آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

khorsand

New member
بچه ها سوال 15 غلط نیست؟
مگه برای سنتز اسید پالمتیک 16 کربنی 14 تا nadph مصرف نمیشه؟؟؟

khorsand

New member
نه غلط نیست البته من نزدم اینو ولی از جلسه که اومدم با چ---زوه ام چک کردم 16 تاست

شما از روی چه کتاب یا ای میخوندین؟؟من برای کنکور پاسالار رو دارم صفحه 226 نوشته برای بیوسنتز پالمیتات (16 کربنی) یک مولکول استیل کوآ 7 مولکول مالونیل کوآ و 14 مولکول nadph نیاز است.جـزوه خـــلیلی رو هم دارم اونم نوشته برای سنتز پالمیتیک اسد هفت دور باید انجام بشه که میشه 14 تا nadph

nrk

New member
منم خلییییلی خوندم ولی این مطلب رو تو ازمون 6 سال 92/93 خلییییلی خوندم پارسال که ازمون شرکت کردی برو نگاش کن
من تو خلاصه ام برای مرور نوشتم که یادم نبود سر جلسه بزنمش!!!!!!!!!!!

khorsand

New member
خرسند جان سوال 129 رو چی زدی؟؟

from what we eat
من آمون 6 رو ندارمش!,ولی توجه شما رو به صفحه اصلی کتاب بیوشیمی لنینجر جلب میکنم!!!اون واکنش کلی رو بخون لطفا
بعله آپلود نمیشه!ولی صفحه 804 رو اگه لنینجر اصلی رو داری نگاه کن واکنش کلی رو نوشته

آخرین ویرایش:

nrk

New member
from what we eat
من آمون 6 رو ندارمش!,ولی توجه شما رو به صفحه اصلی کتاب بیوشیمی لنینجر جلب میکنم!!!اون واکنش کلی رو بخون لطفا

منم همینو زدم اعتراض کنیم ولی چه جوری حالیشون کنیم اخه؟؟؟
من اون سوالو نزدم حوصله انینجر خوندنم ندارم الان اگه فک میکنی غلط زدن خوب اعتراض کن..خدا رو شکر 13تا بیوشیمی که زدم همش درست بود ولی تو بیوفیزیک حسابی از خجالتم دراومدن با اون جوابای خوشگلشون!!!!!

آخرین ویرایش:

nrk

New member
لنینجرمن ترجمه اس مال اندیشه رفیییع و تو صفحه 804 واکنش کلی ای نیست ببخش که نمیتونم کمکت کنم ولی تصویر کتابتو بذتری منم به خاطر تو اعتراض میکنم.

nrk

New member
چرا هر وقت لازم داریم با هم باشیم اینجا خالی از سکنه است؟؟؟

khorsand

New member
لنینجرمن ترجمه اس مال اندیشه رفیییع و تو صفحه 804 واکنش کلی ای نیست ببخش که نمیتونم کمکت کنم ولی تصویر کتابتو بذتری منم به خاطر تو اعتراض میکنم.

میشه لطفا صفحه 793 رو هم چک کنی برام؟؟

infomdmir

New member
بچه ها درصدهای تقریبیتون رو بگید مال من که افتضاح اومد پایین!1!

nrk

New member
fug4_img_0148[1].jpg
[/URL][/IMG]
این پاسخ سوال 120 بیوفیزیک از روی کتاب تست با پاسخ تشریحی دکتر سمسارها

آخرین ویرایش:
بالا