اسم معلم کلاس اول دبستانت چی بود؟

setayesh71

New member
خانم صنیعی .. یادش بخیر سال آخر کارش بود منم دو روز در میون مدرسه می رفتم !!!

zohreh22

New member
خانم نسرین پروین عزیزم

هرجا هست می بوسمش امیدوارم اون لبخند قشنگش رو همیشه داشته باشه.

Leyenda

Well-known member
خانـــــــــم مشتاقیـــــــان...
یه سری کلی تکلیف داده بود،منم نمیدونستم تکلیف اینا چیه؟؟همینطوری تفریحی یه مقدارشو نوشتم بقیه اش موند...
فرداش گفت دفترتو بیار تکلیفاتو ببنیم...ورق زد دید 1-2صفحه اول نوشتم بقیه سرمشقام خالی بوود.گفت پس چرا ننوشتی؟گفتم خانم خسته شدم ،دستم درد کرد،حوصلم سر رفت دیگه ننوشتم!!بعدا مینویسم!:))) چپ چپ نگام کرد،
زنگ تفریح نذاشت برم!!گفت بشین مشقاتو بنویس... :(( بداخلاق،خوب بچه کلاس اول خسته میشه دیگه

آخرین ویرایش:

roj

New member
آقای شمسی.خیلی دوسش داشتم ودارم.پارسال تو خیابون دیدمش
صورتم رو بوسید.منم دستاشو بوسیدم

silverclove

New member
خانم افشار
عاشق نگاه آرومش بودم. هنوز چهرش یادمه. خیلی دوسش داشتم. الانم دارم.

varia

Well-known member

من همین جا یه سوال در ذهنم پدیدار گشت!:smiliess (11):
شما چطو اسم کوچیکش یادتونه ولی فامیلش نه؟؟؟یعنی معلمتونو به اسم کوچیک صدا می زدید!!!!!!!!چقد صمیمانه!!!!!!:(40):
والا تا جايي كه يادم مياد همه بچه هاي همكلاسي اولم معلممونو به اسم صدا ميكرديم.

aohm

New member
معلم اول دبستانم خانم فرهادي بود.اسم كوچيكش هم ميدونستم ولي هر چي به مغزم فشار آوردم يادم نيمد. الهي هر جا هستن همشون سالم و خوش باشن:heart:

shaghaygh2012

New member
سلام من نمیدونم اسم معلم کلاس اولم چی بود ولی خوب یادمه که بهم میگفت داغ کلاس دوم رو تو دلت میزارم فکرنکنید بچه تنبل بودما فقط بخاطراینکه روز معلم همون کادویی که خانم سفارش داده بود براش نگرفته بودم

ba ba barghi

Well-known member
سلام من نمیدونم اسم معلم کلاس اولم چی بود ولی خوب یادمه که بهم میگفت داغ کلاس دوم رو تو دلت میزارم فکرنکنید بچه تنبل بودما فقط بخاطراینکه روز معلم همون کادویی که خانم سفارش داده بود براش نگرفته بودم

چه معلم خشناکی داشتی !!!!باز خدارو شکر ،تا اینجا رسیدی !!!!!!!

MOHAMMAD.R

New member
خانم هاشمی بودن,خیلی سختگیر و جدی..
یکی از بچه های کلاسمون پوست تیره ای داشت و خانم به طرز خیلی بدی این بچه رو از خودش دور میکرد هنوز یادمه که چجوری سر کوچکترین چیزا سرش داد میزد من اون روزا فکر میکردم چون پوستش تیره هست اینجوری باهاش رفتار میکنه ولی بعدها اتفاقی فهمیدم اون دانش آموزه بچه ش بوده..
خانم هاشمی به خاطر فکرای بد اون روزام معذرت میخام و مطمئنم که بهترین معلم و مادرین...

sara77

New member
خانم اسکندری بود هیچی میدیدمش بش میکفتم خوشبحالت شدها من شاگردت بودم ازاین شانسا گیر کم کسی میادددددددد:25r30wi:

skyy

New member
خانوم رحیمی
انقده خانوم خوبی بووووووووووود
کلی دوسش میدارم

یه دانشجو

New member
خانم تیغ ساز بود آخی خیلی دوستش داشتم یه دفه سر کلاس مقنعه اش را درآورد موهاش تا کمرش بود

IRFI

New member
آقای چوپانی که دوست پدرم هستند و هنوزم که هنوزه میبینمشون .

بالا