تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

MOHAMMAD.R

New member
بعضی از دوستان نسبت به عشق و علاقه تو این دنیا خیلی کم لطفی میکنن,درسته زمونه بد شده و محبتا کمرنگ شده ولی همه ی آدما که سنگی نشدن,پیدا کردن آدمای خوب چه دختر و چه پسر سخته ولی اینقدرم که بعضی از دوستان اشاره میکنن غیر ممکن و محال نیست!!!
به اعتقاد من کسی که واقعا دلبسته ی بنده ی خدا میشه سریعتر دلش شفاف میشه و به خدا رو میاره و اول از همه ازون کمک میخاد و بیشتر باهاش دوس میشه,پس قرار نیس اون طرفی که وارد زندگیمون میشه بیاد بین ما و خدا!!!

Taraa

Well-known member
با خوندن نظرات دوستان احساس میکنم بعضیا بدبین و پنهان کار هستن.
به نظر من اونایی که واقعا عاشق خدا هستن رسم دوس داشتن بنده خدا رو بهتر میدانند.
این روزها بعضیا عشق را با دست پس میزنند و با پا پیش می کشند,حیف ار عشق که زیر دست و پاست....

من که با دوست داشتن و مهر و محبت مخالف نیستم. هیچوقتم ضدش چیزی ننوشتم
ولی با این تقسیم بندی که عشق دو دسته است: عشق آسمانی و زمینی ، مخالفم
چون متعاقب عشق ، اطاعت بی چون و چرای عاشق از معشوقش هست. و هیچ آدمی اونقدر کامل نیست که لایق همچین حسی باشه. و اگه کسی پیدا شه که بگه معشوق زمینی من لایقه این حسه و منم عاشق واقعی ام چون بی چون و چرا قبولش دارمو حرفاشو کاراشو تایید میکنم ، یا دروغه یا خیلی درگیر احساس شده و این حسشم موندگار نیست و بزودی میفهمه که عجب اشتباهی کرده
ولی همه آدما از دوست داشتن میتونن بهره ای داشته ای باشن. دوست داشتن با منطقه: یعنی تو ایرادای طرفو میبینی و میشناسی، نقاط قوتشم میبینی و میشناسی، ولی سر جمع ازش خوشت میاد که میتونه حتی بی دلیل باشه

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
به نظر من مشکل کسایی که دچار بدبینی شدن اینه که به جای اعتقاد به دوست داشتن ، به عشق اعتقاد دارن (منظورم تو ناخودآگاه وجودشونه. چون عشق به خدا تو وجود همه هست فقط ما چون زمینی هستیم فکر میکنیم باید رو زمین دنبالش بگردیم)
و این باعث شده توقعشون از آدما، زیادی زیاد باشه
آدما همشون ایراد دارن. اشتباه میکنن. بعدشم از کاراشون پشیمون میشن. البته به جز یه عده معدود که بیمار هستن و به عمد اشتباه میکنن
ما اگه موقع انتخاب اول احساسمونو بلوکه کنیم و با منطق پیش بریم. بعد از انجام تمام مراحل شامل تحقیقات و... که دیگه شناخت نسبی صورت گرفت به احساسه میدون بدیم. دیگه نه از کسی ضربه میخوریم. نه تو دام اون عده معدود میفتیم که حالا بخوایم رفتار بد اونا رو به عالم و آدم تعمیم بدیم

آخرین ویرایش:
ولی با این تقسیم بندی که عشق دو دسته است: عشق آسمانی و زمینی ، مخالفم
چون متعاقب عشق ، اطاعت بی چون و چرای عاشق از معشوقش هست. و هیچ آدمی اونقدر کامل نیست که لایق همچین حسی باشه. و اگه کسی پیدا شه که بگه معشوق زمینی من لایقه این حسه و منم عاشق واقعی ام چون بی چون و چرا قبولش دارمو حرفاشو کاراشو تایید میکنم ، یا دروغه یا خیلی درگیر احساس شده و این حسشم موندگار نیست و بزودی میفهمه که عجب اشتباهی کرده
ولی همه آدما از دوست داشتن میتونن بهره ای داشته ای باشن. دوست داشتن با منطقه: یعنی تو ایرادای طرفو میبینی و میشناسی، نقاط قوتشم میبینی و میشناسی، ولی سر جمع ازش خوشت میاد که میتونه حتی بی دلیل باشه
من یه خاله دارم. یه شوهر داره که هر چی ایراد بگی تو این مرد هست (اعتیاد، بی کاری، بی توجهی نسبت به خانواده اش ووو). خاله ام همه ایرادای شوهرشو قبول داره ولی میگه دوستش دارم
یه خاله دیگه دارم شوهرش بنده خدا هیچ ایرادی نداره ولی میگه اصلا حسی نسبت بهش ندارم
یه خاهر دارم تازه ازدواج کرده و بدجوری عاشق شوهرشه و هیچکدوم از ایرادای شوهرشو قبول نداره و علیرغم مخالفتای همه جهانیان باهاش ازدواج کرد
[/QUOTE

