معیار ازدواج

Taraa

Well-known member
تا چه حدی دیپلم؟

من که به خانواده ام گفتم هر کسی با هر مدرکی بود اجازه ملاقات بدید (یعنی به نظرم تحصیلات اصلا شرط نیست)
خیلی پسرا با مدارک بالا با عرض معذرت از نظر شعور و معرفت رشد نکردن ولی بعضی هم علاقه یا شرایط درس خوندن نداشتن ولی از نظر اخلاق رشد خوبی داشتن

ولی قبول دارم معیار اکثر دخترا اینجوری نیست

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
من مشکل مادی ندارم، خیلی از پسرها این براشون کافیه اما من برام مهمتر تحصیلات هست.
دوست دارم یه شغل آبرومند داشته باشم تا توی جامعه یه احترام خاصی پیدا کنم.
خیلی ها پول دارن ولی بی شخصیتن و کسی براشون پشیزی ارزش قائل نیست. :14:

kod7th

New member
شعاره اولین چیزی که در برخورد با یه خواستگار مهمه شرایطشه شما از کجا انسانیتشوتشخیص میدین؟؟؟؟؟؟

باورکنین که شعار نیست.لااقل از نظر من یکی شعار نیست. اگه یکی همه مال و منال دنیا رو زیر پات بریزه ولی معرفت و کمال یه انسان رو نداشته باشه و با هزارویک اختلاف سفره شاهانه هم داشته باشی مطوئن باش که لقمه لقمه دارو ندارت گلوتو میسوزونه و احساس کمبود میکنی.
ولی یه لقمه نون و پنیرو با هزاران عشق و علاقه در کنار هم بخوری هیچ وقت احساس کمبود نمیکنی بلکه برا پیشرفت تو زندگیت تلاش میکنی.

MOHAMMAD.R

New member

حرف خیلی از بچه های دور و ورمم همینه میگن دخترای مثل مامانامون کم پیدا میشه که بتونن واسمون خانمی کنن,هر مردی ته دلش دوس داره خانمش خونه دار باشه تا همه ی وقت و حواسش مال خودش باشه ولی خوب به هر حال خانمی که درس میخونه دوس داره تو اجتماع کار کنه حداقل برا شخصیت اجتماعیش..
ولی واقعا اگه خانمی خودش خوب باشه حتی اگه تحصیلاتش بالاترین حد ممکنم باشه و کلی از وقتشم بیرون باشه بازم میدونه چه جوری خانوادشو ساپورت کنه..

محمد جان حرف تو هم جالبه ولی باید فکر کنم!!چونکه هرچی فکر میکنم میبینم یه تناقصی بین مدرک بالا و همسر خوب هست!!

Taraa

Well-known member
نه تحصیلات مهمه نه مادیات

فقط ست بودن از نظر اعتقادات و اخلاقیات مهمه همون که بهش میگن تفاهم

آقا محمد و آقا علی همیشه هم تحصیلات یه خانوم بمعنی شاغل شدنش نیست

من که بهترین کار دنیا رو بهم بدن حاضر نیستم بیرون از خونه کار کنم اگه قرار باشه به زندگی خانوادگیم لطمه بخوره، ولی تحصیلات رو دوست دارم به 2 دلیل:

1. اگه فردا پس فردا بخاطر مشکلات اقتصادی خانواده درآمد همسرم کافی نبود و نیاز به درآمد من بود تخصص یه کاری رو داشته باشم (استندبای)

2. برای رشد شعور و فهم خودم و درنتیجه تربیت بهتر بچه هام

ZOT

New member
خانم ها آقایون معیاری نبود !! ؟؟؟ نداشتیم !!!!؟؟؟
آقا اتوبوس میخواد حرکت کنه ها !! بدو بدو معیار !!!
:ahi5slcgm04mi8jqqkl

Persian-Masoud

New member
من که بهترین کار دنیا رو بهم بدن حاضر نیستم بیرون از خونه کار کنم اگه قرار باشه به زندگی خانوادگیم لطمه بخوره،

تارا این حرفت منو یاد یه چیزی انداخت!
همین تابستان امسال با یکی رابطه داشتم، رشته تحصیلیش باستان شناسی بود! :smiliess (13): میگفت کار من طوری هست که شاید مجبور بشم برای چند ماه برم مثلا فلان جا برای حفاری!! :smiliess (2): منم میگفتم یعنی اگه بچه دار هم شدیم بازم حاضری اینکارو بکنی و بری اونو تنها بذاری؟ میگفت آره خب میدم دست مادرم یا مادرت مراقبش باشن! :image170:
بیا و با این زندگی کن....!

