fereshteh
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خداحافظی تلخ تو سوگند نشد،
    که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد،
    با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر،
    هیچ کس!
    هیچ کس اینجا به تو مانند نشد،
    خواستند از تو بگویند شبی شاعر ها...
    عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد!!
    سلام فرشته جون....به جمع دوستان من خوش اومدی ...راستی آواتار جیگری داری و به نی نیت بگو آدم کوچولو پاشو تو کفش بزرگتر نمیکنه که!!!!؟
    راستی! چجوری سر از این سایت در آوردی؟؟؟:smilies::smiliess (11):
    اسمت که داخل سایت همایش« مديريت الکترونيک دبيرخانه همايش » ، توی لیست کمیته اجرایی نیست! پس چطوری پیدات کنم؟؟؟:33::(50)::New (6)::sarma:
    خاطرات نه سر دارند نه ته....
    بی هوا می آیند تا خفه ات کنند،
    می رسند گاهی وسط یک فکر
    گاهی وسط یک خیابان،
    و حتی وسط یک صحبت....
    سردت میکنند..
    رگ خوابت را بلدند!!
    زمینت میزنند.....
    خاطرات تمام نمیشوند،
    تمامت میکنند..
    به جمع دوستان من خوش اومدی عزیزم:riz304:
    راستی! گفتی توی همایش مدیر اجرایی هستی؟!!! مدیر اجرایی کدوم قسمتش؟
    در مورد خودم هم یه راهنمایی بهت میکنم و اونم اینه که یه موقعی توی دانشکده نسیبه بودم!!!!! :smilies: :21: :13: :smiliess (6):
    خودت تخمین بزن ببین چقدر زمان می بره، همون رو به عنوان زمان تحویل اعلام کن تا من توی صفحه 105 تاپیک وارد کنم...

لطفاً فعلاً فقط همونایی رو که بهت دادم رو ترجمه کن و برام بفرست:

آزمون 92-91 عصر پنج شنبه 91/4/1
    آزمون 92-91 صبح جمعه 91/4/2
    آزمون 92-91 عصر جمعه 91/4/2

زمان تحویل ؟؟؟
    الان خسته ام و حوصله خالی کردن صندوق پیام خصوصی ام رو ندارم. ان شاءاله فردا این کار رو خواهم کرد.الانم شما میتونی چیزی رو که میخواستی با پیام خصوصی بهم بگی رو برام ایمیل کنی. شبت خوش. تا فردا:smiliess (9)::ad54ad::smiliess (10):
    راستی! در مورد ترجمه ها هم شما برای طرح ما فقط همون سه آزمون رو انجام بده و اجازه بده بقیه قسمت ها رو دوستان دیگه انتخاب کنن و انجام بدن تا بتونن سهمی داشته باشن. باشه؟؟؟
    این هم که گفتی می تونی همه رو ترجمه کنی و بدی بیرون تایپ کنن و در اختیار بقیه بزاری، اشکالی نداره! این کار رو بکن اما اجازه بده کارمون تموم بشه بعد اگه کار شما هم آماده بود می تونیم اونو هم در اختیار بچه ها بزاریم تا هر ترجمه ای که بهتر بود رو استفاده کنن. اینطوری بهتر نیست؟
    منظورت همایش ارتقا سلامت دیگه نه؟!!! پس شما هم باید از ورودی های 87 مامایی دانشکده پرستاری مامایی ساری باشی؟ آره؟!!!:21::motat:
    سلام فرشته جان.
    آیا تونستی سؤالات آزمون هایی رو که برات فرستادم را باز کنی؟
    حتماً قبول می کنی که انجامشون بدی؟
    چون یکی از بچه ها در خواست ترجمه آزمون 92-91 صبح جمعه رو داده که نمی دونم چی بهش جواب بدم!
    اگر شما حتماً این سه آزمونی رو که بهتون دادم رو ترجمه می کنید لطفاً در تاپیک کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم http://olumpezeshki.ir/forum/thread1663-107.html#post105591 هم اعلام کنید تا کس دیگری درخواست انجامشون رو نده.

آزمون 92-91 عصر پنج شنبه 91/4/1
    آزمون 92-91 صبح جمعه 91/4/2
    آزمون 92-91 عصر جمعه 91/4/2

آیا حتماً اینها را انجام میدی؟

زمان تحویل:؟
    سلام
    چرا اواتارت انقدر خوردنيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام نازم
    منم از آشنایی با شما خوشحال شدم
    I Kiss you
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...