چون متعاقب عشق ، اطاعت بی چون و چرای عاشق از معشوقش هست. و هیچ آدمی اونقدر کامل نیست که لایق همچین حسی باشهاصلا دلیل نداره که وقتی عاشق کسی هستی بی چون و چرا ازش اطاعت کنی و همه رفتاراشو قبول داشته باشی. میشه که 2 نفر نظرات مخالف هم داشته باشن ولی عاشق هم باشن به دلیل خاصی یا حتی بی دلیل. و انقدر این حس عشق زیباس که ارزش به جون خریدن مشکلاتشو داره. چه فایده داره که من با 1 دکتر پولدار ازدواج کنم ولی هیچ حسی بهش نداشته باشم؟؟؟؟ ترجیح میدم تو 1 اتاق کوچک زندگی کنم ولی احساس خوشبختی کنم. و عشق در دلم وجود داشته باشه. نه اینکه با حساب و کتاب پول و پله و مدرک تحصیلی ازدواج کنم.

Taraa

Well-known member
[/quote]چون متعاقب عشق ، اطاعت بی چون و چرای عاشق از معشوقش هست. و هیچ آدمی اونقدر کامل نیست که لایق همچین حسی باشه
اصلا دلیل نداره که وقتی عاشق کسی هستی بی چون و چرا ازش اطاعت کنی و همه رفتاراشو قبول داشته باشی. میشه که 2 نفر نظرات مخالف هم داشته باشن ولی عاشق هم باشن به دلیل خاصی یا حتی بی دلیل. و انقدر این حس عشق زیباس که ارزش به جون خریدن مشکلاتشو داره. چه فایده داره که من با 1 دکتر پولدار ازدواج کنم ولی هیچ حسی بهش نداشته باشم؟؟؟؟ ترجیح میدم تو 1 اتاق کوچک زندگی کنم ولی احساس خوشبختی کنم. و عشق در دلم وجود داشته باشه. نه اینکه با حساب و کتاب پول و پله و مدرک تحصیلی ازدواج کنم.[/quote]

خداییش کجای حرفای من نوشته شده برید با حساب و کتاب و پول و پله ازدواج کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب ...... !!!!!!!!!!!!!!
در ضمن اگه تعریف کلمه عشق رو بخونید، چه تو کتابای روانشناسی، چه فلسفی و چه هر کتاب علمی دیگه ای میبینید که تعریف عشق اونه که من گفتم(بی چون و چرا)
و اونی که شما گفتید تعریف دوست داشتنه

آخرین ویرایش:

**^^**

New member
به نظر من مشکل کسایی مثل حدیث خانوم که با عرض معذرت بدبینی تو پستاش موج میزنه اینه که به جای اعتقاد به دوست داشتن ، به عشق اعتقاد دارن (منظورم تو ناخودآگاه وجودشونه. چون عشق به خدا تو وجود همه هست فقط ما چون زمینی هستیم فکر میکنیم باید رو زمین دنبالش بگردیم)
و این باعث شده توقعشون از آدما، زیادی زیاد باشه
آدما همشون ایراد دارن. اشتباه میکنن. بعدشم از کاراشون پشیمون میشن. البته به جز یه عده معدود که بیمار هستن و به عمد اشتباه میکنن و میشه گفت روحشون رو به شیطان فروختن
ما اگه موقع انتخاب اول احساسمونو بلوکه کنیم و با منطق پیش بریم. بعد از انجام تمام مراحل شامل تحقیقات و... که دیگه شناخت نسبی صورت گرفت به احساسه میدون بدیم. دیگه نه از کسی ضربه میخوریم. نه تو دام اون عده معدود میفتیم که حالا بخوایم رفتار بد اونا رو به عالم و آدم تعمیم بدیم
به نظر من این حرفا فقط تئوریه و در عمل خیلی سخته گاهی احساس پیش از شناخت به وجود میاد گاهی علاقه اونقدر شدید میشه که دیگه با وجود 1000 تا بدی نمیشه طرف رو ول کرد درسته اینا منطقی نیس ام خیلی وقتا علاقه منطق و عقل رو به حاشیه میبره شاید برای کسی ک خارج از گود باشه حرف زدن رتحت باشه اما برای اونی که تو شرایطش قرار داره نه