TUMS

Well-known member

ببینید پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی حتمآ بدبختی میاره
به نظر من دیگه گذشت اون زمان که تفاهم مهم بود الان اگه بی پول باشی سوء تفاهم میاره!!!!!!!!
ولی من با شاغل بودن یا نبودن خانما کاری ندارم تا جایی که به وظیفه اصلی یه خانم که خانه داری هست لطمه نزنه مشکلی نیست

sara77

New member
منم اگه کاری باشه که طرفم راضی نباشه و ببینم به خانوادم لطمه میییخوره مسلما کارو میارم کنار ولی خب زندگی هم سخت شده هردو طرف باید به فکر باشن

ZOT

New member
تارا این حرفت منو یاد یه چیزی انداخت!
همین تابستان امسال با یکی رابطه داشتم، رشته تحصیلیش باستان شناسی بود! :smiliess (13): میگفت کار من طوری هست که شاید مجبور بشم برای چند ماه برم مثلا فلان جا برای حفاری!! :smiliess (2): منم میگفتم یعنی اگه بچه دار هم شدیم بازم حاضری اینکارو بکنی و بری اونو تنها بذاری؟ میگفت آره خب میدم دست مادرم یا مادرت مراقبش باشن! :image170:
بیا و با این زندگی کن....!
یعنی حاضر نبودی باهاش همراهی کنی ! خوب گناه داشته این کار رو دوست داشته به خاطرش تلاش کرده ! چطور مردا اشکال ندار چند روز برن به مسافرت کاری!!؟؟

parvin nikkhah

New member
من فکر می کنم کار کردن خانما بیرون از منزل نه تنهابه زندگی لطمه نمی زنه بلکه توی پیشرفت زندگی بسیار موثره.چیزی که زندگیرو از هم میپاشه شونه خالی کردن از مسوولیت ولجبازی ودرک نکردن شرایط طرف مقابله. خیلی از خانمایشاغل رو میسناسم که زندگیهای موفقی دارن و همینطور خیلی از خانمای خانه دار رو می شناسم که با وجود اینکه از صبح تا شب خونه هستند ولی هیچ آرامشی توی خونهوجود نداره.

Persian-Masoud

New member
منم اگه کاری باشه که طرفم راضی نباشه و ببینم به خانوادم لطمه میییخوره مسلما کارو میارم کنار ولی خب زندگی هم سخت شده هردو طرف باید به فکر باشن
شرایط من کمی فرق داره! من مشکل مالی ندارم لازم نبود بره چند ماه دور از خونه و شوهرش به اصطلاح حفاری کنه برام نون در بیاره! :mad_majidonline:

یعنی حاضر نبودی باهاش همراهی کنی ! خوب گناه داشته این کار رو دوست داشته به خاطرش تلاش کرده ! چطور مردا اشکال ندار چند روز برن به مسافرت کاری!!؟؟

