نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پيروزي و موفقيت آن نيست كه هرگز زمين نخوري ، آن است كه بعد از هر زمين خوردني برخيزي .انسان موفق، ریشه همه موفقیت ها را در درون خود جست و جو می کند.
    شب یلدا و وصف بی مثالش
    خداوندا مخواه ، هرگز زوالش
    شب یلدا فراتر از همه شب
    نبینم هیچ کس افتاده در تب
    شب یلدا زحزن و غم مبراست
    پیشاپیش شب یلدا مبارک:rose::rose:
    دو قدم مانده به رقصیدن برف
    یک نفس مانده به سرما و به یخ
    چشم در چشم زمستانی دگر
    تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان
    یک سبد عاطفه دارم همه تقدیم شما.
    آخرین لحظه های پاییزیت پر از خش خش آرزوهای قشنگ و من بهترین یلداها را برایت آرزو می کنم.
    پیشاپیش شب یلدا مبارک:rose:
    خب قورت بده عزیزم اشکالی نداره بازم بلات میجیلم ههههههههههه
    نوتر عزیز ممنون خیلی خیلی خوشحال شدم وقتی پیغامتو دیدم وانگیزم بیشتر شد برا درس خوندن امیدوارم که اینطور بشه:ad54ad::smilies-azardl (113:smilies-azardl (113فقط ی چیزی من درصدام تو ازمون زیاد خوب نیس البته فقط 1دونه دادما ولی امیدوارم که به مرور بهتر بشه
    ممنون که هستیوبهمون کمک میکنی
    ایشالله سال بعد..................................هروقت ناراحت شدی بیا پروف ان ار وان اذیتش کن خستگیت ناراحتیت درمیره ما چند نفرامتحان کردیم صددرصد تضمینی ج میده کلا نشاط امید به زندگیت چندبرابر میشه............نبینم داداش خوبم غصه بخوره هادلم میشکنه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    بمیرم برات .........................................داداش نوتر سال بعد غصه نخور
    دکترا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////نشدش درسته///////////////////////////:sad::riz513::sad:
    هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته می شود .دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم :riz304::ad54ad:
    نوتر ان شالا سال دیگه قبول می شی ناراحت نباش .باهوشی با ذکاوتی ار عهدت بر می یاد ان شالا سال دیگه اسمت جزو نفرات برتر ه غصه نخوریاا ..:dadad4::tsimuzpzwoap1t9y3o7
    متنی از كتاب "یك عاشقانه آرام" اثر نادر ابراهیمی

مگذار كه عشق، به عادتِ دوست داشتن تبدیل شود !
    مگذار كه حتی آب دادنِ گلهای باغچه، به عادتِ آب دادنِ گل های باغچه بدل شود !
    عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتنِ دیگری نیست ، پیوسته نو كردنِ خواستنی ست كه خود پیوسته ، خواهانِ نو شدن است و دیگرگون شدن.
    تازگی ، ذاتِ عشق است و طراوت ، بافتِ عشق . چگونه می شود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند ؟
    عشق، تن به فراموشی نمی سپارد ، مگر یك بار برای همیشه .
    جامِ بلور ، تنها یك بار می شكند . میتوان شكسته اش را ، تكه هایش را ، نگه داشت . اما شكسته های جام ،آن تكه های تیزِ برَنده ، دیگر جام نیست .
    احتیاط باید كرد . همه چیز كهنه میشود و اگر كمی كوتاهی كنیم ، عشق نیز .
    بهانه ها جای حسِ عاشقانه را خوب می گیرند...
    باز ادامه بده .......باز ادامه بده........باز ادامه بده.
    فهمیدم چی شده.نتایج دکترا اومده.ایشالله سال بعد ناراحتی نداره که!میدونم ناراحتی درکت میکنم ولی تا چشم بهم بزنی سال بعد قبول میشی یه دانشگاه خوب ایشالله
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا