khorsand
New member
یادش بخیر پارسالم چندتا سوال اعتراض داشتیم که خدایش اصلاح کردن فقط طبق رفرنس اعتراض کنید
سلام
تا چه نمره ای پارسال دانشگاه ایران آوردن؟
یادش بخیر پارسالم چندتا سوال اعتراض داشتیم که خدایش اصلاح کردن فقط طبق رفرنس اعتراض کنید
from what we eat
من آمون 6 رو ندارمش!,ولی توجه شما رو به صفحه اصلی کتاب بیوشیمی لنینجر جلب میکنم!!!اون واکنش کلی رو بخون لطفا
بعله آپلود نمیشه!ولی صفحه 804 رو اگه لنینجر اصلی رو داری نگاه کن واکنش کلی رو نوشته
بیوشیمی 72،شیمی 42،نانو 15،زیست 70،بیوفیزیک 10،فیزیو 30،زبان 50
شما که واردین چطور میشه رتبم؟؟؟
سوال 116 بیوفیزیک رو کسی تو منبع دیده؟
سوال 116 بیوفیزیک رو کسی تو منبع دیده؟
نمره تون رو باید حساب کنید ظاهرن
تعداد کل درست ها ضرب در 3 منهای تعداد کل علط ها
فقط واسه زبان هم درست هم غلط ها رو نصف حساب کنید و بذارید رو بقیه ش میشه نمره کل
دوستان من اعتراضمو نوشتم ثبت هم شد ولی دکمه خروج رو که میزدم خارج نمیشد از صفحه همینجوری بستمش.مشکلی که پیش نمیاد؟؟
نمره کل باید چند باشه چطوره؟
- - - Updated - - -
درصداتونو نمگین شما؟
دوستان من اعتراضمو نوشتم ثبت هم شد ولی دکمه خروج رو که میزدم خارج نمیشد از صفحه همینجوری بستمش.مشکلی که پیش نمیاد؟؟
صفحه 24 سطز دوم از اول کتاب بیوفیزیک محمد رضا حسین دخت
همون حدوداست تو پیوند های ضعیف قسمت پیوند هیذروژنی عین متن کتابو کپی کردن گزینه د کاملا درستهببخشید تو صفحه 24 چنین چیزی نمیبینم راجع به زوایای فی و سای هستش کتابم ویرایش هفتمه مال شما چطور؟
خرسند جان حدودی که نمیشه اخه نهایتن 3 با 4.5 کلی فرقشه به نظر من گزینه یک صحیحه نهایتن هم میتونیم بگیم خارج از منبعه اگه تیامو جان زحمت بکشن دوباره چک کنن صفحه رو.
همون حدوداست تو پیوند های ضعیف قسمت پیوند هیذروژنی عین متن کتابو کپی کردن گزینه د کاملا درسته
پیدا نکردی عکس میگیرم
ببخشید تو صفحه 24 چنین چیزی نمیبینم راجع به زوایای فی و سای هستش کتابم ویرایش هفتمه مال شما چطور؟
خرسند جان حدودی که نمیشه اخه نهایتن 3 با 4.5 کلی فرقشه به نظر من گزینه یک صحیحه نهایتن هم میتونیم بگیم خارج از منبعه اگه تیامو جان زحمت بکشن دوباره چک کنن صفحه رو.