در درجه اول وظیفه مرد هست که خونه رو تامین کنه! وقتی دارم کار میکنم و کوچکترین مشکل مادی نداریم لازم نیست خانوم بره چند ماه!! توی یه شهر غریبه واسم کار کنه اونم برای چندرغاز! حالا کارش توی شهر خودمون بود مثلا معلمی آرایشگری پرستاری و.... بود یه چیزی! مشکلی نداره!
من هیچوقت حاضر نیستم خانوادم رو ترک کنم! تحت هیچ شرایطی!
بعد که دید حرف هام منطقیه (چون اول بهانه کمک خرجی داشت) اینبار ماجرا رو عوض کرد و گفت من بهش علاقه دارم و دوس دارم برم دنبال علایقم!
گفتم باشه! پس منم میرم دنبال علایقم! مثل خودت!
اونم گفت منطورت چیه؟ گفتم منم هر سال 3 ماه تابستون مجردی میرم دبی عشق و حال! اینم علاقه منه! :mad_majidonline:
بقیش رو خودتون میدونین.
پرابلم؟ :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
من فکر می کنم کار کردن خانما بیرون از منزل نه تنهابه زندگی لطمه نمی زنه بلکه توی پیشرفت زندگی بسیار موثره.چیزی که زندگیرو از هم میپاشه شونه خالی کردن از مسوولیت ولجبازی ودرک نکردن شرایط طرف مقابله. خیلی از خانمایشاغل رو میسناسم که زندگیهای موفقی دارن و همینطور خیلی از خانمای خانه دار رو می شناسم که با وجود اینکه از صبح تا شب خونه هستند ولی هیچ آرامشی توی خونهوجود نداره.

دقیقا همینطوره! البته شغل داریم تا شغل! مثلا شغل طرف من رو کسی قبول نمیکنه!

Persian-Masoud

New member
اون به خاطر علاقه این کار رو میکرده نه پول !!

ادامشو بخون نوشتم.
چه علاقه ای؟ به چه قیمتی؟ پس من و خونه زندیگش و فردا بچش به درک؟ خانوم بره دنبال عشق وحال علایق شخصیش؟ 100 سال سیاه مجرد بمونم همچین زنی رو 1 لحظه تحمل نمیکنم.

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
دقیقا همینطوره! البته شغل داریم تا شغل! مثلا شغل طرف من رو کسی قبول نمیکنه!

از کجا مطمئنی !؟ همه ما تو زندگی ممکنه شغل هایی داشته باشیم که در کنار شغلمون بتونیم به زندگیمونم برسیم مثلا میخوام همین رشته خودمو مثال بزنم و اکثر ماماها هفته ای 3 شب شیفت بیمارستان دارن و مجبورن خونه نباشن و روزا و عصر ها هم بیمارستانن و وقتی میرسن خونه در کنار استراحتشون به بقیه کاراشونم میرسن و این بستگی به طرف مقابل داره که قبل ازدواج با این شرایط کنار بیاد .

Persian-Masoud

New member
از کجا مطمئنی !؟ همه ما تو زندگی ممکنه شغل هایی داشته باشیم که در کنار شغلمون بتونیم به زندگیمونم برسیم مثلا میخوام همین رشته خودمو مثال بزنم و اکثر ماماها هفته ای 3 شب شیفت بیمارستان دارن و مجبورن خونه نباشن و روزا و عصر ها هم بیمارستانن و وقتی میرسن خونه در کنار استراحتشون به بقیه کاراشونم میرسن و این بستگی به طرف مقابل داره که قبل ازدواج با این شرایط کنار بیاد .

ببخشیدا خودم که فعلا پرستاریم بیشتر از شما شیفت شب داریم! حالا اینا به کنار! طرف من میگفت 2 یا 3 ماه!!! کلا باید از خونه بره! اونم یه شهر غریبه پیش افرادی غریبه برای حفاری!!! اینو با پرستاری و توی ماه 2 تا شیفت شب مقایسه میکنی؟

helena

New member
ببخشیدا خودم که فعلا پرستاریم بیشتر از شما شیفت شب داریم! حالا اینا به کنار! طرف من میگفت 2 یا 3 ماه!!! کلا باید از خونه بره! اونم یه شهر غریبه پیش افرادی غریبه برای حفاری!!! اینو با پرستاری و توی ماه 2 تا شیفت شب مقایسه میکنی؟
چ

به نظر من طرفین باید تقریبا شغلشون مشابه باشه تا بتونن همدیگه را درک کنن و سختیهای کار هم را بفهمن و گرنه زندگیشون سخت پیش میره.شغلهای پزشکی چون چه زن و چه مرد باید چند شب در هفته را سرکار باشن باید با کسی ازدواج کنن که درکشون کنه و مثل خودشون باشه.بهترین شغل برای خانوما معلمیه.من مامانم معلمه و هیچ مشکلی تو زندگیش نداره البته بابامم معلمه

بالا