3 با 4.5 کلی فرقشه به نظر من گزینه یک صحیحه نهایتن هم میتونیم بگیم خارج از منبعه اگه تیامو جان زحمت بکشن دوباره چک کنن صفحه رو.
همون حدوداست تو پیوند های ضعیف قسمت پیوند هیذروژنی عین متن کتابو کپی کردن گزینه د کاملا درسته
پیدا نکردی عکس میگیرم

khorsand

New member

مالمن چاپ هشتمه صفحه 20 بود تو اون صفحه دقیقا گفته بین 10-30 هست تو منبع من نوشته بود 4.5 کیلوکالری که ضربدر 4.2 بشه همون بین 10-30 درمیاد ولی علی الحساب من رو اینم اعتراض گذاشتم چون تمام مولکولهایی که پیوند هیدروژنی دارن دوقطبی هم هستن

ارشد 94

New member
به نام خدا
بچه های علوم آزمایشگاهی! ما برای قانون طرح اجباری و اینکه با این قانون جلوی بچه های علوم آز برای شرکت توی کنکور ارشد گرفته میشه ،همین طور برای امتحان امسال و تعداد سوالات نامعقول برای درسای اختصاصی هر رشته داریم اعتراض می کنیم، ، تا حالا خیلی ها به ما ملحق شدند و نامه های اعتراضی تهیه شده رو امضا کردن ولی مطمئنا کمه و به امضاهای بیشتری برای تغییر دادنش نیاز داریم، طی هفته ی آتی هم قراره جلوی وزارت بهداشت یا جلوی دانشگاه تهران تحصن کنیم .ازتون میخوام که برای خودتونم که شده بهمون ملحق بشید و نذارید بیشتر از این حق بچه های علوم آزمایشگاهی ضایع بشه.
در ضمن این قانون طرح اجباری و اینکه نتونیم کنکور بدیم اولش سال 1389 تصویب شده بود ولی چون اون موقع بچه ها اعتراض کردن برداشته شد پس اگه ذره ای به دستیابی به حقوق مسلم خودتون توجه دارید کمکمون کنید. کسی غیر از خودتون به فکر شما نیست .
حق گرفتنیه نه دادنی...

لینک اعتراض دانشجویان در سال 1389
اعتراض دانشجویان به وزیر بهداشت +عکس - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK

لینک تصویر نامه ها ی اعتراضی
ETERAZ - Shared photo album - PhotoBox

لینک تصاویر امضای شرکت کنندگان در اعترلض
ETERAZ - Shared photo album - PhotoBox

بالا