Taraa

Well-known member
به نظر من این حرفا فقط تئوریه و در عمل خیلی سخته گاهی احساس پیش از شناخت به وجود میاد گاهی علاقه اونقدر شدید میشه که دیگه با وجود 1000 تا بدی نمیشه طرف رو ول کرد درسته اینا منطقی نیس ام خیلی وقتا علاقه منطق و عقل رو به حاشیه میبره شاید برای کسی ک خارج از گود باشه حرف زدن رتحت باشه اما برای اونی که تو شرایطش قرار داره نه

با کمال احترام حرفاتونو قبول ندارم. چون خودمم مث شما یه آدمم. و تا الان که تونستم احساسمو بوسیله عقلم کاملا کنترل کنم

**^^**

New member
با کمال احترام حرفاتونو قبول ندارم. چون خودمم مث شما یه آدمم. و تا الان که تونستم احساسمو بوسیله عقلم کاملا کنترل کنم
اما من خیلی از این موارد دیدم حالا شما اینجوری هستین یا شاید واقعا کسی نبوده که دلتون رو بلرزونه اما خیل وقتا عقل دیگه فرمان نمیده این احساسه که همه چی رو پیش میبره
البته قصد ندارم بحث کنم یا بگم شما اشتباه میکنین و با حرفاتون موافقم اما باید آدما تو شرایطش قرار بگیرن تا خیلی چیزا رو درک کنن

آخرین ویرایش:

saeedms

New member
ولی با این تقسیم بندی که عشق دو دسته است: عشق آسمانی و زمینی ، مخالفمچون متعاقب عشق ، اطاعت بی چون و چرای عاشق از معشوقش هست. و هیچ آدمی اونقدر کامل نیست که لایق همچین حسی باشه. و اگه کسی پیدا شه که بگه معشوق زمینی من لایقه این حسه و منم عاشق واقعی ام چون بی چون و چرا قبولش دارمو حرفاشو کاراشو تایید میکنم ، یا دروغه یا خیلی درگیر احساس شده و این حسشم موندگار نیست و بزودی میفهمه که عجب اشتباهی کرده
من یه خاله دارم. یه شوهر داره که هر چی ایراد بگی تو این مرد هست (اعتیاد، بی کاری، بی توجهی نسبت به خانواده اش ووو). خاله ام همه ایرادای شوهرشو قبول داره ولی میگه دوستش دارم
یه خاله دیگه دارم شوهرش بنده خدا هیچ ایرادی نداره ولی میگه اصلا حسی نسبت بهش ندارم
یه خاهر دارم تازه ازدواج کرده و بدجوری عاشق شوهرشه و هیچکدوم از ایرادای شوهرشو قبول نداره و علیرغم مخالفتای همه جهانیان باهاش ازدواج کرد
به نظر من عشق حقیقی عشق به خداست و عشق زمینی هم وجود داره مثلا من عاشق پدر و مادرم هستم چون بعضی از صفات خوب مثل مهربونی , گذشت و ...دارند که در حقیقت اینها هم از کمالات خدا ناشی می شوند و با اینکه ایرادهایی هم دارندولی همین کمالان و خوبیها به عشق ورزیدن نیاز دارد .

امام حسین ع می فرمودند من خانه ای که همسرم توش باشه دوست دارم خانه مهم نیست و کلی نامه های عاشقانه برای همسرشون نوشتن اهم اهم

varia

Well-known member
نه اینکه بگم دختر خوب کمه ولی حقیقتش رفاه مالی اصلی ترین کمک به ایجاد عشق بعده ازدواجه

Taraa

Well-known member
به اندازه باورهای هر کس با او حرف بزن

بیشتر که بگویی تو را احمق می پندارد

MOHAMMAD.R

New member
در اینکه رفاه مادی خیلی توی زندگی و روابط میتونه تاثیر گذار باشه شکی نیست البته من بیشتر به این که اگه نباشه روابطو آشفته میکنه بیشتر اعتقاد دارم تا اینکه اگه باشه بتونه یه رابطه ی کامل و خوب رو بسازه!!ولی به نظر من اصلیترین عامل در ایجاد عشق بعد از ازدواج اخلاق طرفینه نه رفاه مادی چون خیلی از زندگی ها هست که پر از آسایش (مادی)هستش ولی دراون خبری از آرامش نیست...

بالا