تا چه حدی دیپلم؟
شعاره اولین چیزی که در برخورد با یه خواستگار مهمه شرایطشه شما از کجا انسانیتشوتشخیص میدین؟؟؟؟؟؟
محمد جان حرف تو هم جالبه ولی باید فکر کنم!!چونکه هرچی فکر میکنم میبینم یه تناقصی بین مدرک بالا و همسر خوب هست!!
واسه خانم ها در شرایط کنونی تحصیلات مهمتره یا مادیات؟؟؟؟؟؟؟؟
من که بهترین کار دنیا رو بهم بدن حاضر نیستم بیرون از خونه کار کنم اگه قرار باشه به زندگی خانوادگیم لطمه بخوره،
یعنی حاضر نبودی باهاش همراهی کنی ! خوب گناه داشته این کار رو دوست داشته به خاطرش تلاش کرده ! چطور مردا اشکال ندار چند روز برن به مسافرت کاری!!؟؟تارا این حرفت منو یاد یه چیزی انداخت!
همین تابستان امسال با یکی رابطه داشتم، رشته تحصیلیش باستان شناسی بود! :smiliess (13): میگفت کار من طوری هست که شاید مجبور بشم برای چند ماه برم مثلا فلان جا برای حفاری!! :smiliess (2): منم میگفتم یعنی اگه بچه دار هم شدیم بازم حاضری اینکارو بکنی و بری اونو تنها بذاری؟ میگفت آره خب میدم دست مادرم یا مادرت مراقبش باشن! :image170:
بیا و با این زندگی کن....!
شرایط من کمی فرق داره! من مشکل مالی ندارم لازم نبود بره چند ماه دور از خونه و شوهرش به اصطلاح حفاری کنه برام نون در بیاره! :mad_majidonline:منم اگه کاری باشه که طرفم راضی نباشه و ببینم به خانوادم لطمه میییخوره مسلما کارو میارم کنار ولی خب زندگی هم سخت شده هردو طرف باید به فکر باشن
یعنی حاضر نبودی باهاش همراهی کنی ! خوب گناه داشته این کار رو دوست داشته به خاطرش تلاش کرده ! چطور مردا اشکال ندار چند روز برن به مسافرت کاری!!؟؟
اون به خاطر علاقه این کار رو میکرده نه پول !!شرایط من کمی فرق داره! من مشکل مالی ندارم لازم نبود بره چند ماه دور از خونه و شوهرش به اصطلاح حفاری کنه برام نون در بیاره! :mad_majidonline:
من فکر می کنم کار کردن خانما بیرون از منزل نه تنهابه زندگی لطمه نمی زنه بلکه توی پیشرفت زندگی بسیار موثره.چیزی که زندگیرو از هم میپاشه شونه خالی کردن از مسوولیت ولجبازی ودرک نکردن شرایط طرف مقابله. خیلی از خانمایشاغل رو میسناسم که زندگیهای موفقی دارن و همینطور خیلی از خانمای خانه دار رو می شناسم که با وجود اینکه از صبح تا شب خونه هستند ولی هیچ آرامشی توی خونهوجود نداره.
اون به خاطر علاقه این کار رو میکرده نه پول !!
دقیقا همینطوره! البته شغل داریم تا شغل! مثلا شغل طرف من رو کسی قبول نمیکنه!
از کجا مطمئنی !؟ همه ما تو زندگی ممکنه شغل هایی داشته باشیم که در کنار شغلمون بتونیم به زندگیمونم برسیم مثلا میخوام همین رشته خودمو مثال بزنم و اکثر ماماها هفته ای 3 شب شیفت بیمارستان دارن و مجبورن خونه نباشن و روزا و عصر ها هم بیمارستانن و وقتی میرسن خونه در کنار استراحتشون به بقیه کاراشونم میرسن و این بستگی به طرف مقابل داره که قبل ازدواج با این شرایط کنار بیاد .
چببخشیدا خودم که فعلا پرستاریم بیشتر از شما شیفت شب داریم! حالا اینا به کنار! طرف من میگفت 2 یا 3 ماه!!! کلا باید از خونه بره! اونم یه شهر غریبه پیش افرادی غریبه برای حفاری!!! اینو با پرستاری و توی ماه 2 تا شیفت شب مقایسه میکنی؟